icon

Do ktorých jasiel dať dieťa v Bratislave?

stolwerkas
3. aug 2011

Ahojte, kočky, mám polročného prcka a začiatkom budúceho roka by som ho chcela dať do jasiel, preto by som sa chcela spýtať, či nepoznáte dobré jasličky v Bratislave - ideálne v Dúbravke, Karlovke, Petržalke, Starom Meste, ale ak poznáte aj inde, skrátka dobré jasličky v Bratislave. Zároveň plánujem pre začiatok tam malého dávať len tak na pol dňa, takže aj ohľadne tohto privítam Vaše skúsenosti, rady, odporúčania, skrátka čokoľvek k tejto téme. Uvítam tiež Vaše skúsenosti s tým, či je problém vôbec dieťatko do jasiel umiestniť, alebo je dostatok miest. Vopred vďaka 🙂

dennkaa
27. sep 2013

@pisklava1 to je ta MS Bystry rozumcek??

pisklava1
30. sep 2013

Ano ta..Risko je tam velmi spokojny

janazba
30. sep 2013

Ahoj, ja odporucam Vesela lienka, je to pri Racku..

beblavajana
1. okt 2013

Ahojte, ja už jasličky nepotrebujem ale moja známa otvorila v Rači nové jasle http://www.jaslickyubabicky.sk. Je to matka a zároveň skúsená pedagogička , že vraj je aj autorka nejakej publikácie používanej v škôlkach ohľadom predškolskej pedagogiky. Však skús ju kontaktovať priamo

dennkaa
2. okt 2013

@pisklava1 dakujem, tak skusime sa tam ist pozriet - my potrebujeme od januara...

canama
2. okt 2013

@stolwerkas kamaratkyn syn chodi do Montessori skolky na horskom parku. velmi si pochvaluje a tento rok otvorili aj triedu jaslickarov. keby som mohla, hned by som dala dieta tam. inak odporucam co najblizsie k domu jasle, teraz sa to moze zdat ze par km naviac je nic, ale kazdy den to spravi svoje. a ked budete chodit na zaciatok len na pol dna, tak ti pravidelne zaspi pocas jazdy domov a to moze byt problem...aspon u nas bol, potom mi mala uz nechcela spat, ona nema taky spanok tuhy ze by som ju mohla spiacu vybrat, vyzliect a ulozit do postele. preto som rada ze mi chodi na cely den, resp. spi v jasliach. ale robim to tak ze ju zanesiem co najneskor rano a potom ju vyberam co najskor, teda hned ako sa zobudi a naolovrantuje. a inak pri vybere jasli by som si najviac vsimala tie osoby co tam pracuju a deti, aky maju k nim vztah. ked je vztah dobry tak tie deti sa chodia k vychovavatelkam pomojkat. a takisto ti vela napovie aky maju postoj k adaptacii. v dobrych jasliach ma vzdy rodic dvere otvorene a adaptacia je pomala a trva podla potrieb dietata.

babyboy
2. okt 2013

@misinka26 pozerala si skolka sovicka vo vrakuni? je tu na mk o nej aj skupina

minidomko
25. dec 2013

Ja som pracovala v montessori skolke - v jaslickovej casti pri horskom parku a momentalne mam vlastne minijaslicky v domacich priestoroch, najdolezitejsi podla mna je - čim nizsi vek, tym je potrebna individualnejsia starostlivost - nizsi pocet deti na učitelku. A hlavne otvorene srdce opatrovatela 🙂

ada510
25. dec 2013

Moja kamarátka má jasle Zelená Hviezdička na Mierovej 103🙂
@stolwerkas

momoka85
27. dec 2013

Ja odporucam OC Tulipánik 🙂

kay2s2
8. jan 2014

Ahojte, mate niektora skusenosti s jaslami Zirafa v Ruzinove?

ancovec
8. jan 2014

ja mam velmi dobre skusenosti so SunnyLand ale ti su v stupave

kristinka.s
30. jan 2014

ahojte, moja chodila k pani Andrejke. Je to opatrovatelsky domcek v Ruzinove/Trnavke. Dcera k nej chodila od 18 mesiacov skoro 2 roky. Nemozem kriveho slova povedat. Boli sme velmi spokojni. Ako so starostlivostou o deti, tak s pristupom k rodicom. Velmi nam pomohli a vysli v ustreti. Ako sme tam dceru rano dali, tak nam ju poobede vratili / ciste oblecenie, usmiate, spokojne dieta. Presla som viac jasiel, kym sme sa rozhodli pre nich. Ak treba, kontakt poslem v IP

rebecca2006
30. jan 2014

@kristinka.s poprosim IP

rebecca2006
30. jan 2014

@canama nevieš akú cenu majú v Montessori škôlke?

rebecca2006
30. jan 2014

@minidomko pozerala som si ponuku, môžete mi prosím hodiť do IP cenník? Mám 2- ročnú dcérku, predpokladám, že so štátnej škôlky mi ju nevezmú, budem potrebovať "prekryť" obdobie do 3 rokov....

silvia74
2. feb 2014

@kristinka.s poprosim o kontakt, dakujem

zuzka_zabka
11. mar 2014

Ahojte baby, mate niektora skusenosti s jaslickami na Robotnickej?

daninka6
19. mar 2014

jaslicky minidomko mozem len doporucit...mame tam 18 mesacnu dcerku a sme maximalne spokojni 🙂

clarita
21. mar 2014

Sme malé zariadenie v BA Rača v RD s vlastným dvorom a hľadáme si nových kamarátov.
Dôležitý je pre nás úsmev detí a spokojnosť rodičov. Info poprosím IP

111bublinka111
21. mar 2014

Odporucam velmi zodpovednu opatrovatelku ,ktora opatruje deticky v rodinnom dome a ma volne miesto od maja jej referencie mozete najst na stranke www.zariadim.sk/andrea-aupair

sendym
9. jún 2014

Ahojte,prosim funguju este jasle v dubravke baby komfort?neviem sa ich dopatrat.dakujem

barbora21
10. jún 2014

@sendym nie...je tu Svetielko, Dobre jasle a Wonderland

bibap
13. aug 2014

@kristinka.s Ahoj prosim posli mi kontakt na pani Andrejku. Moc dakujem 🙂

barbora21
17. aug 2014

@sendym ahoj dopatrala si sa tych jasli Baby komfort v Dubravke lebo zevraj existuju 🙂 tak len ci nemas nejake aktualne info

sendym
17. aug 2014

Ahoj,vies co tusim som nejako vypatrala na nich cislo,ale bolo neexistujice...tak ti neviem povedat ;(

sendym
17. aug 2014

@barbora21 akurat som nasla nejake recenzie na mamatata.sk ,daj si do vyhladavaca jasle baby komfort

barbora21
17. aug 2014

@sendym ok, dakujem, ja som sa len pytala kvoli jednej mamine,ktora zhanala info 🙂 dakujem 🙂

sendym
13. nov 2014

Mate prosim niekto skusenosti s jaslami fialocka?

januvia
13. nov 2014

Dávam do ponuky jasličky Simba, síce sú v Podunajských Biskupiciach, ale možno sem zavítajú maminky, ktorým táto lokalita vyhovuje. Krásny domček, tichá lokalita, smer na Rovinku. Výhodou je malý kolektív detí, všetci sme ako jedna veľká rodina 🙂 Pre bližšie info pozrite na fb alebo na webe