icon

Tehuľky z Levíc a okolia

ktore
22. máj 2012

ahojte.su tu nejake tehulky z levic na pokecanie?

silviamudronova
20. júl 2012

@jajatko k akej doktorke chodíš?

jajatko
20. júl 2012

@silviamudronova ku Kusej v Sanate robí. 😉

silviamudronova
21. júl 2012

@jajatko ja chodím k Abrahámovej, tiež do SANATU

ktore
autor
21. júl 2012

@jajatko u teba bola doma doktorka?to je dobre.mi musime cestovat.neverim ze pride k nam z daleka doktorka.

ktore
autor
21. júl 2012

@jajatko joj a ake doklady si brala?staci prefoteny sobasny list?

ktore
autor
21. júl 2012

@jajatko ja chodim ku kotrusovej

bemi5
21. júl 2012

čaute baby. Ste sa pekne rozpísali 🙂 @ktore Aj my chodíme ku kotruszovej.
@jajatko tak to je super, ze dokina bola u vas doma. To som este ani nepocula, ze aj take sa este robi.

silviamudronova
21. júl 2012

@bemi5 aj pri nás bola ke´d som prišla domov so synom, pred 10 rokmi, neviem ako to bude teraZ

ktore
autor
21. júl 2012

@bemi5
@silviamudronova ja som mala predtym doktorku na 9 km od nas ale neprisla.si priamo z levic?
@jajatko ty byvas mimo levic ?alebo priamo?

jajatko
21. júl 2012

@ktore no ja nie som z LV ale byvam tu u priatela no pojdem domov k rodicom teraz od augusta tak budem do poradne musiet cestovat stale kazdy mesiac a to je cez 50km ale tak tam nie su dobri doktori tak radsej si pocestujem.

ktore
autor
21. júl 2012

@jajatko zato sa pytam ci si z levic lebo bola u teba doma doktorka.to si jej zavolala po porode a ona povedala kedy pride?

jajatko
21. júl 2012

@ktore vies ja ked som dosla z porodnice tak sa mi zapalil najprv jeden a potom druhy prsnik tak som jej zavolala ze ci by nebola taka dobra a neprisla by. a prisla sama bez sestricky, malu pozrela, ja som jej dala papiere z porodnice a bolo. uz mame za sebou aj prvu poradnu a to sme uz sli k doktorke my 😉

jajatko
21. júl 2012

@bemi5 no ja som nemohla ist s malou tak som ju poprosila a bola ochotna prist to bolo stastie 😎

silviamudronova
22. júl 2012

@ktore ja som priamo z Levíc. Tak asi preto prišla sama. jej automaticky prídu papiere z pôrodnice a ona by sa mala s tebou spojiť. aspoň si myslím
@jajatko a už si v pohode? malú stále kojíš?

jajatko
22. júl 2012

@silviamudronova no v podstate hej ale teraz bojujem zase s tym, ze jeden prsnik sa mi nalieva ovela viac ako druhy a malicka mi po kazdom jedle dost vracia a je nepokojna cely den. zajtra budem volat doktorke ze co s nou, ci s nou mam ist na vysetrenie alebo co mam robit 😒 a áno, stále ju kojím aj som ju kojila keď som mala vyše 39 teploty, bolo to pre nás obe dosť nanič v tých teplách, ale čo už. stále dačo sa vyskytne a už som zúfalá z toho

silviamudronova
23. júl 2012

@jajatko je to veľmi zložité, ale vydrž určite to dokážeš, veľa mamičiek mali takéto problémy a dlho kojili, ja som sa tiež nechala znechutiť prvými problémami a preto som chalanov dosť rýchlo odstavila. Ale teraz by som veľmi chcela kojiť a stále si hovorím, že to vydržím a nedám sa znechutiť. uvidím. držím palce zvládneš to. 🙂

jajatko
23. júl 2012

@silviamudronova ďakujem za podporu, dobre to padne. tak snáď sa to všetko dá do poriadku, dnes chvalabohu grckala len raz, dlho sme boli vonku a teraz už hajá 😎 tak ja sa idem konečne povenovať aj sebe samej lebo už som ako strašidlo 😀 inak aj ja tebe držím palce aby bolo všetko ok a aby ťa aj ostatné maminy všetky trable zďaleka obišli.

