Mám kvôli úrazu nechať dieťa doma zo škôlky?
Ahojte,písala som sem piatok že synček mal úraz,padol a udrel si peru.Nechcel jesť ani piť.Vcera večer začal piť džús aj to zo slamky.Tecu mu pri tom sliny.Pomaly sa mu tie pery zahoja,sa mu odlepuje už chrasta.No nechce nič jesť.Zajtra je aj tak doma,máme ísť k doktorovi.Rozmyslam že by som ho nechala doma na celý týždeň zo škôlky kvôli tomuto.Len utorok na Mikuláša by som ho dala na pol dňa,nech má z toho radosť.Keby som s tým išla k detskej dr vypísala by mi papiere na ocr aby som to mala ospravedlnene do práce?
mala by, veď dieťa nie je ok čo sa fungovania týka, kým chrasta nie je preč... akurát toho mikuláša bude musieť oželieť ak chceš očr
A to potrebuješ od nás povolenie? Ved urob ako uznáš za vhodné
Ak si dáš vypísať očr, dieťa do MŠ ani na pol dňa na Mikuláša nemôže.
Ja by som šla zajtra k dr a uvidíš, čo povie. Darmo my tu budeme meditovať, či áno alebo nie. Aj doktorky môžu mať k tomu rôzny postoj, čo ja viem, či ti tvoja dr dá očr na toto? Moja by dala 🤷. Veď tam zajtra zbehnite, a ak ti nedá očr, tak vypýtaj si od dr priepustku a malému zatiaľ nič nehovor, čo sa týka zostania/nezostania doma, ani Mikuláša. To povie doktorka, či áno alebo nie.
@zuzanockamt oficiálne nemôže. Neoficiálne závisí, ako sa dohodnú v škôlke. U nás bežne choré deti prídu na fotenie napr., ale sú tam proste len na fotenie, mamička počká vonku a potom idú zas domov. Čiže ak bude riaditeľka súhlasiť, môže prísť malý na polhodinku na Mikuláša a potom ísť domov...
@mikadooo Ak mu nevykážu dochádzku a budú klamať, tak môže. Je otázne, či si toto RŠ dovolí.
Veď normálne v škôlke vedia kedy je Mikuláš dajme tomu od 10 tej privedieme ho potom keď to skončí odvedies dohodnem sa s učiteľkou že si na ocr nikto vedieť nemusi
Ja som bola doma ked si mala rozbila peru. Mala to fakt skarede, spuchnute, odbity zub. Bola som s nou od stredy do pondelka doma. OCR mi normalne napisali.
Je nedela a moj syn videl uz dvoch inych mikulasov inde. Podla mna to je najmensi problem, aby syn tento rok neprisiel o zazitok-ved na Mikulasa mozete ist aj v utorok niekde, kde sa kona tato akcia - na namesti atd. Nemusis sa upinat na skolku ;)
Tak naši majú Mikuláša v škôlke tiež ostáva jedno dieťa doma lebo zváracia tak snáď ho tam mamička nedovedie ...tvoj má len rozbitú peru tak ho tam na danú hodinu doved...normálne sa s učiteľkou dohodni....
Normalne s nim ostan doma na očr a na toho mikulasa kludne nech ide ked sa vopred dohodnes s ucitelkou alebo riaditelkou.
ja by som zostala doma. Obzvlast ked sa mu zle je - v skolke nebudu mat na neho tolko casu a trpezlivosti lebo maju viac deti. Ja by som ostala doma nech je dieta v klude. Co sa tyka mikulasa tak sa dohodni so skolkou, ze na hodku by prisiel. Ved je sice doma ale nie je infekcny...
pondelok utorok celodene ošetrenie a od stredy očr

Podľa mňa áno.