icon

Mamičky z Ľadovne - okr.Martin 🙂

nikina17
23. máj 2011

Ahojte,

som mamička skoro 5 mesačnej dcérky a bývam na Ľadovni kde som sa presťahovala za mužom. Nemám tu zatiaľ žiadne kamarátky a touto cestou hľadám mamičky alebo aj budúce mamičky na spoločné prechádzky - kočíkovanie a poklábosenie. Budem rada ak sa mi ozvete, rada by som si tu našla kamarátky na krátenie a spestrenie materskej dovolenky 🙂 Zatiaľ ahojte, Veronika

Strana
z2
deninka27
6. sep 2011

@ilona3 Ahoj no my sme v pondelok asi nevedeli do coho ideme maly sa spamatal az ked sme boli prec, plackal, ale zevraj vsetci chlapci plakali. Dneska uz rano plakal, ze nechce ist ku detickam a to si mala vidiet ked sme tam dosli dievcatka plakali, tak sa aj nas pridal ☹ Ale ucky vraveli, ze potom uz bolo ok, aj sa zahral, aj vonku boli, aj stipku papkal 🙂 ked sme dosli este mal puding okolo celych ust aj na celom tricku 🙂 a dnes vecer zase chvilku, ze nechce ist, tak to budeme mat krusne rano 🙂 idem sa ja nato vyspat 🙂 tak pa zatim

katrinka8
6. sep 2011

Ahojte baby, aj ja som z Ladovne, byvame na Mase Halamovej. Ja som rodacka, manzel je pristahovany 😀 Skolku zatial neriesime, kedze nasa babula ma len 15 mesiacov (akurat zajtra), ale asi to za chvilu budeme musiet riesit veru 🙂

deninka27
7. sep 2011

@katrinka8 Ahoj no este si to uzi s malou, lebo skolka je fakt pre tie deticky stres 🙂 No ale asi kazde dieta to musi podstupit 🙂 samozrejme, ze aj ja som z toho vedla vies ked mas pri sebe dietatko skoro tri roky aj mamca si musi zvyknut, ze mu nema kto stebotat 🙂 ja mam chlapceka 2roky a 9mesiacov akurat isiel v pondelok do skolky, tak sme z toho poriadne rozruseny 🙂 Ok idem ja po maleho do skolky🙂zatim

ilona3
7. sep 2011

@deninka27 myslela som na vas a dufam ze dnes to bolo v skolke 🙂 lepsie

deninka27
8. sep 2011

@ilona3 No neviem sa mi zda ze rana mame krusne, dneska plackal uz od domu, ze chce ist domov a tam samozrejme spustil plac ☹ Sa mi zda, ze konecne si to uvedomuje, ze musi ist do skolky, lebo vecer chytro utekal do postielky, bo si myslel, ze uz musi ist do skolky, zacal pomrnkavat ☹ no dneska som ho chytro prezliekla a dala uckam, ale stale plakal aj ked som mu este veci skladala 🙂 no co uz musime vydrzat a musi sa s tym vyrovnat 😉 a vy ako bambula sa prisposobila?

ilona3
8. sep 2011

@deninka27 Naša Cica je úplne v pohode teší sa do škôlky a nechce odtiaľ ísť domov 🙂 vraj nová školka je lepšia ako stará. A aj mne sa tam páči viac, uz len to že ked prídem pre ňu tak je učesaná. V starej škôlke som ju poobede našla väčšinou strapatú z poobedneho spania, vlasy v očiach a sponky mala tak ako som jej ich rano dala ja. No a tu ich pani učiteľka po spaní všetky čese. Ale uvidíme čas ukáže či to bude lepšie alebo horšie nechcem to zakriknut. Ťažko hodnotiť po 3 dňoch.
Je mi ľúto že tvoj maly do škôlky moc nechce chodiť, ale neboj chce to len čas a určite si zvykne 😉 ono vele robí aj to ak vidí že tam plačú ine deti potom je to taká davová psychoza ked začne jeden plačú potom všetci. 😉
A ake máte pani učiteľky? Máte Beatku? Ona bola veľmi mila ku detickam. Zda sa mi, že jedna pani učiteľka (Iňa) ktorú mala naša Cica veľmi rada asi teraz nerobí lebo bola tehotná a v júni bola na PN tak neviem či uz nastúpila alebo maju miesto nej inú. Ale oni tie učiteľky tam boli všetky zlaté aj Alenka aj Vierka. 😉

denduska
8. sep 2011

ahojte baby sorry ze vam tu skacem... nebyvam v MT ale mm tam pracuje
a som si vsimla ze sa rozpravate o skolke... aj nasa starsia teraz nastupila do Jesienky tak preto mi to tu padlo do oka 🙂 takze @deninka27 sme v tom spolu 😅 Nasej sa zatial velmi paci, ona je zas az prilis spolocenska tak uvidim kedy sa zacne nudit a vystrajat 😒
Inac @ilona3 uz ich tam tiez cesu, aspon teda malu mi ucesali po spani, ale ona ma tak strasne nepoddajne vlasky, ze sa na nu asi nedalo pozerat...doma to je to iste za polhodinu jej vsetko vypadne z vlaskov, ze uz som sa obcas uchylila aj k tuzidlu a laku 😝

