Pozitívna učiteľka bez respirátora
Uz mame kovidu vsetci dost, ale ako by ste sa zachovali, keby ste sa dozvedeli, ze ucitelka s priznakmi si dala v triede dole respirator, volala deti k sebe, aby odpovedali a ma druhy den ma pozitivny antigen? Sama ucim a nefovolim si dat dole respi na 2 sekundy. Samozrejme uz su cela trieda v karantene, ale postup ucitelky??
@maciatkolulu no mozno keby mala ten respirator by sa od tych deti nenakazila 🙂
@janulka182 inak aj som kazdy den ucitelka s priznakmi (lebo kycham z kriedy a z respiratora ma boli hrdlo - preto nosim rusko).....ale chora nie som!
Je zaujimave, ako velmi niektorym maminkam zalezi na tom, aby ucitel dodrziaval uplne vsetku pravidla, dokonca ak nebude, tak hned by mu isli zariadit vypoved. Ale ked sa jedna o ich vlastne deti, tak im porusenie pravidiel nevadi-napr. minule sa tu riesilo, ci moze matka napisat dcere ospravedlnenku, lebo nechce ist na pisomku-tak to vacsine nevadilo, ved to je v poriadku, ked jednu pisomku vynecha, napise inokedy. A takych prikladov by sa tu naslo neurekom. V tej triede zrejme nikto z nas nebol, takze su to len dohady a uz je jasne riesenie-najlepsie by bolo ucitelku ukrizovat.
@maciatkolulu a este k tomu ako by som sa zachovala ja, keby mna nakazi dieta. no keby som ucitelkou a citim sa ohrozena, jednoznacne nosim respirator. keby ho schvalne nenosim a nakazim sa, mozem sa tak hnevat sama na seba.
@janulka182 ako mna len fascinuje takto jeden priklad, kde my ani netusime ako to bolo....ja ako ucitel, kebyze mam riesit trestne vsetkych rodicov, kt. porusuju naridenia a posielaju do skol chore deti, zakazuju im ruska , odmietaju si po ne prist, lebo vsak "len" soplik, ci kasel, tak ti poviem, ze by som riesila min. 1/3 takychto.....ale to je v poriadku....
ok, riesme , ale potom zacnime riesit zaradom aj rodicov a ich deti.....
@janulka182 respirator ta neuchrani, moje ockovane kolegyne sa nakazili od deti aj s respiratorom...
@beata_k riešila by som prečo nie sú deti testované...
@sorciera24 ja to fandím, moje decko je testované ako králik, idem do obchodu a tam slovenské decko zaslooene ukaslane, ale sú na nákupe... Žiaden test nič. Mne malý ochorie, nesmie do školy. A tu nemáme ocr a pandemaky a neviem co. Len pekne rieš, ja ti fandím. Veľké huby majú matky, ale potom náhodou ich decko ochorie a je to samozrejme alergia
@sorciera24 tak ja sa snazim byt ohladuplna, preto to takto vnimam ja. snazim sa mysliet v tejto dobe nielen na seba, ale aj na druhych. a preto ani ja neposielam chore deti do skoly. moja starsia ma rusko povinne na mladsi mat nemusi. no aj tak ho nosi.
@maciatkolulu ja nie som ucitelka, som matka a musim suhlasit. chore deti nemaju v skole co hladat. mne osobne to vadi tiez.
@zlostitko staznost riaditelke aj na hygienu.
@janulka182 tak to ma byt, ja len, ze realita je ina....a fakt by som pomaly tretinu skoly riesila..... zodpovedni by mali byt vsetci.....ale....
@sorciera24 tak tak
@janulka182 vieš čo, u nás učiteľka nenosia aj z toho dôvodu, že malé deti potrebujú vidieť a počuť učiteľku ako rozpráva a štít sa zahmlieval.