silviamudronova
23. júl 2012

@jajatko ďakujem veľmi pekne

silviamudronova
24. júl 2012

@rejocka ako sa máš, ešte si v pohode? neotváraš sa?

rejocka
24. júl 2012

@silviamudronova ahoj tak zatiaľ sa neotváram,toho som sa bála keď som išla na poradňu,ale ok 😉 Ale mám tehu cukrovku a začínam sa len teraz liečiť,prešla som k druhej dr.a táto sa mi venuje,zajtra mi ide komplet vyšetrenie robiť..A ty ako,otváraš sa?Ty si už o chvíľku v dobrom tt 🙂

silviamudronova
24. júl 2012

@rejocka chodiš normálne k diabetologičke? ja sa zatial neotváram, všetko by malo byť v priadku, teraz som bola v meste pešo, tak som cítila bolesti zospodu, ale oddýchla som si a už je to ok.

rejocka
24. júl 2012

@silviamudronova zajtra idem na lačno a dá mi dietu a urobí vyšetrenia a dá glukomer tak uvidím,no som rada,že sa ma ujala a venuje sa mi,aby sa niečo nestalo.tak to je super,že si ok,hlavne veľa oddychuj s vyloženými nohami,ja beriem aj magneB6,niekedy mi večer tvrdne bruško,tak aj na to aj proti otváraniu,to som brala pri obidvoch synčekoch 😉 a vydvihnutá posteľ,vtedy som sa bala otvárania a teraz som nečakala,že ma aj cukrovka lapí ☹

ktore
autor
24. júl 2012

ahojte kočky.pytala som sa doktorky ci jej daju vediet z nemocnice ze som porodila.hovorila ze jej mam zavolat po porode niektory den a pripravy kartu a cestou z nemocnice sa mame rovno u nej zastavit.dufam ze to vyjde cez tyzden aby som nemusela prist zase naspet do levic.baby som ratala ze este 8 tyzdnov mam do terminu.jedna znama porodila tri tyzdne pred twerminom takze to by som mala uz za 5 tyzdnov tolko musim minimalne vydrzat.uz sa to krati coraz viac.tesim sa.

silviamudronova
24. júl 2012

@ktore áno, máš to už tiež "za pár"

silviamudronova
24. júl 2012

@rejocka lepšie ak ťa budú sledovať. Ja som mala hraničné hodnoty pri druhom synovi a bola som tiež na vyšetrení v diabetol. ambulancii, tam mi spravili tie isté testy a na gynde a poslali domov. Asi to nebolo také zlé. Aj mne už tvrdne bruško, a boli ma klby, hlavne v noci, keď sa pretáčam na druhú stranu a ke´d vstávam, tak ako invalid. V noci chodím často na WC

silviamudronova
24. júl 2012

Baby, dnes som v objavila dobrú predajňu s bábätkovskými vecami. je na tej ulici ako hotel Lev a smerom na šoltésku. Sú tam dva, jeden Paplónik, ten tam je už dlho a tento začal asi zač. roka. pani je veľmi zlatá, ochotná a má pekný sortiment a dobré ceny. Možno ste ho už objavili, ale ja len dnes, hľadala som totiž po meste nepremokavú plachtu do postielky. Musela som kúpiť pre malú košieľku a polodupačky, také boli krásne neodolala som.

ktore
autor
24. júl 2012

@silviamudronova maju tam aj napriklad veci do postielky alebo iba detske satocky.myslim ci si nevidela aj baldachin a hniezdo.

bemi5
24. júl 2012

@ktore ked tak teraz pozeram na tvoju fotku s dcerkou, vcera si bola s malou u Kotruszovej, ze? My sme boli s krpcom pred vami, ale on bol iste nezabudnutelny 😀

bemi5
24. júl 2012

@silviamudronova aj mne dost tvrdne uz brucho, a hlavne teda vecer. A o tej novej predajni som teda nevedela. Musim ist popozerat. Sice neplanujem nejak extra nakupovat, kedze vsetko mam v podstate nove po malom, ale zas tym malym krasnym veciam sa neda odolat. 🙂

ktore
autor
24. júl 2012

@bemi5 anooooooo