Predškoláka s odkladom dali v škôlke k malým deťom.
Dobrý vedel by mi niekto poradiť ako mám postupovať.Mám doma predškolaka ktorý má odklad kvôli výslovnosti. A v škôlke ho dali tento rok do malej triedy úplne k malým trojročnym deťom. Bola som aj v škôlke za riaditeľkou že aby ho preložili k veľkým deťom .Keďže je predškolak z odkladom a ma problémy z výslovnosť tak práve preto si myslím že mal byt z veľkými deťmi ktoré s ním pôjdu na rok do prveho rocnika .navštevujete aj logopédiu.
@87nika1 my sme mali v juli spojene triedy a predskolakov dali s najmensimi. Vobec by mi to nevadlo ale vadilo mi, ze aj predskolaci museli lezat v postielkach od 11:30 do 14:00. Musia lezat potichu ani hracku si zobrat. Ked som sa pytala, ze preco nemozu predskolaci byt v druhej miestnosti, tak ze nie a hotovo. Ktore 6 rocne dieta bude tolko potichu lezat v posteli 🙈🙈🙈. Tak som pre neho chodila na obed domov, nechala ho s prababkou a isla pracovat.
@betulinka1 moji starší boli vždy iba v predškolskej triede (teda myslím tak, že nikdy nemali aj mladšie deti) a museli ležať tak isto..
@jana_eyre_2 predkolaci musia lezat iba hodinku. Co ja viem aspon u nas to tak bolo.
@betulinka1 u nás nie, už som to absolvovala pri dvoch deťoch..
Bolo to pre nich dosť otravné, ale čo už..