Som zúfalá z takmer dvojročného syna
Malý bude mať v oktorbri dva roky. A už som z neho zúfalá . vposlednej dobe má modu, že z ničoho nič začne škriekať ako opica, dosť pri to zalieha v ušiach - vonku je ticho, ale akonáhle prídeme domov, to začne, najhoršie je, že začne vtedy, ked som ticho...ke´d sa rozčulim, len sa na mna usmeje a pokračueje, keď ho prosím, aby prestal detto, nepomáha ani ignoráciA A JA NEVIEM, KEDY HO TO PREJDE, som veľmi zúfalá z toho, ved nech sa vykričí vomnnku, tak sa to rozplynie a musí doma, kde mi ešte aj niekolko minút zvoní v ušiach? Ja neviem, či to pochoptil od iných detí na ihrisku, ale niekdx fakt je to na nevydržanie...a to nie je krik kvôli tomu, že sa napríklad udrel, ale fakt on sa s úsmevom na mna pozerá a keď soptím, etš viac sa usmeje a ešte hlasnejšie a naozaj som skúšala aj nereagovať a nepomáha
dodatok - led sa udrie, hladkám ho, ľutujem, vyúprávam mu, no on keď kričí len tak zo srqndy, tak mna neľutueje nikto - snád nie som sama, kto takéto dobré dieťatko
Nikto nereaguje ohľadom tej telky?
@natalushka aj ja si pokričím a potom neskôr mi je to ľúto ☹ škoda, že na mňa rodičia nekričali, možno by som bola otrlejšia....
ale zatiaľ to vyzerá tak, že má zo mna srandu...alebo príde za mnou minútu po tom, ako som penila
Dnes ma malý tak vytočil, že normálne som manželovi povedala, aby si našiel milenku, lebo ja pri takom dieťati ani nemám chuť na sex. On kvôli takej ..., že mu nedovolím pozeraž youtube a telku, dokáže prerevať aj 15 minút. Ja už soptím...Mám odísť z domu, ke´d ho to chytí a je tam muž doma, alebo? Jednoducho mu to nechcem dovoliť, nie len kvôli očiam. Ale dnes je to telka, o rok to bude autíčko za tisíc euro, o 5 rokov tablet vykladaný diamantmi...
@anjika42 ja som taka ista..podla mna je to aj o trpezlivosti..a tie ja teda moc nemam,co priznavam..v tomto zlyhavam..ale teda casom menej a menej..neboj,bude dobre..musis byt razna,drobec pochopi,ze s mamou sa cirkus nerobi.
Napríklad v poslednej dobe rád počúva detské CDčká...ale, keď robí našej mačke zle - zvreští na ňu, vyženie od jedla, potiahne za chvost - mu hudbu vypnem. Vtedy sa hádže o zem a kričí aj niekoľko minút. Mne tečú nervy, ale ustúpiť mu nechcem. Čo mám robiť?
@anjika42 sucitim s tebou mam doma takeho protivneho 3 rocneho paviana je absolutne nezvladnutelny nepomoze ignoracia a miluje ked ma s niecim vytoci. ak mu nieco zakazem alebo prikazem nikdy to neurobi aj keby som ho z koze zodrala po brutalnej scene je za dve minuty pripraveny na novu. on nikdy nepovoli.. s hrackami sa hra 5 minut a potom zvysok dna preskrieka, ak je doma chory a nemozeme ist von som zrela na psychiatriu. som totalne na dne a som zufala. uz ho odnesiem do izby a tam zavrem dvere a necham ho tam revat. je to niekedy niekolko krat za den niekedy ani raz. jedine co mi zachranilo zdravy rozum bola skolka. kedze sme vyskusali aj psychologov aj vsetky triky jedina cesta je u mna skolka vtedy sa zregenerujem a nie.som taka na smrt vycerpana a smutna.

Ide o to, že ja som mu viackrát hovorila, aby malému nepúšťal duck.tv a pesničky na youtube a to z dvoch dôvodov - aby si nepokazil oči, keďže ja nosím okuliare a aj kvôli tomu, že keď sa mu to potom vypne, tak strašne vyvádza - povedala som to aj pekne, ale aj s penou okolo úst, aj hrdlo ma už bolí, ako som zúrilanič - a výhovorka je taká, že malý chce pozerať, tak on mu tú telku jednoducho zapne - dnes napríklad nechcel kvôli tomu večerať, tak som mu toho sprostého ducka musela zapnúť znova, aby prestal plakať a aby sa najedol - ako mám mužovi vysvetliť, že telku si jednoducho neprajem? alebo aspoň kým nemá malý toľko rokov, že tomu porozumie, že musí sa tv vypnúť...ďakujem
Odo mna už syn telku ani videá nepýta, ale mužovi hned strká do ruky ovládačku a ja ked náhodou s ním pozerám, že ho mám na kolenách, tak mne neplače, ked musí odísť a ked som teda s ním doma sama - tak neviem, či mu došlo, že ja som prísnejšia a že manžel by mu dovolil aj dalej, možno si myslí, že tým plačom sa mu to podarí, neviem, ale nasratá som riadne