icon

Čo dostali vaše deti na pri ukončení predprimárneho vzdelávania?

1. júl 2025

nerozumiem tomu ako škôlky hospodária s peniazmi a prečo sú až také rozdiely medzi jednotlivými zariadeniami, napríklad môj syn nedostal nič, v škôlke vedľa jeho kamarát zo sídliska dostal plný peračník, tričko s jeho menom, tablo, hračkárske auto, lietajúci tanier, čiapku (takú tú ako majú absolventi v amerických filmoch), prívesok na kľúče.. mali veľkú párty..
môj syn je z toho nešťastný.. neviem ako mu to mám vysvetliť

Strana
z2
kathhii
2. júl 2025

Závisí od riaditeľa , rodičov ako podporia škôlku a aj od financií od zriadovatela.
Celá škôlka bola na koncoročnom výlete - tam sme doplácali cca 10€ na dieťa.
Mali besiedku pre predškolákov tak tam mali tortu.
Dostali rupsacik, knižku, pastelky.
Tričká dostali na začiatku roka celá škôlka, nosia ich na akcie.

barbora_t
2. júl 2025

Nasa dostala toto, 3 vrecka - jedno od skolky, druhe od nasej starostky a 3 od starostu z vedlajsej dediny, kedze bol pozvany na rozlucku so skolkou....doniesol aj on pre deti darceky 🤗
Na rozlucku - oslavu, obcerstvenie, tortu, vyzdobu, kvety, male dary sme sa skladali my rodicia 🤗

bosorkabb
2. júl 2025

Moja dcéra mala veľkú rozlúčku. Dostali darčeky, mali rovnaké šaty, fotku, tablo, výzdobu, video, občerstvenie... Všetko platili rodičia + MŠ, sponzori a maďarská strana keďže išlo o maďarskú MŠ.
Syn mal rozlúčku, občerstvenie a darček. Platili rodičia.
Po koľko ste sa skladali ako rodičia? Lebo väčšinou to platia rodičia detí.

jankasmejka
3. júl 2025

Už od malého decka iba závisť....kto viac, drahšie....

katrin21
3. júl 2025

Ak dostali,tak len drobnost a mali prespavacku. Taketo veci sa hradia zo ZRPS, tak tam sa pytaj, kto to mal u vas na starosti.

Strana
z2