Zobrali by ste 3 ročné dieťa na návštevu do väzenia?
Ahojte mam jednu otazku....Vzali by ste 3r dieta na navštevu otca ktory je vo väzeni? Nezijeme spolu od narodenia dietata. Navštevoval ho malo a teraz by ho chcel vidiet. Dakujem za odpoved..nemusite rozpisavat staci strucne ANO alebo NIE a jednou veto preco ano alebo preco nie🙂🙂 Dakujem
@ncora nie načo
... Ja mám skúsenosť s návštevou otca svojho syna vo väzení .. malý mal 3 roky a naposledy sa videl s otcom keď mal 1 rok fyzicky . Dovtedy fungovali len video návštevy ... Nechala som sa prehovoriť a úprimne bolo príjemné vyplniť tu medzeru ktorá medzi nami vznikla ,nakoľko mi bolo nepríjemne existovať s pocit že synovi chýba otec .. všimala som si na synovi že vyhľadával cudzích mužov a bol zvedavý najčastejšie na detskom ihrisku venoval pozornosť iným rodičom viac ako hraniu ... Od návštevy sa to zmenilo k lepšiemu . Zvedavosť ustúpila .. síce to nebolo a stále nieje dokonale ale aspoň už syn vie že má oboch rodičov .. jediné negatívum ktoré vnímam je že syn rozpráva obcas v škôlke že jeho otec je zatvorený v klietke ako zviera v zoo a zaujímaju ho zamestnania rodičov svojich kamarátov v škôlke viac ako sa zaujíma o svojho otca ... Myslím si že nemusím našu skúsenosť lutovat aj keď to nikdy nieje príjemný zážitok .... Pred pravdou človek neunikne . Dôležité je byť úprimný a mať záujem .
Nie, mal rozmýšľať čo robiť a nerobiť aby sa mohol stretávať s vlastným dieťaťom.

@tajka1986 A ako to vnima ze u tam policajti a tak dalej ?? :D urcite bude vedet ze prave to je basa... Proim vas nemajte predsudky... :D