Hľadám slobodnú mamičku zo Záhoria
Ahojte neviem ci sa moze najst sloboda mamicka, zo zahoria, vysskusal som vsetky mozne zoznamky ale nic do zivota,Vsade sa tocia iba tie same zeny, zo zivota nic, aj ked niekde idem su iba tuctove nic realne, niesom zufali, mam hodnoty priority zasady zo zivota , nie pobluznenie dnesnej doby, byvam na dedine co je pre mna ideal. zahrada kvety , huby bazen varenie pecenie, grilovanie, dovolenky, ale stale to njeje v mojom veku top, som 186 vysoky normalny neaalkoholik. kdo chce pise spravy a kdo chce radsej pise komentare , alebo cita statusy.
Ja nechápem tie hnusné komentáre ženy a zbytočne rady, kde sa má zoznamovať. Nemá 15 rokov!! Je to mladý muž, ktorý vie čo chce a hľadá niekoho do života a nevadí mu hoc aj mamička. Na MK je kopec tém, kde sa takéto matky pýtajú, či majú ešte nejaký šancu nájsť partnera, keďže majú deti a ÁNO jeden sa tu objavil. To že nemá fotku a povedal len pár info je ok, predstaví sa fotkou a viac informáciami tým, ktoré budú mať záujem. Nie je povinný sa tu hocikomu spovedať. Držím ti úprimne palce.
@ovaaa za prvé to nie je mladý muž , za druhé si vybral takmer pre neho nerealizovateľnú kategóriu žien od 39 -46 čo majú deti . Tieto ženy pokiaľ sú troška na úrovni , nemajú záujem sa už viazať niekde na dedine a upratovať domácnosť starému mládencovi . Myslím že žiadna po tom netúži. Ako možno sa sexuálne zblížia, niekam si vyrazia ale domov si ho ťahať už nebudú , alebo ani k nemu sa sťahovať.
@mizoko tak už chápem prečo vek nenapísal, starý cap a že nie je zúfalý 😁
@subartic joj píšeš ako keby si poznala všetky ženy na svete. Ver mi, že ich existuje dosť, ktoré sú slobodné mamičky v takom veku a ocenia tí dedinu a varenie..
Myslené "mladý muž" už sa mi to nedalo opraviť.
@januska12323 Ako keby v tom veku nikto nemá pravo mať niekoho na život!! Ešte nevieš ako ty skončíš.
@ovaaa si sa zle vyspala? Neberiem mu právo na lásku ale mal by písať pravdu a nie zahmlievať.
Autor ma 49 rokov a logicky, zena vekovo (zivotne) primerana ma 39+ alebo povedzme 35+
Kym sa partneri zoznamia, spoznaju,rozhodnu sa spolu a ako zit, moze prejst aj niekolko rokov, plus nasledne mozne problemy s pocatim/donosenim zdraveho dietata
Ak muz chce zit rodinnym zivotom, zaplnit dom detmi, moze hladat zenu s detmi
Mne kedysi davno pisal na zoznamke muz, mala som 30 a on 45 a vekovy rozdiel vysvetlil tak,ze so starsou zenou by sa mu uz nemuselo podarit zalozit rodinu
Baby neviem preco ste ho tu takto zlincovali... fakt ste niektore otrasne pouzivat slova ako pedofil. Chlap ma 49 rokov tak partnerka vekovo jemu primerana uz asi pravdepodobne nebude rodit deti. Mozno on deti chce ale uvedomuje si ze na vlastne uz je neskoro. Mame takeho znameho ktory si hladal niekoho co uz dieta ma pretoze chcel mat rodinu aj s detmi ale on uz sa vekovo na dieta necitil. Predtym bol dlhe roky v manzelstve so zenou ktora deti mat nemohla a nakoniec ho ona opustila. Nikdy neviete co je za tym tak ak nemate zaujem alebo povzbudive slovo aspon neurazajte cloveka zbytocne
jeeeej vitaj späť 😀😀😀 kde si bol?
baby, tento je z kategórie "mama ožeň ma" 😉 dokonca neviem či s maminkou aj nežije, tým si istá už nie som.... taký buran z vesnice 🤭 darmo si tu deriete klávesnice jeho obhajovaním aký vlastne môže byť skvelý 😂 no .. iba že by nebol 🤷
@zuzanka.zuzu tak nám ho pribliz 😏🫶🏼😁
@zuzanka.zuzu počkaj to je ten čo sa rád rýpe v zemi a hľadá podobnú ženu k sebe na dedinu lebo on sa sťahovať nikde nebude? Tuším býval s mamou aby sa o ňu mohol potom niekedy o x rokov postarať.
@zuzanka.zuzu aha tak to je ina kava🤣 to tu akosi autor nespomenul ze by si zenu chcel zobrat do trojuholnika aj so svojou mamou
@ovaaa ako čo je ma dotoho ? však je to tu verejne , tak sa k tomu verejne vyjadrujem . V katgorii ženy po 40+ s deťmi má mizivé šance k sebe si niekoho dovliecť. Ja fakt neviem koľko máš rokov , ale ženy 40 + ktoré už majú deti , netúžia sa nasťahovať k 50 tnikovi , ktorý je už v andropauze. V tomto veku sú ženy ochotné zostať hlavne s mužom s ktorým majú deti a niečo s ním odžili, majú k nemu citový vzťah .
@januska12323 ďakujem za opýtanie, vyspala som sa vynikajúco, .Nikdy by som si nedovolila názorovo hovoriť za všetky ženy, uklincovať človeka pričom by som vedela prt o jeho živote, vek 49 nenazývala starým capom do života a dávať rady, kde má chodiť, aby sa zoznámil s niekým. Ale toto by nebol MK že? On tu nehľadá premudrelé rady k jeho životu, ži a nechaj žiť..
@ovaaa ja mám 50 rokov, a toto veľmi dobre viem že život v 50 tke nekončí . Lenže aj veľmi dobre viem ako drvivá väčšina žien po 40+ s deťmi rozmýšľa. Nemáme 30 rokov a nepotrebujeme už hniezdiť a rodiť deti , nemáme záujem sa už starať o chlapa a jeho domácnosť . Chlap ak má prísť do nášho života a máme si ho uviazať na krk už to musí byť výnimočný kúsok, alebo zostávame s mužmi s ktorými máme deti a máme k nim citovú väzbu podotýkam pozitívnu . V tomto veku už predovšetkým myslíme na seba a svoje deti a nie na to aby som niekde rajbala cudziu domácnosť chlapovi , chodíme po horách , po výletoch , po dovolenkách , jednoducho už od toho života niečo chceme , niečo viac ako utierať deťom zadok a behať okolo nie otca mojich detí . Chránime si svoje súkromie a nepúšťame si hocikoho do neho , nesťahujeme si tam len tak nejakého muža, LEN aby bol a existoval . Muž áno , prečo nie , ale na príjemné chvíle a každý vo svojej domácnosti .

@sylvester1 niekedy pomôže hľadať na správnom mieste. Nejaký klub turistov, lezenie, fitko. Alebo ak si umelecky založený tak nejaké kurzy, tanec, maľovanie. Alebo kresťanstvo, majú aj také spoločné stretnutia. Najlepšie hľadať partnera s rovnakým životným naladením. Držím palce 😇