Ako naučiť mačku piť vodu z misky?
Čerstvú vodu v miske ignoruje, ale vodu v podmiske vypije hneď. Bojím sa, že v nej môžu byť zvyšky hnojiva.
Ako ju naučiť piť z misky?
moja pije aj aj .. macky laka voda vonku .. doma pije ked si mysli,ze ju nevidim .. ale ja mam oci vsade lol ..
Moja chodi pit z akvaria. Macky maju rady tecucu vodu a radsej piju mimo misiek s jedlom a samozrejme mimo zachod. Moje tiez radsej piju vonku z mlaky ako doma z misky. Nech teda ma vzdy cerstvu v miske a raz ju vezme na milost. Asi su fajn tie pitka, kde sa voda "hybe".
A nedávaš jej na pitie chlórovanú vodu? Moji psi nechcú piť chlórovanú vodu, tak im dávam filtrovanú, tú pijú bez problému.
@anonym_autor preloz jej misku, nech ju nema pri jedle. To nemaju radi. Ked mozes, kup jej fontanku, tiez nemaju radi stojatu vodu. Ale samozrejme vodu z kvetinacov vychlipu 🙂 Vitaj do macacieho sveta 🤣
@anonym_autor Skus jej polozit do vody s miskou prazdny kvetinac alebo aj umele kvety do toho daj ci sa na to chyti. Tie macky su riadne potvory. Nikto ich nedonuti do niecoho co oni nechcu.
@anonym_autor nasu macku som videla po 8r /skutocne/ pit vodu z misky. Stale pila bud z vedra, alebo po polievani co nechavam vtacikom v ich pititku - a uplne topka bolo ked balansovala nad bazenom na uplnom okraji a pila vodu tak. Ona zasadne pije len vyvar 🙂
Naši kocuri milujú fontánky, predtým tiež pili z kadečoho, úplne najviac som milovala keď som ho pristihla na stole ako mača labku do pohára a olizuje si ju. Ale od kedy majú fontanu tak chodia tam
Jzs, macka a pitie vody je na celovecerny film.. 😅😀 Macka zasadne nebude pit vodu z toho, co jej das. Zmier sa s tym a usetri si nervy. Urob opatrenia, ziadne hnojiva do kvetov s podmiskami, ziadne hnojiva v krhlach a pod.. Nasa macka zasadne pije len z krhly. Je uplne jedno, ze vedla ma misku s tou istou vodou, ako je v krhle, nacapovanou v tom istom case. Ona si vopcha radsej hlavu do krhly, aj ked tam musi robit vyvrtky, aby sa dostala k hladine.. Myslela som si, ze sa jej paci ten pozinkovany plech, z ktoreho je krhla, tak som kupila pozinkovane male vedierko. No co myslis, pije z neho? 😅😝😂 To iste pes, das mu vedla seba vedro a krhlu a on strci ten rypak do krhly, vodu rozcaka vsade dokola. Nechapem proste..
Naša mačka - vlastne je to ešte len mača tiež ignoruje misku s vodou. Tá akoby neexistovala. Ale keď videla vodu v pohári tak to áno to by si dala - stekala tam hlavu a nedala si pokoj. Tak sme jej začali núkať vodu v pohári a čuduj sa svete napije sa. Je to síce časovo náročnejšie, ale napije sa. Raz darmo, každá mačka má svoj štýl 😂

Nenechavaj vodu v podmiskach, nie je to dobre ani pre kvety