Váha vašich detičiek
kolko važi vase dieta... Moja ma 2 roky a 5 mesiacov a vazi 12 kíl... vela deti v takom veku vazia tolko ale , mne sa zda chuducka, a nielen mne... ma dni ked sa napapa krasne, aj sama, ale su dni , ked za nou utekam aby zjedla co len kusocek maska alebo polievocky... ake su vase deticky??
Tak nás malý 9 mesiacov a 8 kg, porodná váha 3600g a kamarátkin 10 mesiacov, 12 kg a porodná váha 4100 g
@evicaevica tak to mame nieco podobne doma 😎 este aj pri jedeni skace a v spanku lozi 😝
@miskax2 - ani nie 2,5 rocne dieta, co ma 17kg a ty tomu hovoris, ze ani nie je moc gulata 😅 😅 Pri tej vyske by mala mat 110cm 😕
Môj maco má cca 12kg a nemá ešte ani rok, ale je aj dosť dlhý. Naší známi majú 2 a 3 ročné baby a obe sú ľahšie.
mam dcerku ktora ma 3 roky 3 mesiace a vazi 12 kg
nasa bude mat rok a pol a uz ma 13 kil..podla mna sa toto tazko ovplyvnuje u malych deti-nasa sa narodila este k tomu skor ako mala a potom extremne priberala prvych 7 mesiacov,co bola len dojcena a proste je aj vyssia aj baculata-a neje vela,vobec nie veci z ktorych sa pribera,ani piskotu nepozna-teda nic sladke..a ide ma porazit,ked sa mi niekto cudzi prihovori,ze iste dobre papa 🙄 kedze do cca 15 mesiacov nejedla takmer vobec 🙄 vies ako co urobis? tak tvoja chudsia,ale nezmenis to nijak rovnako ako to nezmenim ja-hlavne,ze su zdrave 😉 😵
@kanhwa jeeej, mi hovor. Ja som zo začiatku mávala úplne stuhnuté svaly na ramene po kŕmení, čo som tak pevne držala lyžičku, aby mi ju malá nevykopla. Teraz je to už lepšie. Teda nie, že by ona bola pokojnejšia, ale moje rameno si zvyklo na záťaž 😀
2roky, 12kg
2roky a 3 mes. 10kg
treba sa pozerat na rastovu a vahovu tabulku, teda ako sa dietatko vyvija, nie porovnavat s detmi v tom istom veku..tiez je rozdiel dievca a chlapec...takze aj pri svojej si pozri aku mala povodnu vahu a vysku a postupne ako rastla a priberala...
Nas mal 3.5kg a 51 cm ked sa narodill..v 3 mesiacoch mal 6.5 kg, rocny mal 11kg...to bol taky baculko, faldicky, vzdy rad papal...no a dvojrocny ma teraz 90 cm a 13kg. Faldicky vybehal a stale je to papkacik co sam ku stolu beha a vsetko by zjedol..ked mal ale tie 3 mesiace, tak bola u nas na navsteve kamaratka so 14 mesacnou dcerkou a ta mala vtedy 7kg...nas 3 mesacny pri nej vyzeral ako maly maco...ale to dievcatko bolo uplne normalne..len malinke vyskou, tiez ked sa narodila mala nejaky 2.7kg, jej maminka je mala chuducka 40 kilova zienka..tak to bolo uplne ok...teraz ma dievcatko 3 roky a vobec nie je nijak chuda...len nizsia vzrastom a ma to dane geneticky..
vaha je strasne relativna-moj ma 25m a vazi takmer 15 kil-je to vela??
V oktobri sme boli v nemocke a tam sa nas pytali ci maly dobre papa lebo je chuducky 😝
Ano vyzera byt chudy,lebe ma vysku 100cm.
Ozaj nema vyznam deti porovnavat,treba si najst rastove tabuky,kde sa berie do uvahy-pohlavie,vek,vyska a vaha- a tam zistis, na akom percentile je tvoje dieta-my sme vahovo trosku nad stredom grafu a vysokovo uplne nad nim.
