Hľadám pôrodnú asistentku v Martine
Ahojte, prosím o skúsenosti a odporúčanie na dobrú pôrodnú asistentku v Martine a okolí (rodiť chcem v MT) 🙏 Takú, ktorá ale neznevažuje deti počaté cez IVF 🙏
A ešte ak môžem poprosiť nejaké info, kedy sa PA "objednáva", kedy je nejaký prvý kontakt? Ako to prebieha, chodí sa na nejaké stretnutia, ako často? 😊
Ďakujem veľmi pekne 😊
@anonym_118ffb to nemyslíš vážne 🤦🏼♀️ akože má narážky? Ja sa bojím ísť niekam ďalej, že to nestihnem. MT mám 20 km
@curlie tak si skôr zazmluvni lekára. Ale stihnú to hneď za hranice aj z rk tak myslím že aj ty by si stihla.
Prípadne sa opýtaj gynekológa určite poradí kto je s IVF ok.
@anonym_118ffb a ktorý myslíš že je najlepší? Ach si ma nepotešila, ale ďakujem za info 🙂
@curlie skús skupinu pôrodnica Martin tu na mk. Alebo normálne v skupinke IVF u nás sa opýtaj 😉
@curlie skús skupinu pôrodnica Martin tu na mk. Alebo normálne v skupinke IVF u nás sa opýtaj 😉
@bykaterina našla som nejaké staršie príspevky ktoré nemali nejakú extra výpovednú hodnotu, teda, chvalabohu som nenašla, žeby sa niekto vyslovene sťažoval. Ale nič aktuálne. A IVF je tiež veľa, už neviem kde mám pozerať, možno len som blbá v tom a neviem sa tu dobre orientovať 🤦🏼♀️
@bykaterina našla som nejaké staršie príspevky ktoré nemali nejakú extra výpovednú hodnotu, teda, chvalabohu som nenašla, žeby sa niekto vyslovene sťažoval. Ale nič aktuálne. A IVF je tiež veľa, už neviem kde mám pozerať, možno len som blbá v tom a neviem sa tu dobre orientovať 🤦🏼♀️
@curlie však v IVF skupine si uz tak sa tam opýtaj. A vyhľadaj si pôrodnica Martin medzi skupinami.
@curlie však v IVF skupine si uz tak sa tam opýtaj. A vyhľadaj si pôrodnica Martin medzi skupinami.
@bykaterina píšem, že som hľadala skupiny a našla som iba staršie príspevky, nie aktuálne a nič k ženám po IVF
@bykaterina píšem, že som hľadala skupiny a našla som iba staršie príspevky, nie aktuálne a nič k ženám po IVF
@curlie však daj otázku ty do tých skupín Nech ti odpovedia terajšiu situáciu

@curlie chod do čiech a máš istotu. Tu napríklad prednosta tiež nie je moc ok s IVF.. odkedy tam nie je Danko ide to tam dole