icon

Učiteľka MŠ pije

1. okt 2022

Ahojte, neviem ani ako začať túto tému. No jednoducho včera po vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky som bola nakúpiť a v obchode sme stretli pani učiteľku zo škôlky, akurát si nakladala do košíka rum. Ma skoro porazilo. Ešte som sa jej spýtala že či ide niekde gratulovať ale ona že nie, že si idú robiť pekný večer s priateľom.... Keby to bolo nejaké pivo alebo víno tak ešte ok nejako to vezmem, ale ten rum ma fakt dosť nechutne prekvapil a mám dosť zlý pocit z toho že taký človek čo pije tvrdé učí moje dieťa. Stretli ste sa s niečím takým aj vy? Ako by ste reagovali na mojom mieste?

zafir01
1. okt 2022

@luccija neviem prečo to píšeš mne 🙈 Ja som len ironický reagovala na túto diskusiu. U syna v škôlke bol vedúci jedálne tiež gay... Toto ja vôbec neriešim, keďže mam dvoch kamarátov gayov.
Celé, úplne zbytocna diskusia. Pokiaľ sa správa morálne ( učiteľ by mal mať určitý morálny kredit) nepríde v práci, nevidím dôvod pchať nos do jej súkromia

nika23t
1. okt 2022

Autorka:Nezvyknem sa vyjadrovať k takýmto témam, ani urážať nikoho. Ale Ty si alebo načisto vymleta, alebo je toto celé vymyslene. Uvedom si, ako môžeš učiteľke svojim tupým názorom uškodiť! Ja som úplný abstinent, ale kebyže mam takéto mamičky v škôlke, pijem asi tiež! A tetovanie? A červené vlasy? No a? Nerieš ju. Ak sa Ti nepáči, daj dieťa inde. Aj tak pre neho bude najväčší trest Tvoja výchova a nie to, akú má učiteľku. Ale ako čítam, je Ti jedno, že 99 % reakcií tu je iného názoru. Ty si slepo ideš svoje. Och, je mi ľúto Tvojho manžela, ktorého ides poslať na obhliadku.... Aj Tvojich deti, že budú vyrastať v rodine s nulovou toleranciou...

slavomira236
Odpoveď bola odstránená
lukina20
1. okt 2022

mne sa pri tomto rozum zastavil, ze ako moze nieco taketo dospela zena napisat a ist prikladom svojmu dietatu...

ysseba
1. okt 2022

Fuuuuha, ona je potetovaná a učí deti? A to je teda mrcha, že si ešte aj krátky rukáv dá. Ako si môže dovoliť v lete alebo aj v zime kedy je v škôlke teplo, ako si môže dovoliť dať si krátky rukáv? Veď keď je potetovaná, tak by mala byť doživotne odsúdená na nosenie dlhých rukávov, veď čo keby jej nejaké dieťa videlo vytetovanú čiaru na ruke? No škandááál. Inak aj môj muž má tetovanie, nemám podať žiadosť o rozvod? Ako dôvod udám "je potetovaný, preto nie je spôsobilý vychovávať deti".
A k tomu alkoholu - čo si robí po pracovnej dobe je jej vec. Pokiaľ by došla do práce opitá, tak to je iná vec. To by si jej kolegyne a riaditeľka všimli. A že tebe sa zdá, že je akási unavenejšia? Čo sa tebe zdá, je tvoj subjektívny názor, ktorý nemusí byť pravdou. Vieš čo všetko sa mne zdá? Že nie si úplne normálna, to sa mne napríklad zdá....

atika11
Autor odpoveď zmazal
megan777
1. okt 2022

@anonymous87 mas pravdu bude to asi tak ,no mne sa male tetovanie paci ked nie je vela, ale tak sme vselijaki ,ja som typ ze ked je nieco modne, nejdem si to hned dat, mam vlastny nazor ani umele prsia si nedam aj keby mam lentilky pod kobercom ani usta umele lebo sa mi paci prirodzena krasa ale to je moj nazor,inak to co si robia ini mam moc nezaujima,ale keby bola v skolke aj potetovana a bola k detom mila ,dobra tak je to pozitivne to je fakt ze podla vzhladu by sme nemali posudzovat cloveka,ja prajem kazdej zienke tu na modrom koniku pokojny zivot plny zdravia a lasky a nezaoberat sa moc hlupostami lebo to k zdraviu neprispieva.

