icon

Ako naučiť mačku piť vodu z misky?

5. aug 2026

Čerstvú vodu v miske ignoruje, ale vodu v podmiske vypije hneď. Bojím sa, že v nej môžu byť zvyšky hnojiva.

Ako ju naučiť piť z misky?

anonym_8e7a63
5. aug 2026

Nenechavaj vodu v podmiskach, nie je to dobre ani pre kvety

anonym_aa1935
5. aug 2026

moja pije aj aj .. macky laka voda vonku .. doma pije ked si mysli,ze ju nevidim .. ale ja mam oci vsade lol ..

aalt
5. aug 2026

Moja chodi pit z akvaria. Macky maju rady tecucu vodu a radsej piju mimo misiek s jedlom a samozrejme mimo zachod. Moje tiez radsej piju vonku z mlaky ako doma z misky. Nech teda ma vzdy cerstvu v miske a raz ju vezme na milost. Asi su fajn tie pitka, kde sa voda "hybe".

marci9
5. aug 2026

A nedávaš jej na pitie chlórovanú vodu? Moji psi nechcú piť chlórovanú vodu, tak im dávam filtrovanú, tú pijú bez problému.

veselo_neveselo
5. aug 2026

@anonym_autor preloz jej misku, nech ju nema pri jedle. To nemaju radi. Ked mozes, kup jej fontanku, tiez nemaju radi stojatu vodu. Ale samozrejme vodu z kvetinacov vychlipu 🙂 Vitaj do macacieho sveta 🤣

andreatytler
6. aug 2026

@anonym_autor Skus jej polozit do vody s miskou prazdny kvetinac alebo aj umele kvety do toho daj ci sa na to chyti. Tie macky su riadne potvory. Nikto ich nedonuti do niecoho co oni nechcu.

stvura
6. aug 2026

@anonym_autor nasu macku som videla po 8r /skutocne/ pit vodu z misky. Stale pila bud z vedra, alebo po polievani co nechavam vtacikom v ich pititku - a uplne topka bolo ked balansovala nad bazenom na uplnom okraji a pila vodu tak. Ona zasadne pije len vyvar 🙂

natalka13
6. aug 2026

nasa zas iba studnovu a dazdovu vypije je jedno ci vonku ci dnu.

anonym_73bf3f
6. aug 2026

Naši kocuri milujú fontánky, predtým tiež pili z kadečoho, úplne najviac som milovala keď som ho pristihla na stole ako mača labku do pohára a olizuje si ju. Ale od kedy majú fontanu tak chodia tam

akvi
6. aug 2026

Jzs, macka a pitie vody je na celovecerny film.. 😅😀 Macka zasadne nebude pit vodu z toho, co jej das. Zmier sa s tym a usetri si nervy. Urob opatrenia, ziadne hnojiva do kvetov s podmiskami, ziadne hnojiva v krhlach a pod.. Nasa macka zasadne pije len z krhly. Je uplne jedno, ze vedla ma misku s tou istou vodou, ako je v krhle, nacapovanou v tom istom case. Ona si vopcha radsej hlavu do krhly, aj ked tam musi robit vyvrtky, aby sa dostala k hladine.. Myslela som si, ze sa jej paci ten pozinkovany plech, z ktoreho je krhla, tak som kupila pozinkovane male vedierko. No co myslis, pije z neho? 😅😝😂 To iste pes, das mu vedla seba vedro a krhlu a on strci ten rypak do krhly, vodu rozcaka vsade dokola. Nechapem proste..

anonym_5184a0
6. aug 2026

Naša mačka - vlastne je to ešte len mača tiež ignoruje misku s vodou. Tá akoby neexistovala. Ale keď videla vodu v pohári tak to áno to by si dala - stekala tam hlavu a nedala si pokoj. Tak sme jej začali núkať vodu v pohári a čuduj sa svete napije sa. Je to síce časovo náročnejšie, ale napije sa. Raz darmo, každá mačka má svoj štýl 😂