Nervózne bábätko?
Baby poradte mi prosim. Moja mala je stale nervozna, teda ja si myslim, ze je nervozna. Su dni (ale je ich veeelmi malo), ked je spokojna a sama sa hrajka vo vajicku, ale vacsinou su dni, ked musi byt neustale na rukach.....alebo v kociku (iducom) ak tak nieje, len place, akonahle ju polozim zas len plac....az krik. Ma 3 mesiace....najpv som myslela ze zubky, ale nic, koliky som uz tiez vylucila (to plakavala inak)...moze byt rozmaznana, alebo nervozna....? Taktiez tragedia je vecrne zaspavanie....malokedy zaspi sama. Vacsinou ju uspavam na rukach a ona sa puci, trhu, skrabe po hlavicke (ktoru ma mimochodom doskrabanu aj ked ma rukavice). Uz neviem co jej moze byt..... Na svoj vek je dost akcna...uz sama sedi.....stale so sebou naraba a nevydrzi byt ,,necinna". Mal niekto podobny ,,problem"????

Moja mala bude mat 7mesiacov a tiez mavame teraz take nervne obdobie. Ked ju polozim, jeduje sa , snazim sa jej venovst kolko to da, ale su prosto momenty, kedy mi pride vsetka snaha zbytocna. Dufam, ze to je len bolenie zubkou a jedneho dna to skonci.