Moje dvojročné dieťa sa divne správa
Moja dcerka ma 2 roky a kedze je jedinacikom vie sa pekne zahrat aj sama v pohode 3 hodinky. Nieje placlive dieta ma odomna a manzela vela lasky kedze sme nanu cakali 6 rokov. V poslednom case sa sprava akosi divne ja neviem co si o tom mam mysliet. Raz sme poculi ako sa velmi smeje boli sme spokojny potom nas zavolala do izbycky a ked sme prisli sadla si mi na nohy a ukazovala prstekom na stenu a hovorila ,,vidis mamka vidis?,, prstekom sa pohybovala po vzduchu a stale hovorila to iste pricom sa smiala. Najprv som jej hovorila ze nic tam nieje ale ked mi ukazovala na prazdnu stenu asi 20minut a smiala sa pritom prislo mi to divne ... Potom sa nam stalo ze v noci spinkala a zobudili sme sa s manzelom na hrozny plac tak este nikdy neplakala ked som prisli k nej do izby ukazovala zase na prazdnu stenu plakala a hovorila ,,vidis, vidis,, dookola to iste. Viem, ze deti placu v spanku ale ona mala oci dokoran otvorene a tak som sa ju snazila utisit stiskala som ju bozkavala a hovorila ze uz je dobre. Stale ked sa ukludnila sa opat otocila na stenu a zacala velmi plakat. Urobila to niekolko krat. Neviem co si mam o tom mysliet. Bola by som nerada ak by videla nieco co nieje dobre ... Bolo to desive premna. Problem je v tom, ze nevedela nam povedat co to je len ukazovala na stenu.
Ma nejaka z vas podobnu skusenost?
Prosim piste rada by som vedela vas nazor na to.
Dakujem.
@yukiki no moj je tiez riadny posero 😀 napr. ked ideme v noci na prechadzku, tak isto horsie vidi, lebo minule sa na smrt prestrasil z pohodenej igelitovej tasky, ktora trochu povievala na zemi a sustala 😀
@tomiholjubavi ja som zažila spánkovú paralýzu asi trikrát v živote a poviem vám, že je to fakt hrozný pocit nemôcť sa ani pohnúť ani vydať hlások. našťastie som nikoho nevidela, ale strach som mala preukrutný 😨
@andrejta hrozne 😕 to by som teda ozaj nechcela zazit, dakujem neprosim 😅 a uz vobec nie s tou variantou, ked nieco aj vidis...
@leeenka26 vraj to zhorsuje velka unava, celkove vycerpanie organizmu, stresove situacie. Ja som byvala pred maturitou pravidelne namesacna. raz som sa zobudila v kuchyni na to, ako si robim hranolky.😀 normalne osupane zemiaky som mala, nakrajane na pasiky. mam dobreho kamarata, ktory si tak raz z namesacnosti vyklepaval rezne. tak sa nam spoluziaci smiali, ze sa mame vziat a zo spanku si budeme robit nedelne obedy 😀
u mna namesacnost suvisela s neskutocnym stresom. ani pred statnicami som sa tak nebala ako pred maturou. mne totizto nikto nepovedal, ze sa da opakovat a myslela som si, ze ak neprejdem, tak ma jednoducho vyhodia zo skoly a ostanem so zakladkou 😀 ked som prisla na pisomnu cast, taka som bola vystrasena, ze som mala od hrozy modre pery a uplne bledu tvar. ked ma zbadala triedna, hned ma brala do kabinetu, uliala mi dve poldeci domaceho a ze teraz mozes ist 😀 (ona bola take cislo 😀 ) pomohlo to, zmaturovala som na same jednotky. ale nikdy nikdy nezabudnem ten neskutocny strach, ktory som vtedy prezivala. chodila som spavat neskoro, dlho som sa este prehadzovala v posteli. a ked som konecne zaspala, tak som chodievala vo sne po byte a robila domace prace 😀
odvtedy som nemala taky stres a teda ani spankove problemy. myslim si, ze to nejako spolu suvisi...aj s tou spankovou paralyzou a ze na tom nie je nic nadpozemske. len samotny mozog a psychika su ovela mysterioznejsie viac nez nejaky kozmicky vyskum, tak sa moze stat hocico.
@tomiholjubavi to je pravda lebo ja uz na sestonedeli po porode som cele noci ani dni nespala a bola som tak unavena, ze co som len na chvilku zaspala hned niekto budil. Uz tam to prislo. Potom aj doma som to mala. Ale aj pred tehotenstvom. Za noc aj niekolkokrat sa mi to stalo a je to velmi neprijemny stav. Huci ti v hlave, nevies sa pohnut, kricis, ale nevydas ani hlasku, no des. A je mozne ze to maju aj deticky ked tak nad tym premyslam.
