Pocikávanie 2,5 ročného bezplienkového dieťaťa
Ahojte maminy, chcem poprosiť o vaše skúsenosti s pocikávaním dieťaťa odučeného od plienok. Môj synček má 2,5 roka. Na nočník je naučený od 1,5 roka. Nemal žiaden problém, ale asi tak raz mesačne alebo dva krát sa stane, že z ničoho nič sa začne pocikávať, ale tak, že pôsobí ako prechladnutý. Ciká každú chvíľu, z toho každý druhý raz do gatiek bez akéhokoľvek náznaku, že potrebuje cikať a cítiť z neho moč, taký kyslastý zápach. Trvá to tak pár dní. Pocikáva sa aj v noci a to aj tri štyri krát za noc, pričom inokedy sa na cikanie ani nezobudí, ciká až ráno. Vyšetrenie mu robili, ale len moču a nič nenašli. Nestretli ste sa s niečim podobným???Neviem, či nemám žiadať o nejaké odborné vyšetrenie.... Mám pocit akoby zrazu naraz necítil potrebu , dokonca ciká tak, že si to ani neuvedomuje až ked je mokrý tak kričí. Po pár dňoch to prejde a je pokoj. Poraďte...
@babulka123 tento isty problem je unas 😓presne aj priebeh ako ste to poriesili???
@alex2015 ahoooj. Kedze moja fesanda ma uz coskoro 8 rokov uz sa nam to nestava😂😂😂 a pravdu povediac uz si ani nepamatam zebsme mali aj taketo problemy...ale citala som spatne svoje prispevky a nejako to preslo same... Skus pozriet dozadu.... Drzim palce urcite to bude len prechodne obdobie.. A potesim ta... Nieje to nic proti tomu ako sa tetaz vadime co si oblecie alebo obuje😝

@miska22200 My sme ich mali len raz, vydrzali pocikanie, mne osobne prisli zbytocne, mala sa do nich pocikala a potom uz davala najavo ze chce cikat. Ono ked sa pocika potom dlhsie trva kym vyschnu a kedze sme mali len jedne prislo mi to zbytocne. Slo to aj bez nich