teda u nas je vaha 15 kil v 25 m-pre lekarov nizka. 😝
tak moj Alex ma 23 mes a ma 12,5 kg a vysku nejach 85cm ....on rychlo rastol aj priberal a potom sa zrazu zastavil lebo vsetko vybeha ale neni nejaky chudy praveze sa vsetci divia ze vazi len 12kilov......a Nikolka ma 6 a pol mesiaca a ma 63 cm 😀 😀 a vyse 7 kilov takze na tu dlzku je dost sunkataa vobec doktorka nic neriesi pokial normalne prospievaju a netrcia im rebra 😝
@gubcikova aale ved ono kazde babatko ma svoju vahu, niektore ma kosticky tazsie a niektore lahsie, niktore su dlhsie a podobne.. ja sa kaslem im na tabulky a na to ze povedia ze aky je to drobec.. zato ze ich dietky maju skoro o dve kila viac.... ani ja ani mm sme neboli velky, take drobatka sme boli ... 😀
ahoj, v pohode, moja ma 2r a ma necelych 11 kg a pochybujem, ze naberie kilo za polroka, kedze poslednych asi 6-7 mesiacov jej vaha v podstate stagnuje, hoci jej tiez nic nechyba. je sama kost a sval 😀 😀 😀 mas zrejme prilis aktivne dieta, to len tie pokojnejsie deticky dovolia trosku sadielku aby sa naviazalo 😀 😀 😀 😀
moja malá, ked sa narodila mala váhu 2890g, a pri prepustení z nemocnice mala 2700g. a merala 46 cm... taka drobulinka bola 🙂 no teraz ma výšku 90cm, preto sa mi zdá chudučká 😒 ... ale nemožem povedať,žeby nepapala, ona je len velmi živé dieťatko, a neposedí na jednom mieste, ani pri jedení,, a keď sme niekde vonku , tak sa obehá a obehá... 🙂 dokonca nemá problem si sama vypytať aj obyčajný rohlík a beha s ním po byte a zaroven papka... ale niekedy no ako male dieťa vymýšľa 😔
@anjelicek26 neviem kolko presne meria ale oblecenie nosime 92, 98 alebo104 ako ktore.....fakt sa mi nezda gulata su aj vacsie deti ako je ona 😎 hoci pripustam ze jej stvorrocny bratranec vezi len o kilo viac a druhy co ma rok a pol ten vazi 11-12kg 😀 no coo ked jej chuti
@bobika492009 moja toľko vážila ešte v 4 rokoch. Postupne začala priberať a teraz má 18 kíl. Je vysoká, tak to neriešim. 😉
my sme mali v 5.mesiacoch 9800g, dr. nam prikazala zaviest prikrmy, aby uz tolko nepriberal od MM
😀 @anjelicek26 toto su aktualne fotky malej......mne pride take akurat ani vela ani malo 😀 ci???? 😉
@bobika492009 môj malý má dva roky a tri mesiace a váži 12,3kg. Má ale takú okrúhlu tváričku 🙂 , takže mi nepripadá moc chudučký. 🙂 Taký akurát.
Dcérka bude mať v júli 4 roky a teraz váži 16 kg a je tiež vysoká to po má po oboch rodičoch. Ludia si myslia, že má 5 rokov,lebo nevypadá na svoj vek. 🙂
@miskax2 - xixi tucna urcite nie je, skus ju odmerat ;)
@miskax2 Ako keby som videla svoju dceru. Tiež ma 2 roky a 4 mesiace a už nieco malo cez 17kg... A rozhodne nie je tučna, proste je celá velká, kazdý jej tipuje, že uz mala davno tri roky... 🙂 Meria 99cm, bude určite velmi vysoká po svojom tatinovi. Nema tučnu tvaričku, ani nie je samy fald. 🙂 Ona ma dokonca aj väčšiu hlavu, ako jej vrstovnici :D - v 1 roku sme museli kupovat capice na dva roky a teraz ina tri roky....
Ale aby som sa vratila k teme, dolezite je, iba co vam k vahe dietata povie pediater, všetko ostatne je zbytočne stresovanie.
Moja dcerka ma 14 mesiacov a vazi 10kil.
@anjelicek26 :D 95cm meria
@miskax2 - tak vezmi Saska mala v 2 rokoch 80cm 😅 95cm mala ako 4,5 rocna. Deti su nenormalne rozdielne 😀

@bobika492009 vôbec sa netráp, tučná má byť kedy. Moja dcérka mala 12 kg keď išla v štyroch rokoch do škôlky, keď išla do školy v siedmych, nemala ani 15 kg. Teraz má 20 a stihla aj narásť aj pribrať, hoci k tučnej má ďaleko. Aj ja som bola také dieťa a teraz mám 10 kg nadváhu. Kým je zdravá a šťastná, nič jej nechýba.