icon

Ako zabrániť dcére stať sa suchárkou?

2. mar 2025

Ahojte...s partnerom nie sme na rovnakej úrovni čo sa týka vtipov nálady smiechu ..ja som presne ten typ kde prídem tam viem spraviť náladu zábavu viem sa šaliť no typická vychodňarka ...môj muž je presný opak nema zo mňa ani za mak humoru a čim sme dlhšie spolu tým viac mi to vadí a bojím sa aby dcéra nebola ako on ..čím to je ? Je to uz od narodenia takto že to máme v krvi ten humor ? Chcem aby keď bola staršia šalila sa so mnou keďže mi to vo vzťahu veľmi chýba ...

dominikamacakova
3. mar 2025

@bonboniera má základe obsahu príspevku to vedieť asi nechcem. Možno skáče po dome a ako koza a smeje sa sama na sebe 😀

alica110
3. mar 2025

Každý sme nejaký a nehnevaj sa, ale je mi ľúto tvojho muža, ako ho môžeš vôbec takto nazývať? Keď si si ho brala, tak si nevedela aký je? Báť sa, že dcéra bude suchárka.. tak hlavne že je zdravá, nemyslíš?

lucia147852
3. mar 2025

Hlavne si totálne nezrelá. Chudák muž a dcera. A teda mne úprimne takto saleni ľudia lezú na nervy. Je to u mňa normálne tak u puberty.

stanislavicenka
3. mar 2025

@autorka
Zvlastne vnimas svojho muza. S muzom sme rozdielni, ale ja ten rozdiel vnimam ako dar. Ze mi vie ukazat aj inu cestu, ako vidim ja..
Pri dietati by som nikdy takto neuvazovala😉

ladybarbora
3. mar 2025

Skor by som sa bala o povahove rozdiely vo vztahu z dlhodobeho hladiska. Moj ex a ja sme boli uplny protipol a po 8 rokoch sa to rozpadlo. U dietata by som bola rada,ze je zdrave 😇 povahu mu nemozes urcit - skusenosti cloveka formuju, nasilu by som mu nieco nevstesnala.

aurora33
3. mar 2025

Mozno si len o sebe myslíš, že vieš opraviť náladu kam prídeš a v skutočnosti si len hlučná a trápna.

liz_lemon
3. mar 2025

@zuzulka558 mohla by si trochu popisat, ako sa teda spravate? urcite nie som jedina, ktora si nevie predstavit to salenie, resp. ako ty pises, ze tvoj muz je este sibnutejsi, a deti blaznive

zuzulka558
3. mar 2025

@liz_lemon trepe hovadiny, zo staršiu plánujú skočiť na padáku z lietadla, vystrelíme si hneď zo seba aj deti, trepeneme im barsco vedia ze zo srandy, keď ideme z oslavy alebo folklórneho festivalu keďže to deti baví tak iháka celú cestu na chalupu, no veľa je toho to sa nedá popísať všetko

iwesska
3. mar 2025

No ja si teda neviem predstavit zit s niekym,kto nezdiela moj styl humoru. Odmalicka milujem humor,bola som triedny saso. Milujem sarkazmus,ironiu,cierny humor a s muzom to mame rovnako. Nase deti nam to uz zacinaju vracat😄 Je to povahou aj tym v com doma vyrastaju. Pokial to nema v sebe,to nezmenis. Zmysel pre humor sa neda naucit. A ja som introvert,nemam rada taku tu afektovanu zabavu,ze teraz som prisla ja,tak sa musime vsetci podusit smiechom.

annamivo
3. mar 2025

Neporadim ti, ale u nás v rodine máme taký prípad. Veselá žena si vzala mumaka ( ktorý si navyše myslí, že je niečo viac lebo ma VŠ), majú 2 deti- jedno povaha po otcovi, druhé po mame. 90% rodiny sa baví len so ženou a tým druhým dieťaťom. S mužom a prvým dieťaťom skončí komunikácia po 2 vetách, tam proste sa nevieš s nimi o ničom baviť, humor žiadny, bojíš sa niečo povedať aby sa neurazili, keď prejavis záujem - čo sa staráš. Im manželstvo funguje ( aspoň to tak vyzerá).

