Riaditeľka škôlky si nesplnila povinnosť
Dobrý deň, syn bol minulý rok predškolak a bol na individuálnom vzdelávaní zo zdravotného hľadiska cca od pol školského roka. Až teraz som sa dozvedela ze zo zákona je skolka povinná ho dve hodiny vzdelávať a tak isto v marci preskusat ci je pripravený do školy. Nič z tohto sa u nás neudialo. Dostala som len individuálny plán a viac v škôlke nebol vyše pol roka.
Riešiť to spätne? Mala by riaditeľka z toho nejaký postih?
@akvi https://www.modrykonik.sk/forum/mame-doma-skolkara-3-5-rokov/individualne-vzdelavanie-predskolaka/
Nech sa páči,autorka už šikovné zmazala odpovede, ako som pridala 1.x odkaz🤣👍🙃to hovorí samé za seba...dala mu domáce,alebo aké vzdelávanie od cca pol roka,takže minimálne od marca vedela na čo má právo. A rieši to teraz....dobre,nevadi
@akvi AUTOR
•
Dnes o 17:00 uz som to tu raz písala, pani mi tiež jedna písala ako to riešili z jej dcérou
Keď to.maju v zákone majú to dodržiavať , to je moja vec ze ako? Ja som svoje povinnosti splnila
Nemas argumenty, neodpovedala si mi, mne nejde do hlavy, ked dieta nie je v skolke ok a zrazu sa po roku dohadujes o dve hodiny… za mna je to len o pomste a o tom, ze je za tym nieco co nepovies..
@akvi reaguji na tvuj posledni prispevek o domysleni..... nevsimnula jsem si, ze by tady nekdo tvrdil, ze mela znat skolsky zakon. ale autorka si opravdu protireci, protoze, a to se uz budu opakovat tvrdi, ze jeji syn je ve skole na tom vic jak na prvni tridu, maji na to udajne i papir z spc, a presto se domaha trestu po pani reditelce skolky, ze si nesplnila sve dve hodiny tydne u syna. zrejme jsi advokat nebo pravnik, tak mi potom rekni , je to opravneny pozadavek ze strany autorky dotazu, prestoze se tim nestala ujma na synovi autorky, a nebo je to opravdu jen moralni satisfakce, ale pak vystava problem, co si tim chce autorka dotazu dokazat. ....a pokud se o tom bavili s ucitelkou jejiho syna, proc to resi tady na konovi, kde se mohou objevit takovy rypavci jako jem nap. ja, dle autorky dotazu, proc s tim nejde rovnou na skolni inspekci a neresi to primo s nimi. vzdyt tady je to cele jen o domnenkach, protoze pravdu a cele pozadi vi jen autorka dotazu, na nas, co ji tady chytame za jeji vlastni slova, si pak jen otvira hubu.
@maciatkolulu ona je ako hrach hadzat na stenu, neda si povedat..vobec jej neverim..po roku toto riesit , ak jej dieta je ok teraz a ma vedomosti druhaka…
Prečo si si vymazala príspevky? Zaujímavé,veľmi a také dôveryhodné....
Prečo si to neriešila už v marci ? A teraz prskas síru?
Dnes o 17:00 uz som to tu raz písala, pani mi tiež jedna písala ako to riešili z jej dcérou
Keď to.maju v zákone majú to dodržiavať , to je moja vec ze ako? Ja som svoje povinnosti splnila
Jaaaaaaj,ty nevieš🤣🤣🤣🤣👍vieš čo,poradím ti ,podaj sťažnosť a uz nerieš. Len ja zdôrazňujem,že môžeš mať ešte v konečnom dôsledku aj problémy. Držím palce - k správnemu rozhodnutiu
To je dobre....nevadí😅inak ja by som si dávala pozor. Hocikto ťa mohol spoznať a už to fičí... si dosť priehľadná
S teba srší nenávisť a zloba.
Áno podľa zákona je to tak že má mať 2 hodiny týždenne ale zároveň ho máš doniesť do inštitúcie. A to si predsa nechcela. Takže na mieste riaditeľky by som po tvojej sťažnosti odpovedala kompetentným úradom že si si nesplnila povinnosť ty.
Ak je dieťa na tom zdravotne tak že nemôže navštevovať povinné vzdelávanie je potrebné mať lekárske správy ktoré to dokladaju. A viem o tom svoje keďže jedno také dieťa mám doma.
Ešte poobede bola diskusia vcelku,ťa staršia a už sú odpovede tvoje fuč,hmmm,či pardon,to nebolo tvoje,to nájdime niekto vymazal,zázračné v tento istý čas🤣🤣🤣😅.
Tak je dobre.
Autorka
takze promazavat a opravovat svoje vlastni komentare, oooo jake typicke konikovske...a ty mi tady vykladej neco o moralce a pravde, kdyz se za vlastni slova stydis a mazes je v okamziku, kdy te druzi upozorni, ze lzes. ...nejsem jasnovidka, ale hypoteticky ma tvuj syn zrejme vic jak velke problemy i ve skole, proto se s tebou jeho ucitelka bavila o skolce. asi to neni tak ok jak jsi tady predhazovala. ale pak bez a stezuj si na skolku , mas na to pravo. jen jsi to mohla napsat rovnou, ze syn se v tom placa i ve skole. nikdo by se ti tady nesmal.a myslim, ze by tady i vetsina stala za tebou a tu stiznost na skolku by ti i doporucil, a pochopila by to, vcetne me. takhle sis sama nabehla na vidle a shodila ses ....
A vieš čo je vrchol,že klameš....neboj,riaditeľka to ma osetrene,tým som si istá,problémy budeš mať tak akurát ty.... stále tomu asi nerozumieš.
Veď uvidíš.pockaj na odpoveď a nebuď prekvapena
nejako nechápem tvojej logike, žiadaš riaditeľku o indiividuálny plán a potom sa sťažuješ že ti nepreskúšala dieťa....ty si žiadala o individuálny plán, tak zrejme si si dieťa doma aj vzdelávala..... a nie, riaditeľka by nemala žiadny postih....vzali ti dieťa do školy? predpokladám že ano, takže dieťa bolo do školy pripravené.....
s porozumením
a čím chceš argumentovať? logiku b to dávalo len v prípade že by ti dieťa do tej školy nevzali...a individuálny študijný plán znamená že dieťa sa má vzdelávať doma, nie že učiteľka z MŠ ti ho bude chodiť vzdelávať