Problémy zo svokrou, nedá sa s ňou dohotnúť ohľadom môjho syna
Ahojte mohli by ste mi poradit co mam robit ked moja svokra mi nechce vraciat mojho syna? Odkedy mi zavreli do väzenia priateľa jeho matka mi robi samé problémy. Neviem co si svokra omne myslí. Normalne na začiatku sme sa dohodli ze malí bude za mesiac iba tyzden u nej. No lenže niekedy si zmyslii ze vtedy a vtedy ho chce a ked jej poviem ze nie, vždy mi urobi problem niaky. Vôbec nechapem jednej veci dam jej malého , zdravého a ona mi na druhy den napise SMS ze mali mal niake problémy ze snin bola na pohotovosti ze kade sním chodim a vinu hádže na mňa. Teraz si zas vymyslela ze kvoli mne ma mali horúčky a ze je schudnuty, lenze to nie je vobec pravda moc dobre sa starám o svoje dieta. Nakoniec este ked mi ho ide vratit tak potím zabola na socialku nechapem co tym chce dosiahnuť. Bojim sa ze aby mi nezobrali malého ked sa snou normalne nedá dohodnut!!? Prosim vas ak by ste mi mohli niako poradit co mam robit. Ďakujem

@mini1230 ako ti písali, pripravuje si prídu, aby o dieťa požiadala. Choď na sociálku, buď o krok vpredu. Vyriešiť si zverenie do opatery oficiálne a len malého s ňou navštevuj. Nemusíš jej ho dávať, nemá žiadne súdne rozhodnutie. Takto môžeš o dieťa prísť. Teda pokiaľ sa o dieťa staráš a nie je pravda, čo tvrdí svokra. Ale prepáč, zodpovedná matka nedá dieťa na týždeň od seba, keď ma rok!