Musím dať dieťa do škôlky?
ked mam doma predcasniatko tak mozem snim byt do 6 rokov na rodicovskom alebo musi ist normalne od 3 rokov do skolky dakujem za odpovede
@zuzanockamt 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 a chcela ist na prijimacky na medicinu
@zuzanockamt s pravopisom a naivitou...
@dijka123 takze mas rok na to, aby si si nasla pracu-to snad zvladnes, nie? Bud rada, ze dieta nema ziadne problemy a nevymyslaj dovody, preco ostat sediet doma.
@sisa_s to je ona?😅
@dskjhfdlkdjhl no to ano ved pracu si niekde najdem
@dijka123 takže chudáčik, nemôže nič, žiaden kolektív nič... To je mi ľúto, nezvazujes potom školu, špeciálnu? Mala by si pomaly začať hľadať, pripadne integráciu s asistentom aspoň... Ach jaj.
@maciatkolulu ved moze ale ked ho nezoberu od januara do skolky a vsetky sukromne su plne
@dijka123 tak budeš musieť rozmýšľať co ďalej ako XY iných matiek. Ale aj tak je to smutné, že je tak vážne postihnutý....
Mam kamosku syn sa jej narodil v 7,5 mesiaci. Hned ako sa narodil ho prevazali do ba na operaciu. Do skolky zacal chodit v 3,5roku.
Ty ani nevies ci ma syn daku diagnozu ci nie?
To ze ma 2,5a nevie sam jest ci ist na wc je este normal.
Mozes sediet doma do 6r kludne ale zadarmo nikto ti nic neda.
@maciatkolulu ved do roboty ale si musim najst lebo na moje miesto zobrali uz niekho
Tak ked nema neries hluposti. Jest sa nauci na wc sa nauci a moze ist do skolky a ty do prace
No a co myslis ze si jedina? Ja som maleho od maja do septembra nemala kam dat. Dala som vypoved v praci a bola som doma. Aj ked teda poberala som podporu ale musela som sa vzdat prace kde som bola cez 13rokov.
A takych je nas viac. Cakam ma to znova aj druheho mam majoveho a zoberu ho az od septembra. Dovtedy budem doma zadarmo.
🤔🤷🏼♀️🙏🏻
@dijka123 tak keď si zdravotná sestra, nebudeš mať problém nájsť si prácu. Nepoznám nemocnicu,kde by nepotrebovali sestry, zvlášť v dnešnej covid dobe a ktovie ešte aká vyťaženosť bude v januári. rovnako DSS určite berú sestry, opatrovateľky. Prihlášku do škôlky si mala dať už teraz a v decembri nezaspat, ale zase obvodak všetky škôlky či sa im neuvoľnilo miesto. Ale keď už teraz spekulujes s predĺženou RD, tak isto skončíš na pandemickom RD...
Čo sa týka tvojho miesta, pokiaľ si mala zmluvu na dobu neurčitú, PP ti trvá,aj keď vzali miesto teba náhradu

@sisa_s no ved ano lenze na moje miesto zobrali nejaku inu