autor
3. mar 2025

@iwesska tieto 3 dolné komentáre sú presne to čo hľadám ja som presne ten typ sa zasmiať na všetkom cinickosť čierny humor a proste vadí mi že partner je taký a dúfam že dcéra bude po mne

autor
3. mar 2025

@annamivo veď o to ide ja som po otcovi jeho rodina je vtipná srandovna a ja mám povahu po ňom matka taká nieje a môj manžel a jeho rodina sú proste súchari ,najradšej by som sa rozviedla lebo už mi to ide na nervy

eliska13
4. mar 2025

@0silvia0 tebe vadí každý už si poohovarala mamu, syna, kolegyne😉

gabrielkaa
4. mar 2025

Chápem čo chceš povedať. Ja som tiež typ človeka, ktorý si dokáže robiť srandu zo všetkého aj sám zo seba. Zmysel pre humor je pre mňa veľmi dôležitý.Ale nie som nejak extrovertná a zabávačka spoločnosti. Chvalabohu že partner ma takisto zmysel pre humor a náš dvojzmyselný humor častokrát pochopíme len my dvaja. Tým ze sme si s dcérou veľmi blízke a veľa sa rozprávame, tak je dosť po mne, teda po nás a už ako mala vedela pochopiť dvojzmysel humoru, tak s týmto problém nemám. Koľko ma dcéra rokov ?

gerrwie_girl
4. mar 2025

@deedol to mne večne ľudia hovoria ze toho moc nenahovorim ale ze keď niečo poviem stoji to za to. Len používam dosť sarkasticky humor a nie každý to pochopí, takže pre takých som podivin 😀. Ale to je mi vlastne jedno, lebo presne tych nemusím mať vo svojom živote 😀.

slavik79
4. mar 2025

@ukgirls ako vychodniarka s tym uplne suhlasim... mne je vrcholne neprijemne, ked do spolocnosti pride niekto hlucny, saleny a mysli si ze je zabavny a vtipny😕

0silvia0
4. mar 2025

@eliska13 som tu 12 rokov, za ten čas sa tu kadečo porozoberá. Ale ešte ak by si mala záujem, aj o susedoch a kamarátkach môžem napísať. O tých som tuším ešte nepísala😉

lilienlilu
Autor odpoveď zmazal
slavik79
4. mar 2025

@bonboniera ja si normalne takyto typ viem presne vybavit. Moletna zena v rokoch, male sebavedomie, a ked vkroci do miestnosti, zrazu je vsade hluk, otravny hlasny smiech, trapne hlasne poznamky a neskor ked je uz ozrata, nahlas sa smeje, sape sa po ludoch, blabota nemiestne dvojzmysly a kazdy jej ma po krk. Takto si predstavujem salenu vychodniarku ktora sa citi byt zabavna😁

carolynka
4. mar 2025

Tebe by sa ako pacilo keby ti niekto chcel zabranit byt salena a sama sebou?

modraslamka
4. mar 2025

no by ma zaujimalo ako ste sa dali dokopy potom 😅

jaskolka
4. mar 2025

Ako ja poznám typy ľudí, ktorí sú naozaj takí zabavači,mala som kolegu, ktorý vedel neskutočne urobiť všade náladu, vtipny,ale súčasne to malo úroveň. Teda nerobil zo seba vyslovene blázna,nehukal po ceste,netrepal somariny ani nič podobné. To isté brat, jednoducho vie byť humorista,bavič,ale nie je "cvok"
A zároveň poznám aj ľudí, ktorí fakt zo seba robili blbcov,v presvedčení,akí sú zabavni...
Ja mám rada suchy, sarkastický a čierny humor,ale aj v tom má byť ista hranica. Človek ktorý sa rehoce na plné kolo,huláka po ulici,trepe úplne blbosti,mu nepríde vtipný,ale ako naozaj šialený...

