Tehuľky z Levíc a okolia
ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?
ahojte bola som na glukoze dnes.ja poradna bola.dopadlo to dobre.neni som otvorena,coho som sa velmi bala lebo som sa nesetrila tento tyzden ale mam dole placentu.vraj sa este moze zmenit aler ked ostane dole moze po zatazi zacat krvacat.
@silviamudronova nuz to neviem, zo zaciatku som ich nemala, mozno su fajn, ale tak Pampers je Pampers. Inac na papieriku co som mala do porodky som mala napisane pampersky 🙂 A viem, ze ked nejaka mamicka predlozila sestrickam inu, tak sa im to moc nepozdavalo.
@bemi5 aha, dobre vedieť. zoberiem aj ja pampersky. Ale skôr je to asi o tej značke.
@silviamudronova tak to urcite ze znacka, reklama, tieto Tesco su inac pre mna osobne porovnatelne s Pampers. Okrem toho som skusala este nejake Helen Harper, cena nizka ale pre mna hroza, tvrde nepoddajne, no a Huggies, uplna hroza a okrem toho uz nic.
@ktore kedy si bola na 4D ultrazvuku? a kde ? v LV? krásne babetino. aj my mame našu takto z profilu, inač sa nechcela ukázať.
@bemi5 dobre že si mi napísala, lebo ja absolutne neviem nič o plienkach. už to bolo dávno, keď som ich potrebovala. všetko si musím zisťovať nanovo.Ináč ta glukoza nie je až taká strašná, ja som ju vypila v pohode. Možno aj preto že mi teraz chutí sladke.
@silviamudronova no ja to mam cerstvo v pamati 🙂 Hocico by si si chcela obnovit, rada poradim. No ja som pri krpcovi tu glukozu nemohla vypit, lebo mi z nej prislo ale taaak zle 🙂 Tak sa sestricka nado mnou zlutovala, ze nevadi, tak nechajte 🙂 Tak som zvedava, ze co bude tentokrat, i ked tentokrat mi sladke chuti az az tak to hadam zvladnem lepsie 🙂
@bemi5 určite to zvládneš, veď na to maš dlhšiu dobu kým to vypiješ. Ja keď som čakala syna mala som hraničné výsledky, tak som musela ísť aj na diabetologiu a tam som zase pila glukozu. A keď som čakala prvého syna pred 14 rokmi, nepila som glukozu, ale som jedla suchý rožok a pila čierny čaj.
@silviamudronova ahojko ja som bola na specialnom 3d v martine.nakolko som odmietla amnio tak sme isli radsej na 3 d do martina.je tro mudr.grochal.pomeral kazdu kosticku.dal normalne papier z vysetrenia,vsetky miery babetka a tak.bolo to super.vsetko mi vysletlil ako sa prejavuje vyvojova chyba a ake su potom miery takych deticiek a tak.srdiecko bilo krasne.ako tak prudi krvicka a tak.mozocek odmeral vsetucko vsetko.v papieroch som mala vysledky aj vnutornoti.slezina atd.
@ktore ale bolo to len tvoje rozhodnutie, či taký ultrazvuk podstupiš, alebo nie? lebo aj mne spomínala Dr. tohoto Dr. a ešte nejakého v BA, ale my sme nešli.aj si tam niečo platila?
@silviamudronova bolo to moje rozhodnutie.mne to doktorka ani nenavrhla to mi spominala jedna znama co tam bola.ano to vysetrenie aj z fotkou ma stalo 68 euro.ale vrasj aj v zamkoch robia pekne fotky.ja so nechcela fotky ale vysetrenie.keby som chcela fotky a video tak by som isla do nz alebo k neubauverovi.
baby, prosim Vas, neviete o brusnych tancoch, joge v Leviciach. Ze vraj je nieco nove otvorene na tej strane ako je lidl, ale neviem kde, neviete poradit? O joge v Pereci viem, nevyhovuje mi cas, chcela by som nieco doobeda, alebo tesne popoludni, nie vecer. Dakujem
@isabellaa brušné tance neviem, ale ked sme išli naprechádzku, videla som nejakú čajovňu a tam bolo cvičenie jogy, žiaľ nie pre tehotné. je to tuším na tej ulici kde je GOURMENT reštika. je to taký starý dom. Skús to pohľadať.