Tak dnesna noc bola katastrofalna mala sa zobudila a bola hore skoro celu noc spala som len 2 hodiny som upne hotova unavena ☹
Kedze mala problem zaspat tak som sa jej venovala a ked sa ukludnila rozpravala som s nou a ona mi ukazovala a tak som sa pytala co tam je a ona mi povedala ze Bianca ... az ma zmrazilo do teraz nic nevedela povedat a dnes v noci toto meno opakovala aj 20x pocul to aj manzel a pytal sa co to mala rozpravala ze Bianca a ja ze neviem ale priznam sa bola som z toho hotova zase to ukazovanie prstekom kade tade a nic som nevidela tak jej hovorim nic tam nieje pod pojdeme spinkat ale ona mama tam je nevidis? Tak to fakt ... Bola hore a svietislo sa v izbe nespala takze nejake haluciancie pochybujem...
@annastevko sledujem tuto temu od zaciatku...a teda sucitim s vami. je to hroza. neviem vam sice pomoct ..ale ked sa zamyslim ani prestahovanie sa ianm by nepomohlo ked si pisala ze uz ste menili dom viac krat. . to co sa deje... je na vas nejako priputane... no sama si asi s tym neporadis. tu treba radu od niekoho kto ma s tym skusenosti. a tu tie veci od vas odplasi. urcite je dovod preco sa to deje... len naozaj si neviem predstavit preco akurat vasa rodina... no prajem nech mate cim skor vsetci kludny spanok. pre malu to nieje dobre chuda...aby nemala traumu z toho este v dospelosti. s tym sa dospely nevie vyrovnat...nie este dieta... no hroza fakt by som nechcela...
@lucinka144 dakujem sa pochopenie no poniektore namiesto toho aby poradili este ma viac ubijaju a vymyslaju rozne treorie horory, nocny des, halucinacie atd. Neviem co vsetko sa cloveku musi stat aby veril ze to nieje stranda ani hlupy vtip.
@katche ahoj. Ducha nevylucuj na zaklade toho ze vas pes ho nevidi. Ne kazdy pes nato reaguje. Moj pes vysiloval ako blazen ked citil smrt svokra. Vedel to hodinu dopredu. Potom asi jeho duch este mesiac behal po byte no mna nemal rad tak strasil len mna ked som bola sama doma. Pritom prisla ku mne moja mama sich psom a ten uplne akoby sa nic nedialo kdezto moj pes keby nebol maly uz je mrtvy lebo somotvorila okno a on v tom sialenstve chcel skocit z okna len nedoskocil kolii radiatoru. Ale poviem vam mala som dost. Som ho chcela z okna vyhodt ked som videla co stvara hryzol kolo seba furt nieco sledoval po strope, knucaal a utekal, trepal hlavou akoby mu fukal do ucha. Nikdy som neverila na duchov jym toto nepredviedol moj pes. Je tomu tri roky ale doteraz ked zatrasie hlavou uz ho hned sledujem. A on sa z toho zacal bat tienov tak usudzujem ze to co videl bolo vo forme tmaveho tienu.
@snazilka1983 moj pes je praveze velmi senzitivny. Posledny tyzden pred porodom sa odomna ani nepohol, neskor sa mala len pohla v postielke a uz signalizoval, ze sa daco deje...vie skor ako ja, ze nieco bude, burka alebo take daco..a co sa malej tyka, tak ja som ako dieta mala nocne desy, neskor nocne mory a depresie, pocas tehotenstva som si uzila.tazky psychicky stres, takze to je jedno s druhym a viem, ze sa to do istej.miery moze aj dedit. a ta opica...no neviem, deti mavaju neviditeľných kamaratov, nasa opica sa hojda na lampe v detskej😀, epizody s nocnymi desmi mame za sebou a zatial je klud, ja sa tiez bojim tienov a viem si pritom vsetko zdovodnit...mam bohatú obrazotvornost a niekolko nepeknych zazitkov...a nevravim, ze na duchov neverim, viem co viem a to staci...
