icon

Zobrali by ste 3 ročné dieťa na návštevu do väzenia?

ncora
23. aug 2012

Ahojte mam jednu otazku....Vzali by ste 3r dieta na navštevu otca ktory je vo väzeni? Nezijeme spolu od narodenia dietata. Navštevoval ho malo a teraz by ho chcel vidiet. Dakujem za odpoved..nemusite rozpisavat staci strucne ANO alebo NIE a jednou veto preco ano alebo preco nie🙂🙂 Dakujem

Strana
z4
erika272
13. dec 2016

@tajka1986 A ako to vnima ze u tam policajti a tak dalej ?? :D urcite bude vedet ze prave to je basa... Proim vas nemajte predsudky... :D

oskarkojancok
Autor odpoveď zmazal
oskarkojancok
13. mar 2018

@ncora nie načo

veronikastrickova
Autor odpoveď zmazal
annamariaw
9. sep 2024

... Ja mám skúsenosť s návštevou otca svojho syna vo väzení .. malý mal 3 roky a naposledy sa videl s otcom keď mal 1 rok fyzicky . Dovtedy fungovali len video návštevy ... Nechala som sa prehovoriť a úprimne bolo príjemné vyplniť tu medzeru ktorá medzi nami vznikla ,nakoľko mi bolo nepríjemne existovať s pocit že synovi chýba otec .. všimala som si na synovi že vyhľadával cudzích mužov a bol zvedavý najčastejšie na detskom ihrisku venoval pozornosť iným rodičom viac ako hraniu ... Od návštevy sa to zmenilo k lepšiemu . Zvedavosť ustúpila .. síce to nebolo a stále nieje dokonale ale aspoň už syn vie že má oboch rodičov .. jediné negatívum ktoré vnímam je že syn rozpráva obcas v škôlke že jeho otec je zatvorený v klietke ako zviera v zoo a zaujímaju ho zamestnania rodičov svojich kamarátov v škôlke viac ako sa zaujíma o svojho otca ... Myslím si že nemusím našu skúsenosť lutovat aj keď to nikdy nieje príjemný zážitok .... Pred pravdou človek neunikne . Dôležité je byť úprimný a mať záujem .

rebekah61
9. sep 2024

Nie, mal rozmýšľať čo robiť a nerobiť aby sa mohol stretávať s vlastným dieťaťom.

Strana
z4