tamitamitami
1. okt 2022

Autorka mala by si sa zamyslieť ale ty sama nad sebou. Ak je k deťom v škôlke milá, venuje sa im, plní si pracovné povinnosti nevidím dôvod aby si ju ohovárala a nedaj bože jej robila niake problémy. Že mala v košíku fľašu rumu? Včera bol piatok a aj keby ju s priateľom vypili celú, tak do pondelka bude zaručene fit. Ak nebola opitá počas pracovnej doby tak ti to môže byť naozaj jedno. A to hovorím s pozície človeka ktorý si dá pohár vína maximálne dva naozaj výnimočne. A to že má testovania? Je to vec výzoru, nijak to nezasahuje do vykonávania jej práce. Či by si bola radšej keby tam miesto nej bola nepotetovaná, taká čo si v živote nedala pohár vína ale za to by na deti bola nepríjemá?
Pre svoje dobro a aj dobro dieťaťa to naozaj nerieš kým si nebudeš istá že pani učiteľka má vypité počas pracovnej doby (keď niekto pije cítiť to s neho a vidieť to na ňom). Lebo s týmito argumentami by si neuspela ani u pani riaditeľky ani pri policajtoch. Akurát by si sa strápnila.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
kikushaa
1. okt 2022

Aj ja kupujem rum, obcas to pridam do pecenia 😂

lienka.7
1. okt 2022

Vies co, aby ta suseda este nenahlasila na sociálnu ked si das vecer pohár vina ze si alkoholicka a zanedbavas svoje deti 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Hovori ti niečo ze vo svojom voľnom čase si moze učiteľka robit co len chce????
Chodi do prace opitá??? Nadrogovana ci niečo iné??? Ako nechapem co sa ty do nej staráš prepac! Nechces jej ešte prikazovat, ci moze mat rano sex pred tým nez ide do prace???
Kks, no comment. Radšej var alebo upratuj prosim ta a nechaj iných zit!!!

lienka.7
1. okt 2022

@kleopatra114 donesie v pondelok detom rumove pralinky🤣🤣🤣🤣

loginexistuje
1. okt 2022

ufff toto je silna kava co teba do toho co ma ucitelka v kosiku ??? a este sa jej opytas ? vobec ti nemala odpovedat na taku otazku a mala ta rovno poslat do …..
a ze ma tetovania a co je ako na tom ????
ty si vezmi svoje dieta a daj si ho inam ked sa takto chovas ak si taka hrdinka ako pises ze posles muza tak nepis anonymne
a pekne aj policiu na nu posli a ona nech potom da na teba trestne oznamenie za ohovaranie ty kravo nebeska

stanulienkat
1. okt 2022

Pevne verím, že toto je téma iba na rozprúdenie vášní, lebo inak by som si musela myslieť, že si úplne drbnutá. Možno tá pani učiteľka je aj k**** , pretože doma súloží so svojím manželom. Nemala v košiku aj prezervatívy?🙄🤔🤦‍♀️

h2
1. okt 2022

@stanulienkat Keby manželom! S priateľom!!! Sodoma Gomora! 😱😱😱

katarinka89
1. okt 2022

To fakt toto môžeš napísať? A co by si chcela aby ešte nerobila ? Netrvala, nesparala sa v nose, neprdela ....lebo učí tvoje dieťa?
To čo robí po praci doma, by som neriešila pokiaľ by sa to netahalo priamo do prace

irusa
1. okt 2022

Je to jej vec čo robí po skončení pracovnej doby ....a teba po tom h..... ..... čudujem sa ,že ti vôbec odpovedala

