Problémy v škôlke
Ahojte píšem sem za kamarátku nakoľko ju tu poznajú iné mamičky. Má 4 ročného chlapca a včera bol preňho v školke malého dedko. (kamoškin otec) Včera učiteľka (nie jeho učiteľka) ktorá pozná osobne aj kamošku aj jej otca povedala vraj malý je agresívny a bije deti. (predvčerom bola pre malého kamarátka a dávala jej ho tá istá učiteľka ale kamoške nepovedala nič). Dnes sa jej otec takže malého dedko stretol so známym a ten mu povedal že počul že malý bije deti a je agresívny. (ten pán pracuje pre tú učiteľku nakoľko vlastnia pohostinstvo takže to má určite od nej). Chcem sa spýtať nepatria tieto veci medzi interné veci škôlky? Kamarátka sa malého nezastáva, rieši to no tiež vie že predtým tej učiteľky syn bil iné deti. Takže sa jej nepáči že tá učiteľka roztrubuje po známym že malý je agresívne decko.
@maminka1988 tak ked v skolke bije deti tak to nemuselo vobec ist od tej ucitelky. Z toho co si napisala, tak to bolo opakovane. Niektore deti su v 4 rokoch velmi dobre jazykovo vybavene a ked ich niekto v skolke bije, tak si pis, ze to vsetko povedia doma. Nedaj boze, ked dostanu, tak sa to riesi v ten den, poobede s placom s mamou a ucitelkou. Pretoze ked pride mama po dieta tak to dieta reve ako slon, ze ho niekto udrel, bil, bol na neho zly. Ucitelka vobec nic nemusela hovorit, ale staci aby na dedine zbilo dieta/dve, a uz sa reci valia ako ohen. Matka ma v prvom rade nabehnut do skolky a hladat riesenie ako so synom, a nie ze ty tu na konovi vypisujes, ako jej pomoct a zrusit ucitelku 🙄
Uz sa k tejto teme nebudem vyjadrovat pretoze som sa pytala na nieco konkretne a akurat sa tu nasla jedna mozno dve co odpovedali na otazku na ktoru som sa pytala. Ostatne si idete svoje. Napisala som ze kamaratka riesi tento problem a vy dokonale matky aj tak si idete svoje.

Podľa mňa to je neprofesionálne zo strany ucitelky.. a keby sa jednalo o niečo ine ako agresivitu dieťaťa, napríklad keby učiteľka porozprávala susedovi, že Janko sa pocikava (alebo napríklad že ma nejakú poruchu) každý deň a ten sused zastaví dedka na ulici čo o Jankovi pocul, ženy v diskusii by to brali inak.. veď jasne píše že matka jeho agresiu rieši, autorka sa pýtala či môže učiteľka vravieť tretím osobam.. podľa mňa by nemala menovat dieťa s problemami s tretími osobami čo s tým nemajú nič spoločné..
Môj syn raz ušiel zo škôlky, keď tam bol prvý krát sa rozhodol že už ide domov.. učiteľka to povedala mne, ja som si to so synom vysvetlila a už to nikdy neurobil.. keby ma však zastavila na ulici teta zo susedstva že aký je ten môj syn neposlušný, keď uteká, dosť by ma to zamrzelo.. našťastie mám zatiaľ výborne skúsenosti s našimi pani učiteľkami..