Ahojte, ja som sice naštastie nič takéto nezažila ale chcem len napísat že ja mavam velmi živé sny, proste sa mi niečo sníva a uplne je to ako realne aj ked rano vstanem mam uplne pocit, že sa to naozaj stalo a dost dlho mi trvá kym pridem na to že to bol sen, napríklad ked sa mi snívalo že som si vyrazila predné zuby, zobudila som sa uplne spotená a vystresovaná ale zistila som hned že to bol sen lebo som mala všetky zuby ale dala by som ruku do ohna že to bolo uplne realistické. Nechcem tym povedat že to mate aj vy tak, len ja mam aj takuto skusenost. Prajem všetko dobre
@annastevko ahojky moja sestra ked bola mala tak tiez videla rozne veci - doteraz to vie popisat - v kute postielky alebo udajne kricala ze ma v posteli hada ( mala dva roky a hada nevidela nikdy - ale odmalicka je astmatik a vraj ze takym detom sa o hadoch z nejakych pricin sniva - co na tom pravdy neviem) alebo nechcela u prababky spat v izbe lebo ze tam je ujo - kazdopadne neskusali ste malu prestahovat do inej izbicky? alebo zistit ci nema v jaslickach nejaku biancu, alebo ci nevedia ucitelky povedat ci nahodou deti nejake jej nerobia zle alebo ju niekto starsi nestrasil? alebo nepozerala nejaku rozpravku?... deti mavaju tzv nočné desy ale pokial viem tak urcite nie tak ze celu noc su hore...
@beatrixka77 mne sa o zuboch často sníva a na niekolkych urovniach a su to nechutne žive sny - sniva sa mi ze mi naraz vypydaju zuby do ust a vypluvam ich - hnusne to je a v tom sne si poviem preboha sak sa mi to sniva a tak mam zuby vsetky,,,a potom naraz pojednom mi zase zacnu vypadavat a ako pises spotena sa zobudim ze mam vsetky zuby - a este sa mi sniva ze sa niekde s niekym zarozpravam a stratim maleho - to su tiez hrozne sny - uplne zive :/
@hatsepset Ahoj nie ona este nechodi do skolky a ja ani nepoznam ani v rodine nikoho z takym menom nemame dokonca neviem take meno kricala z ktorim som sa este nestrela. Neviem a rozpravky pozera ako doba ladova, popoluska levi kral ... nic take kde by bolo take meno. Teraz sa asi po ... v izbe mi prave nieco treslo idem vratim sa.
@annastevko
@annastevko neboli ste niekedy v taliansku?
nah kalau ini, wallpaper cewek seram yang matanya ngeluarin darah, air mata darah cuy!!
Co toto znamena?
@jaja018 Nie mi nie manzelova mama nam odtial poslala ten privesok ci klucenku ci co to je. Na dnes mi stacilo nespala som skoro vobec a este aj porantana nastenna hodinka spadla pred chvilou na zem a nasla som ju v polke izby a este aj moj manzel volal ze ostava v praci dlhsie a normalne som napalena uz na vsetko aj na neho. Do kelu zo vsetkym.
@jaja018 rozumiem z toho len wallpaper 😀
@jaja018 Co to pises ...
@annastevko pisem ip
@tomiholjubavi to je skopirovane z Google ale netusim co to je
@jaja018 neviem ani v akom jazyku by to mohlo byt...a pri akej prilezitosti si to skopirovala z gugla?
@tomiholjubavi myslim ze ghost bianca (netvrdim presne lebo som davala rozne moznosti)
Ahoj. Chcela som sa podeliť s mojím zážitkom. Mala som babku, s ktorou som mala úžasný vzťah. Bola mi ako druhá mama. Tešila sa so mnou aj smútila. V roku 2013 sme sa po dlhých rokoch po podnájmoch presťahovali do vlastného nového domčeka. Veľmi sa so mnou tešila. Byvali sme od seba cca 500 km. Bolá stará a chorá, takže u nás nikdy nebola.Zomrela v júny 2013. Po pohrebe som si vypýtala jek starý ražanček ktorý stále nosila so sebou. Zavesila som si ho nad posteľ na drôt( ta 😝 m bude raz nočná lampa). Od vtedy som mala divný pocit. Keď sme sa o nej rozprávali s maminou, povedala mi, že keď bola mama u nás po pohrebe, babka stáli pri posteli a pozerali na ružanček. Nepovedala mi to aby ma nevidesila. Teraz sa s ružančekom modlí niekedy môj 10 ročný syn. Má ho v detskej izbe a všetko je O.k.. Viem že babke to neprekáža. možno sa len prišla pozrieť k nám
@jaja018 To si do vyhladavaca zadala Ghost bianca ci co???
@annastevko uz to fakt trochu prehanas...
@annastevko Hej

@absurdum Nehnevaj sa, ale napisat taku somarinu moze naozaj len Absurdny clovek.... Co si tym chcela docielit? vystrasit ? To je chore....