Ja som len rada. Ú nás prekonala učiteľka, prekonala väčšina detí a už nám chodia iba správy, že testy sú negatívny. 3x do týždňa sa testuju z toho raz pcr, takže ja ako učiteľka by som trvala na tomto u detí. Ako by ste to zobrali??? 🤣🤣🤣
@maciatkolulu to nie je len na sk- ja som vcera spadla takmer na zadok pri testovaciom centre. Isla s mm, ktory potrebuje pcr ako samoplatca a u nas sa testy na "zabavu" robia v interieri a korona chori v exterieri (cize vonku na ulici).....muz dnu, ja cakam von a pride ti rodina s detmi s prevodnou ziadankou od lekara a s priznakmi (!) vsetci clenovia rodiny a muz nahodi zene- a co teraz, ideme domov? A ona na to- cosi, deckam som slubila shopping, tak ideme povymetat obchody, vsak sme ockovani🤯🤯🤯
@zlostitko nikdy nedokazes zaistit 100% sterilitu- kebyze ano, tak uz tu davno ten virus netancuje lambadu v x-tom kole. Kedze podla zakona pozitivna bezpriznakova ockovana ucitelka moze ucit (😱😱😱), tak jednoducho sa stalo, nemas co riesit. Totizto virusovu naloz ti vie poslat dalej ovela skor ako pridu priznaky- cize je to na dve veci, ze uz pri priznakoch si dala dole masku a este stale mala negativny test(!).
A presne takyto tupci ako p.ucitelka su zodpovedni za 3.,4.,5.,....aj 10 vlnu a nie neockovane ovce.
ja sa len zamýšľam nad tým prečo a načo by sa učiteľka s príznakmi trepala do školy.
@maciatkolulu nemam problem. dnes sa moj syn vratil zo skoly, ze ho nejako skrabe hrdlo. hned som ho otestovala. samozrejme, ak v nedelu nebude fit, nedam ho v pondelok do skoly.
@dskjhfdlkdjhl prosim ta snad nebudes porovnavat spravanie dietata a ucitelky v tiede. Tato tvoja argumentacia je uplne stupidna. Je to akoby si napisala, ze vsak ucitelky v zborovni sa mozu bit lebo aj ziaci v triede sa biju.
Ta ucitelka co toto spravila.ma evidentne v hlave piliny a treba ju riesit. Uz aj keby mam chripku by som do skoly nesla to roznasat.
@elizabet173 kvoli vyplate zeby? Mam takych pripadov dost v okoli, co dokonca zatajili, ze islo o koronu, aby nemuseli na karantenu pn ci co to sa dava na sk...
@elizabet173 Lebo peniaze? Aj pred Covidom to bolo tak,ze chori ludia s horuckami,chripkou chodili do roboty. Ako sa hovori: "Rozum nie je obocie,nedokreslis"🤷♀️
@vevesh si robíš rit???? Tým ľuďom drbe, načisto drbe....
@janulka182 pcr?
@maciatkolulu tak to uprimne neviem.
@zlostitko A spýtam sa ja...Čo mám urobiť na postup,ktorý je celý zlý? Protiotazka,momentálne aktuálna.Ruska zrušené, deti choré, podpísané tlačivá o bezpriznakovosti...Rodičia aj napriek tomu,že majú doma choré dieťa,ho neotestuju ,lebo však to určite nie je covid a nemajú dôvod....Radšej si so školskými testami testujú seba....Prváci...100 x musím prísť,chytiť ruku atď...Mám sa na nich vykašľať? Ja mám respirator nonstop ,pijem vodu v okne.Prave čakám na výsledok,určite budem pozitívna. Nečítala som diskusiu,ani nemusíte reagovať....Všetko je to o ľuďoch a načo sa k tomu vyjadrovať....čo mala a čo nemala učiteľka. Polovica triedy mala covid a nakazili ma.No keď ja neprídem v pondelok do roboty ,tak ma po dedine roznesu....Kazda minca má dve strany.
Ja neviem ci si to niektore krasavice co tu vypisuju, ze ucitelka je v pohode neuvedomuju, ale vedome roznasanie nebezpecnej nakazlivej choroby je trestne a aj vzdy bolo trestne, este pred tym ako sme o nejakom.covide vedeli..Neroznasat nakazlivu chorobu v kolektive patri k zakladnej mentalnej vybave jedinca, ktory zije v civilizovanej spolocnosti.
@scorpionflower1 amen
@scorpionflower1 krasne napisane 👍

@zlostitko cize ty si tam nebola.....