Do ktorých jasiel dať dieťa v Bratislave?
Ahojte, kočky, mám polročného prcka a začiatkom budúceho roka by som ho chcela dať do jasiel, preto by som sa chcela spýtať, či nepoznáte dobré jasličky v Bratislave - ideálne v Dúbravke, Karlovke, Petržalke, Starom Meste, ale ak poznáte aj inde, skrátka dobré jasličky v Bratislave. Zároveň plánujem pre začiatok tam malého dávať len tak na pol dňa, takže aj ohľadne tohto privítam Vaše skúsenosti, rady, odporúčania, skrátka čokoľvek k tejto téme. Uvítam tiež Vaše skúsenosti s tým, či je problém vôbec dieťatko do jasiel umiestniť, alebo je dostatok miest. Vopred vďaka 🙂
Ano ta..Risko je tam velmi spokojny
Ahoj, ja odporucam Vesela lienka, je to pri Racku..
Ahojte, ja už jasličky nepotrebujem ale moja známa otvorila v Rači nové jasle http://www.jaslickyubabicky.sk. Je to matka a zároveň skúsená pedagogička , že vraj je aj autorka nejakej publikácie používanej v škôlkach ohľadom predškolskej pedagogiky. Však skús ju kontaktovať priamo
@stolwerkas kamaratkyn syn chodi do Montessori skolky na horskom parku. velmi si pochvaluje a tento rok otvorili aj triedu jaslickarov. keby som mohla, hned by som dala dieta tam. inak odporucam co najblizsie k domu jasle, teraz sa to moze zdat ze par km naviac je nic, ale kazdy den to spravi svoje. a ked budete chodit na zaciatok len na pol dna, tak ti pravidelne zaspi pocas jazdy domov a to moze byt problem...aspon u nas bol, potom mi mala uz nechcela spat, ona nema taky spanok tuhy ze by som ju mohla spiacu vybrat, vyzliect a ulozit do postele. preto som rada ze mi chodi na cely den, resp. spi v jasliach. ale robim to tak ze ju zanesiem co najneskor rano a potom ju vyberam co najskor, teda hned ako sa zobudi a naolovrantuje. a inak pri vybere jasli by som si najviac vsimala tie osoby co tam pracuju a deti, aky maju k nim vztah. ked je vztah dobry tak tie deti sa chodia k vychovavatelkam pomojkat. a takisto ti vela napovie aky maju postoj k adaptacii. v dobrych jasliach ma vzdy rodic dvere otvorene a adaptacia je pomala a trva podla potrieb dietata.
Ja som pracovala v montessori skolke - v jaslickovej casti pri horskom parku a momentalne mam vlastne minijaslicky v domacich priestoroch, najdolezitejsi podla mna je - čim nizsi vek, tym je potrebna individualnejsia starostlivost - nizsi pocet deti na učitelku. A hlavne otvorene srdce opatrovatela 🙂
Moja kamarátka má jasle Zelená Hviezdička na Mierovej 103🙂
@stolwerkas
Ja odporucam OC Tulipánik 🙂
Ahojte, mate niektora skusenosti s jaslami Zirafa v Ruzinove?
ja mam velmi dobre skusenosti so SunnyLand ale ti su v stupave
ahojte, moja chodila k pani Andrejke. Je to opatrovatelsky domcek v Ruzinove/Trnavke. Dcera k nej chodila od 18 mesiacov skoro 2 roky. Nemozem kriveho slova povedat. Boli sme velmi spokojni. Ako so starostlivostou o deti, tak s pristupom k rodicom. Velmi nam pomohli a vysli v ustreti. Ako sme tam dceru rano dali, tak nam ju poobede vratili / ciste oblecenie, usmiate, spokojne dieta. Presla som viac jasiel, kym sme sa rozhodli pre nich. Ak treba, kontakt poslem v IP
@kristinka.s poprosim IP
@canama nevieš akú cenu majú v Montessori škôlke?
@minidomko pozerala som si ponuku, môžete mi prosím hodiť do IP cenník? Mám 2- ročnú dcérku, predpokladám, že so štátnej škôlky mi ju nevezmú, budem potrebovať "prekryť" obdobie do 3 rokov....
@kristinka.s poprosim o kontakt, dakujem
Ahojte baby, mate niektora skusenosti s jaslickami na Robotnickej?
jaslicky minidomko mozem len doporucit...mame tam 18 mesacnu dcerku a sme maximalne spokojni 🙂
Sme malé zariadenie v BA Rača v RD s vlastným dvorom a hľadáme si nových kamarátov.
Dôležitý je pre nás úsmev detí a spokojnosť rodičov. Info poprosím IP
Odporucam velmi zodpovednu opatrovatelku ,ktora opatruje deticky v rodinnom dome a ma volne miesto od maja jej referencie mozete najst na stranke www.zariadim.sk/andrea-aupair
Ahojte,prosim funguju este jasle v dubravke baby komfort?neviem sa ich dopatrat.dakujem
@kristinka.s Ahoj prosim posli mi kontakt na pani Andrejku. Moc dakujem 🙂
Ahoj,vies co tusim som nejako vypatrala na nich cislo,ale bolo neexistujice...tak ti neviem povedat ;(
Mate prosim niekto skusenosti s jaslami fialocka?
Dávam do ponuky jasličky Simba, síce sú v Podunajských Biskupiciach, ale možno sem zavítajú maminky, ktorým táto lokalita vyhovuje. Krásny domček, tichá lokalita, smer na Rovinku. Výhodou je malý kolektív detí, všetci sme ako jedna veľká rodina 🙂 Pre bližšie info pozrite na fb alebo na webe

@pisklava1 to je ta MS Bystry rozumcek??