elizabeth175421
1. okt 2022

Autorka.. som učiteľka mš. Nikdy v živote som nepila, vôbec nič, iba radler 0,0. A napriek tomu chodím z práce unavná. Lebo to nie je hranie sa s deťmi. To je ranný príchod a ich plač, prídu ti deti do škôlky roztatarené (stačí 2), ostatné začnú opakovať.100x ich napomínaš, 101x nepočúvnu alebo zopakujú. Deti sú odrazom východy rodičov a poviem Ti, niektoré nemajú žiaden rešpekt voči učiteľom. Nikde nepíšeš, že si učiteľku videla piť ani si ju nevidela opitú. Z čoho súdiš, že pije? Za to že si ju raz videla ako si kúpi fľašku? Čo ak si dala do čaju minimum rumu? .. čo sa týka oblečenia - v práci asi nebude mať rifle, keď s deťmi cvičí, maľuje, behá, chodí po vonku, ak dieťa odbehne náhodou a treba, tak aj cez blato za ním.. ak bola podľa teba nevhodne oblečená mimo práce, kto si ty, aby si ju súdila? Mne osobne sa nepáči, ak niekto chodí s výstrihom po kolená alebo so sukňou nad zadkom, ale nekomentujem to a už vôbec by mi nenapadlo komentovať, že niekto má teplaky. Ona má byť príkladom, lebo je učiteľka. To ako každá učiteľka má byť teraz namyslená a vyvýšovať sa čo som ja, čo ai ty? A podľa toho sa správať, obliekať? .. tetovania sa ani mne nepáčia, nemala by mať ak učí v mš, ale to ty nezmeníš. Navyše v súkromnej MŠ nemusíš mať pedagogické vzdelanie, tak o to menej komentarov... Uvedom si, že ty ohováraš a osočuješ učiteľku nepodloženými info, komentuješ jej výzor, ale na seba sa nepozrieš. Tebe neprišlo trápne pýtať sa jej, načo ten rum kupuje? Tak potom nehovor, ako sa majú iní správať, keď si sa to ešte sama nenaučila..

54tinka54
1. okt 2022

O takom niečom že rum s colou si nepočula? Zato že si kúpi rum nemusí hneď obracať poldecaky. A je to jej súkromný život, neakceptovateľné by bolo, ak by mala vypité počas pracovnej doby. Takže, ži a nechaj žiť. 🙂

dskjhfdlkdjhl
1. okt 2022

Ja si myslim, ze cez vikend by autorka mala zorganizovat ostatnych rodicov, postavit pred skolkou hranicu a tu nestastnicu potetovanu upalit😝

macilaci
Autor odpoveď zmazal
martul
1. okt 2022

Ty to stále nechápeš?! Veď nebola v škole opitá!!! A čo keď si večer naleje s priateľom za pohárik?! Opakujem: večer!!!! Ty chces učiteľov, doktorov, vlastne každého kontrolovať a sledovať či robia večer vo voľnom čase?

jajka257
1. okt 2022

@dskjhfdlkdjhl prosím ta, nedávaj jej návod. Náhodou to urobi🤣🤣🤦‍♀️

dskjhfdlkdjhl
1. okt 2022

@jajka257 no, vidis, to je pravda-u tejto sa to da cakat. 🙉

nelca0510
1. okt 2022

Autorka,takže teraz ako učiteľka budem striehnuť,či mi z rodičov nik nepozerá do košíka,lebo ho môže pohoršiť,že tak mám kinderko pre svoje dieťa alebo nebodaj biele rožky namiesto celozrnných.Toto je strašné prízemné. Aj učiteľky v škôlke môjho dieťaťa majú legíny,tepláky,tričko a nečudujem sa im. Čo majú byť v sukni ako ja v škole? To by si zase nadávala,že im chcú snáď pohlavné orgány ukazovať alebo čo. A predtým sa ti nezdala opitá nebodaj,pokiaľ si ju nevidela s rumom v košíku? Tipujem,že si ani proti nej nič nemala.

sasanka605
1. okt 2022

@jajka257 houby platne, do pondelka im zmokne a nepodpalia nic 😂

macilaci
1. okt 2022

No dočítala som to. Gratulujem bude to téma do Fun rádia. 👏. Ešte pridaj niečo lebo máš ešte trochu málo strán.

jajka257
1. okt 2022

@sasanka605 nepodceňuj mamičky. Spravia jej striešku a ešte tam dovlecu starostu, aby ju strážil a v pondelok predtrihol maslu pred podpalenim🤣🤣🤣

kukuk29
1. okt 2022

ma to vyhodu ze tvoje dieta sa uz v skolke nauci ze aj niekto s tetovanim,cervenou na pol vyholenou hlavou a kupujuca si rum.moze byt super ucitelka 😇 Tolerancia v inakosti a odlisnostiach od malicka .🤔

macilaci
1. okt 2022

🤭