@silviamudronova ahoj, ano to som si aj vsimla, ked sme isli do gurmetu. ja som skor myslela, ci nieoc nove nie je tam ako je lidl, vojensky utvar....ale dakujem za odpoved a tehotna bohuzial este nie som ☹
@isabellaa no ja som hľadala v LV niečo pre tehotné, možno aj joga by bola dobra, ale nenašla som.
Ahojte baby, a kočík si aký chystáte? Máte už vybratý, alebo ešte rozmyšľate? Ja by som chcel aCAMARELLO Q 12.
ahojte 🙂 pridám sa k vám aj ja, nakoľko síce žijeme s manželom asi rok v LV, nie sme ani jeden z Levíc... Ja som teraz skončila školu v BB takže som nemala čas nikoho v Leviciach spoznať 😒 V septembri sa nám má narodiť prvé bábo tak by som rada nazbierala nejaké kontakty lebo sa cítim dosť osamelo tu 😝 A čoskoro príde čas na kočíkovanie, tak dúfam, že nájdem aj nejaké partnerky do ulíc 😉
@silviamudronova nuz tak pre tehotne je tu akurat tak tehotenské cvičenie na poliklinike.
@bemi5 máš stým skúsenosť? chodiš tam?
@silviamudronova chodila som ked som cakala maleho. Neviem, ci chodis na ultrazvuk na polikliniku, ale robi to ta sestricka co je na ultrazvuku Fabryova, a bolo to celkom v pohode. Trosku sme si zacvicili, a ona nam rozpravala o porode, o kojeni, a o kadecom, mohli sme sa pytat na co sme chceli. A potom sme sa sli pozriet aj na porodnu salu a na izby. Teraz nechodim, lebo pri malom sa nacvicim az-az 😀
@bemi5 no ja som chcela cvičiť, ale keďže stále chodim do roboty, mám toho dosť a som unavená, neviem či by som ešte zvládla cvičenie. a neviem či by som to stihala. asi sa na to vykašlem
ahojte baby, prosím Vás ako zvládate tieto hrozné horučavy? Nepuchnú vám nohy? Lebo ja mám večer nohy úplne opuchnuté a bolia ma. V noci neviem spať, lebo mi je teplo a ráno vstávam do roboty ako zdochnutý pes
@silviamudronova ahojko.mne je tiez katastrofalne teplo.noci su nocna mora.cez den uz sa zacinam kupat v bazene.aspon to ma osviezi .vecer je to hroza.kedy uz ostanes doma?nepuchnu ti nohy?mne hrozne opuchaju.
@ktore ahoj 🙂 Ja mám doktora v Lučenci, keďže som tu nikoho nepoznala, bála som sa experimentovať s doktormi v tehotenstve... Tak raz do mesiaca keď mám poradňu idem na návštevu k rodičom do Modrého Kameňa a užívam si starostlivosť a rozmaznávanie budúcich starých rodičov 😀 A keďže muž je vojak a tak blbo nám to vyšlo že akurát keď sa má malé narodiť sú mesiac na cvičení, tak som sa rozhodla že rodiť by som chcela aj tak v LC, aby som na maličké nebola úplne sama 😒 Takto budem už od augusta aspoň s našimi kým sa mi mužíček nevráti... A potom uvidím či zmením doktora alebo si nechám môjho v LC, však preventívka raz za rok, to vycestujem 🙂 Akože na Levice som si zvykla, ale ako aj ty hovoríš, tiež ma niekedy chytá depka že tu nikoho nepoznám - manželovi kolegovia čo sú z levíc sú väčšinou bez partneriek a tí s partnerkami sú z okolitých dedín... tak dúfam že keď začnem kočíkovať tak si nejako rozšírim okruh priateliek lebo neviem-neviem 😨 ty kde teraz bývaš? Vidíš, škoda že si odišla z LV, mohli sme kočíkovať spolu 😉

@lienkad myslím, že si si vybrala dobre, Levice si dosť chvália. Takže hádam budeme spokojné.