icon

Zobrali by ste 3 ročné dieťa na návštevu do väzenia?

ncora
23. aug 2012

Ahojte mam jednu otazku....Vzali by ste 3r dieta na navštevu otca ktory je vo väzeni? Nezijeme spolu od narodenia dietata. Navštevoval ho malo a teraz by ho chcel vidiet. Dakujem za odpoved..nemusite rozpisavat staci strucne ANO alebo NIE a jednou veto preco ano alebo preco nie🙂🙂 Dakujem

lji
29. aug 2012

nie.

ak by išlo o môjho muža ktorý miluje svoju dcéru a je mu zle že s nou nie je už len ked trávi viac času v robote, ale dostal by sa do basy, tak by som tam s malou určite chodila lebo by to zlé bolo prehlušené príjemný pocitom z toho že vidí ocina. ale v tvojom prípade je to zbytočné až priam nevyhovujúce pre dieťa. nemyslím že basa je to spravne miesto na vytváranie doteraz nepoznanej citovej väzby medzi otcom a dieťaťom.

lenka_b
29. aug 2012

Nie, kedze sa ani nepoznaju, tak nie. Ine by to bolo, ak by na nom bolo dieta ''naviazane'', alebo ho lubilo, ako ocka 😖

lilysk
29. aug 2012

Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz.
Porad sa s psychologom -kazde dieta je individualne ,takze podla mojho nazoru detsky psycholog dokaze odhadnut ci je to pre dieta ok ,alebo nie .

alex31
31. aug 2012

Urcite NIE ... nie je to podla mna prostredie vhodne pre dieta v tomto veku ...

rainbow0508
31. aug 2012

pre mna osobne by bola asi rozhodujuca odpoved od @empafi nakolko v tom prostredi robi...a ona ti radi nie...asi by som ani ja nevzala...nie preto, ze by som chcela odopriet otcovi vidiet dieta (ktory on i tak mimoriadny zaujem nejavil), ale myslim si, ze basa nie je prostredie pre dieta

jarus1
5. sep 2012

Keď nevznikol k dieťaťu vzťah ked bol na slobode, vo väzení nevznikne. Keď chce malého vidieť, prines mu fotografiu. Malého nebudeš stresovať a ani seba nie hľadaním odpovedí kde a prečo a za kým ideme

vinifera
6. sep 2012

Malý chodí so svokrovcami pravidelne každé tri týždne na návštevu. Berie to úplne v pohode. (Mal tri roky vo februári.) Bol na návšteve dokonca už aj švagor so svojím 3 mesačným synom. Žiaden problém sa našťastie nevyskytol. Vzťah pred vazobným stíhaním bol v pohode. Bývali sme spolu. Teraz mám nového partnera s ktorým si na seba s malým v poho zvykli a tatika chodí navštevovať....

dvojdomovci
23. okt 2012

děti odsouzených rodičů - aktivity
Fotky z asistované návštěvy ve vězení Světlá nad Sázavou
Návštěva se uskutečnila dne 14. ledna 2011, ve vězení Světlá nad Sázavou. Návštěvy se učastnilo 6 dětí a 5 maminek.
http://www.helcom.cz/show.php?rstema=186

nicky182
23. okt 2012

ano, zobrala ...nic sa mu tam nestane ..

katka1981
23. okt 2012

Pokial dieta nie je na tu osobu naviazane, nevidim ziadny dovod ozaj. Nemam pocit, ze by to malo pre to dieta prinos, a je to rizikove miesto. Neviem preco sa dostal do vazenia, nejdem nikoho sudit, ale pokial sa dieta na tu odobu nepyta, nechyba jej, nevidim v tom vobec vyznam.

habibi78
23. okt 2012

@ncora ANO....skor 3 rocne ako 13 rocne....trojrocnemu je to sumafuk a ak ho chce otec vidiet, ty ho chces ukazat....preco nie?

blondiee83
23. okt 2012

Ja by som taktiez zobrala. Je to jeho otec a nech uz je akykolvek, to male dieta za to nemoze.
Na druhej strane, zalezi od teba, ako velmi chces Vas dalsi vztah rozvijat - ci s nim planujem byt v kontakte aj po tom, co ho prepustia. Lebo ak ano, tak je nacase pomalicky mu otca predstavit, rozpravat mu o nom a zabezpecit aj prvu navstevu (hoci aj vo vazeni), nech si na neho zvyka. A nie zrazu, ked ho pustia, maly bude mat, ja neviem 6-7 rokov - ze tu je tvoj otec, doteraz sedel vo vazeni. To moze dietatu oblizit a sposobit mu riadny sok. Az potom sa mu zacnu deti vysmievat. Deti su krute, nieco si najdu, ci im clovek da, alebo neda prilezitost. To nijako neovplyvnis

