icon

Balíte svoje deti na široko?

tanja61
28. mar 2011

ahojte baby balite svoje deti na siroko?ja zijem v Uk a tu sa take nieco nepreferuje to neznamena ale ze som proti ale prveho syna som na siroko nebalila a ked sme boli na dovolenke na SK ked mal maly 13mes.tak sme boli na rengene a klbiky mal v poriadku a teraz neviem ci mam balit na siroko druheho syna 😅

Strana
z2
aliza
29. mar 2011

@m.i.r.i ja len k tej starostlivosti v UK, snad mi to tu admini dovolia, kedze je to mimo temu, ale mne prave ten ich prirodny pristup vyhovoval, bez akychkolvek zasahov a invazivnych vysetreni. Tehotenstvo nie je choroba a preto by sa k tomu tak aj malo stavat, ako k niecomu prirodzenemu, na co sme my, zeny prirodzene stavane a vela veci vieme instintkivne vycitit. A ja verim, ze ked sa ma nieco stat, tak sa stane, aj pri najlepsej zdravotnej starostlivosti, ved aj napriek super starostlivosti a super porodnikom na SK stale zomieraju babatka alebo matky pri/po porode, stale dochadza k poskodeniu babatiek pri porode, atd. A to percento je na Sk dokonca vyssie, ako v UK. A kolko stresov sa robi len tymi AFP testami, kolkym zenam vyjde pozitivny, potom idu na amnio a riskuju potrat a kolkym zenam vyjde negativny a aj tak sa im narodilo dietatko s DS. Co sa ma stat, sa stane, bez ohladu na starostlivost,resp. k zanedbaniu starostlivosti dochadza skor u nas, ako vonku. Vonku si zanedbanie nedovolia, tam je skor celkovy pristup iny.

bubelko
29. mar 2011

@tanja61 no mne vtedy povedal, ze mu mam utierat len to, co mu steka popod nos - a tak som to robila. to, ze to vyvracia alebo vykaka vraj nevadi 😉 ale jedno viem - nikdy som odsavacku nepouzila, ani ju nemam kupenu a v podstate v mojom okoli (okrem sloveniek) nepoznam jednu mamicku, co by ju mala 🙂

Strana
z2