Hľadám pôrodnú asistentku v Martine
Ahojte, prosím o skúsenosti a odporúčanie na dobrú pôrodnú asistentku v Martine a okolí (rodiť chcem v MT) 🙏 Takú, ktorá ale neznevažuje deti počaté cez IVF 🙏
A ešte ak môžem poprosiť nejaké info, kedy sa PA "objednáva", kedy je nejaký prvý kontakt? Ako to prebieha, chodí sa na nejaké stretnutia, ako často? 😊
Ďakujem veľmi pekne 😊
@anonym_118ffb to nemyslíš vážne 🤦🏼♀️ akože má narážky? Ja sa bojím ísť niekam ďalej, že to nestihnem. MT mám 20 km
@curlie tak si skôr zazmluvni lekára. Ale stihnú to hneď za hranice aj z rk tak myslím že aj ty by si stihla.
Prípadne sa opýtaj gynekológa určite poradí kto je s IVF ok.
@anonym_118ffb a ktorý myslíš že je najlepší? Ach si ma nepotešila, ale ďakujem za info 🙂
@curlie skús skupinu pôrodnica Martin tu na mk. Alebo normálne v skupinke IVF u nás sa opýtaj 😉
@curlie skús skupinu pôrodnica Martin tu na mk. Alebo normálne v skupinke IVF u nás sa opýtaj 😉
@bykaterina našla som nejaké staršie príspevky ktoré nemali nejakú extra výpovednú hodnotu, teda, chvalabohu som nenašla, žeby sa niekto vyslovene sťažoval. Ale nič aktuálne. A IVF je tiež veľa, už neviem kde mám pozerať, možno len som blbá v tom a neviem sa tu dobre orientovať 🤦🏼♀️
@bykaterina našla som nejaké staršie príspevky ktoré nemali nejakú extra výpovednú hodnotu, teda, chvalabohu som nenašla, žeby sa niekto vyslovene sťažoval. Ale nič aktuálne. A IVF je tiež veľa, už neviem kde mám pozerať, možno len som blbá v tom a neviem sa tu dobre orientovať 🤦🏼♀️
@curlie však v IVF skupine si uz tak sa tam opýtaj. A vyhľadaj si pôrodnica Martin medzi skupinami.
@curlie však v IVF skupine si uz tak sa tam opýtaj. A vyhľadaj si pôrodnica Martin medzi skupinami.
@bykaterina píšem, že som hľadala skupiny a našla som iba staršie príspevky, nie aktuálne a nič k ženám po IVF
@bykaterina píšem, že som hľadala skupiny a našla som iba staršie príspevky, nie aktuálne a nič k ženám po IVF
@curlie však daj otázku ty do tých skupín Nech ti odpovedia terajšiu situáciu
@curlie chod do čiech a máš istotu. Tu napríklad prednosta tiež nie je moc ok s IVF.. odkedy tam nie je Danko ide to tam dole
@anonym_118ffb ano, toto som počula, že ma niekto s tym problém, ked je žena po ivf....a tak ono tam je problém celkovo aj s porodmi...ked máš indikáciu na cisársky tak aj s tým majú problém, lebo im pokazis štatistiky a za kazdu cenu chcu prirodzeny porod...viem o čom hovorím....preto som radšej isla do Ružomberka a bola som nadmieru spokojná
@anonym_118ffb ano, toto som počula, že ma niekto s tym problém, ked je žena po ivf....a tak ono tam je problém celkovo aj s porodmi...ked máš indikáciu na cisársky tak aj s tým majú problém, lebo im pokazis štatistiky a za kazdu cenu chcu prirodzeny porod...viem o čom hovorím....preto som radšej isla do Ružomberka a bola som nadmieru spokojná
@andrea_r016 je možnosť si vybrať tak prečo tak neurobiť. Presne ako ty si urobila
@andrea_r016 normálne žasnem s čím všetkým majú ľudia problém 🙈
@andrea_r016 normálne žasnem s čím všetkým majú ľudia problém 🙈
@curlie čo ti poviem ...vychyrena martinská nemocnica 🙈
@curlie čo ti poviem ...vychyrena martinská nemocnica 🙈
@andrea_r016 skôr je to o ľudoch. Sú tam OK a sú tam zvláštni s maniermi
Ja len neviem prečo sa tak čudujete ze väčšina lekárov neuznávajú IVF, ved to je samozrejmé.
Ja len neviem prečo sa tak čudujete ze väčšina lekárov neuznávajú IVF, ved to je samozrejmé.
@anonym_13a515 a co je na tom samozrejme ?
@anonym_13a515 tak ty si dobre mimo 🤮
@anonym_13a515 tak ty si dobre mimo 🤮
@curlie ja som mimo? Ved sama o tom píšeš už v úvode, tak neviem kto je mimo🤮

@curlie chod do čiech a máš istotu. Tu napríklad prednosta tiež nie je moc ok s IVF.. odkedy tam nie je Danko ide to tam dole