jaskolka
4. mar 2025

@lilienlilu mi to pripomenulo tú scénu zo Scary Movie,kde si všetci "zhuleni"aj s vrahom v maske a nepríčetne hulakaju "coooo jeeee!"

enoula
4. mar 2025

Je na case naucit sa prijat osobnosť aku ma, aj jej otca, ci inych ludi. Akceptovat, ze všetci sme ini, vediet sa nad sebou zamyslieť a spracovať svoje myšlienky skor nez mozno konas, hovoríš.. lebo byt salena, je dooost siroky pojem
Dedime po nasich predkoch, viac generacii dozadu, moze byt kľudne sibnuta iným smerom nez sa ti bude pacit.
Viac by som pracovala na vztahu mama dcera, nez na tom, aby som sa mala s kym zabavat. Ale chapem, ako to myslis.zaklad je asi najst si cestu k sebe. Neviem kolko ma rokov, mozno ked pride puberta, bude jej kadeco trapne a mozno to ostane, mozno nie.
Ked aj bude ticha povaha, mozes mat s nou krasny vztah, ktory ustoji starosti, ktore casom pridu

luccija
4. mar 2025

Ale ste sa do nej pustili😆aj ja s kludnym svedomím poviem, že môj muž je suchár, ale občas prekvapí hovorí menej ako ja, ale keď už povie vie byť aj vtipný a ironicky.Dcera je viac ako muž a jeho rodina skôr introvert, ale doma vie byť vtipná vonku nie trápi ju to, že nevie byť taká pohotová bavic triedy.Vetva našej rodinu sú ľudia aktívni, vtipní a je sranda.U muža v jeho rodine je ticho každý v svojej izbe pocuť ako spadne spendlik na zem ako v múzeu, takže autorka chápem ta.Cokolvek vtipné berie svokra ako srandu z nej a to sa nerobí, takže muž musí byť vážny a svokor je srandista s pozitívnym človek.
Niekedy Bohu žiaľ niekedy na šťastie, že tie deti maju gény aj tej druhej strany a nijako to neovplyvnis trochu tam má vplyv aj spolužiaci, partia atď...takže určite tvoja dcéra má niečo aj z muža a starých rodičov...ešte stále je rozdiel tichý, zábavný, hlučný čo ide každému na nervy nie je to len čierne a biele.Mne idú zase na nervy kamenné tváre tiché myšky a ja idem tiež určite niekomu na nervy svet je farebný.

nyusika
4. mar 2025

Radšej suchár, ako byť "šalena"

kiwi3
4. mar 2025

chudak muz a chudera dcera... nie je nic lepsie ako mat matku, co na dietati nenecha nitku suchu, lebo nema stipku empatie a pochopenia pre to, kym dieta je. vyber partnera tiez nechapem (z obidvoch stran)... muz sa to asi snazi ticho pretrpiet.

eeffka
4. mar 2025

ja som z vychodu a pani mi silno pripomina istu moju znamu, ktorej sa uz snazim vyhybat lebo kam vkroci tam sa hanbim za nu.

megan777
4. mar 2025

@kiki68 no ja som rada že môj starší syn nieje po mne ja som bláznivá,rada sa smejem ,som rada že môj syn v 17tich je tak rozumný rozhodný a nie je po mne,môj muž je niekedy zábavný a inokedy vážny sa to strieda

cervenaruza123
4. mar 2025

Myslim, ze vacsina rodicov by si hlavne mala uvedomit, ze deti nemame ako partakov a na svoje nesplnene sny ci na liecbu svojich traum z detstva ci frustracie zo zivota. Deti su samostatne bytosti a maju si najst to co im vyhovuje. My ich tym procesom mame len sprevadzat a pomahat im hladat ich prave ja. Nie ich nutit do niecoho, co je mozno prirodzene nam, ale nie im. Musime sa naucit respektovat svoje deti ake su a take ich milovat. Nepodmienovat lasku a vztah k nim ich spravanim ci povahou.