mizu55555
20. feb 2016

irčite nie, ja mám ten istý problém, dokonca požiadal súd o návštevy tak teraz čakám ako to dopadne, je to zle nie len pre mňa ako pre matku ale istotne aj pre to dieťa, darmo sa spýtam či chce za ním isť povie že ano no dieťa nevie ako je to prostredie a už vôbec nie čo je to basa. ja mám stým prostredím problém a to dieťa...... bude mat len zmätok

sterilizator
Odpoveď bola odstránená
vydrnik
20. feb 2016

Maleho navstevoval malo,pisatelka nepise z akeho dovodu,tak preco ked je v base ho vidiet chce?zpytuje svedomie urcite dieta zobrat do basy na navstevu NIE

vhlave
20. feb 2016

Nie nezobrala. A ani ja by som ho nesla navstivit. Nezije s Vami 3 roky, teraz chce hrat otca??? Nech sa prejavi ako otec ked sa vrati

qidko
20. feb 2016

Nie

nasta55
20. feb 2016

Ak by bol v base.koli trestnemu cinu, nechcela by som ho vidiet ani ja a nie este moje dieta. Takze Nie nie nie nie nie

smatka
20. feb 2016

Nie lebo nejavil záujem o neho.

zabka1124
20. feb 2016

Nikdy,to nie je prostredie pre dieta.Zbytocne bude mat chaos v hlavicke a moze mat aj nocne mory.

misel0806
20. feb 2016

Nieeeeee. Po troch rokoch to z neho otca neurobi

margarita
20. feb 2016

super, ze odpisujete na prispevok z r.2012 😉
myslim, ze ten 7rocny chalan ked tam aj nakoniec vtedy bol, sa z toho spamatal.

ja som bola v base na exkurzii ako 18 rocna, a ziadne traumy ani nocne mory som z toho nemala, vyzera to tam ako luxusny intrak, az na tie mreze pri vchode,
pokial teda nesedi dotycny za masovu vrazdu niekde na samotke v Leopoldove.

jenny2009
20. feb 2016

NIE

silaviat
20. feb 2016

NIE = chce vidiet posli fotku ... doeta sice je udre uz v 3 rokoh ale naco mu vysvetlovat naco sluzi vezenie a preco tam je jeho otec?? nemal sa tam dostat a dieta by videl.. dieta radsej nech nevie kde je az ked bude starsie a vtedy sa i samo rozhodne teraz je este skoro

patris33
21. nov 2016

určite áno, je dobre ak má záujem o dieťa.. moja tam chodí za otcom od 2 rokov a prešťastná, že ho vidí.. vám to bude síce ľúto. ale hlavne, aby dieťa bolo spokojné. žiadne negatívne zážitky nemá a ani nebude mať.
a nikdy neviete, či si práve tam nevybudujú pekný vzťah, aspoň má chlap nad čím premýšľať a veľa si uvedomý 😉

timea7
21. nov 2016

@ncora nie, urcite nie. Ak by sa o dieta staral, zaujimal od narodenia a sedel by napr. za to, ze zrazil autom nejakeho opilca, tak ano. Ale ak od narodenia dietata spolu nezijete, on sa o nwho nejako extra nezaujima, nechapem, na co tam ides ty.

erika272
13. dec 2016

Urcite ano nevidim natom nic zle ... 3 rocne dieta este nevie kam ide nemusis mu to vysvetlovat ze ides s nim do vazenia za otcom... Aj keby nevidim natom nic zle...Vak je to jeho otec...

sofia1
13. dec 2016

Male dieta nema co navštevovať väznicu.nech sa ukaze,ked ho pustia...,teraz sa nudi tak riesi to....preco sa pred tym neukazal?

tajka1986
13. dec 2016

@erika272 trojrocne dieta nevie kam ide? To si ako na to prisla? Nevie mozno ako a preco ale vnima vsetko a to nehovorim o kvante otazok ktore sa vypytuje. A vobec...ako matka by som decko v zivote nevzala za "otcom"co je v base. Urcite to musi byt skvely chlap ked je zavrety :-P,nezaujimal sa on a neziju spolu

macocha
13. dec 2016

Záleží od okolností, neviem jednoznačne povedať áno alebo nie.

Najprv by som určite šla na návštevu sama, aby som posúdila, či je to ozaj záujem o dieťa alebo zbiera body za "dobré správanie".

Záleží aj na tom, ako sa malý pýta na otca, čo o ňom vie a či ho chce vidieť. To časom určite príde, ak už neprišlo.

A potom dôvod väzby, povaha otca, vaše vzájomné vzťahy treba zvážiť...