ilona3
8. sep 2011

@denduska sorry asi som to nenapisala presne, aj mne tam občas malú ucesali ale fakt len občas ale stalo sa. Neviem ktorá pani učiteľka ti ma malú ale ako som pisala nasa najoblubenejsia bola Ina a ta ju aj ucesala ale ostatne len niekedy. Ked mi chodil najstarší syn pred 6 rokmi do škôlky na Letricha tak viem že pani učiteľky tam všetky baby po spaní vždy doradu česali aj u Lubky Bielikovej v jaslickach sa vždy česali a aj teraz v škôlke ju ucesu takže podľa mna by to mala byt samozrejmosť a nie len ked sa na to uz neda pozerať. Dúfam že mi to vydrzi 🙂
Aj moje deti su veľmi spoločenské takže sme so skolkou nemali problém 🙂

denduska
8. sep 2011

@ilona3 ved praveze ja ani neviem ake ucitelky, malu nosi mm a ten si take nevsima 😅 , my byvame panubohu za chrbtom a tato skolka bola jedina mozna, kedze je blizko jeho prace a on je k dispozicii hned keby daco. Keby ju aj tam nevzali, tak by som ju nechala doma, lebo ja som este na RD, to bol len pokus a vyslo 🙂 S vlaskami dufam ju cesat budu, ale ja uz len cakam kedy jej dorastu, jedina moznost bude zapliest jej vrkoce, lebo kym ju clovek ucese, tak by ucesal dalsich 10.

ilona3
8. sep 2011

@denduska to s nevsimavim mm to poznám to su asi všetci chlapi rovnaky 😀
Do Jesienky chodi veľa deti ktore nie su z MT lebo je to blízko zastávky busu z/do MT a to je asi jedna z mala školok ktorá ma miesto a bere deti. Koľko maju teraz otvorených tried? Posledne dva roky roky mali len dve triedy lebo mali malo deti ale predtým mali triedy tri.

denduska
8. sep 2011

@ilona3 vravel ze tri ak sa mu da verit 😀 ale hadam hej a este nieco vravel ze chcu tych najmensich dat na polovicku, lebo vela deticiek bolo uplakanych tak aby sa to "rozlozilo"...ale neviem ci to spravia, asi podla toho ako sa situacia vyvinie. Vidis tak to musim posondovat ci niekoho cezpolneho nepozname este 🙂

deninka27
8. sep 2011

@ilona3 Tak to je super, ze malej sa paci, vsak ona uz je velka, uz vedela do coho ide a deti su take kamaratske, prijmu medzi seba hocikoho 🙂 juj ako ti uz zavidim, ale ako hovoris treba dat detom cas aby si zvykli 😉 neviem ako sa volaju ucky, ale maju tam jednu taku mladsiu silnejsiu, taku melirovu a jedna taka chuda starsia nakratko ostrihana tmavovlasa, ty ich budes poznat ja neviem 🙂 ale su mile, na vsetko odpovedia ked sa pytas!akurat mi vcera chcela dat ucka cudzie dievcatko nejako sa pomylila 🙂 druhy pokus jej uz vysiel 😀 ok drzte sa no my uz len zajtra a zase bude dva dni klidek 🙂

deninka27
8. sep 2011

@denduska No ahoj tak to som rada, ze chodime do spolocnej skolky, ze nie sme sami 😀 len skoda, ze mame odlisne pocity zo skolky ☹ no hadam sa to nejako upravi po case 🙂 vsak ak sa tam niekedy stretneme, tak sa prihovor dame rec 🙂

deninka27
8. sep 2011

@denduska @ilona3 baby mne sa zda, ze su tam len dve triedy otvorene, pre male deti a pre tie velke, lebo ta jedna trieda je volna, tak neviem

denduska
8. sep 2011

@deninka27 no ja neviem kedy sa tam dostanem, ale ked uvidis takeho vysokeho velkeho chlapika v okuliaroch s dievcatkom tak to je mm 😀 ja verim ze aj maly si zvykne, stale vravim ze ked ja som to prezila, tak kazdy to prezije, lebo ja som bola absolutne nespolocensky nekomunikativny utiahnuty maly clovek, ale nakoniec som aj tak rada chodila do skolky 😉 ja poviem malej nech hlada chlapceka - ako sa vola drobec?

deninka27
8. sep 2011

@denduska Ok vsimnem si malu a muza 🙂 vsak to je jasne, ze ked sme to prezili my tak aj nase deturence si zvyknu, vsak skolka je pre nich iba plus do zivota 🙂 Maly sa mi vola Alex, povedz malej ze to je ten chlapcek co tak velmi place, ona uz bude vediet 😀

cilicka22
6. dec 2011

ahojte ja tiež pochádazam z Martina,možem sa k vám pridať.. 😀 má 20 mesačného chlapčeka.. 😀 😀

gerci90
20. sep 2012

Ahojte žienky...aj ja som s Martina.ak sa už stretávate vďaka danej teme rada sa pridám..
Inak do spravy na nástenku som nemohla pridať že lepím v domácom prostredí trsy(mihalnice) pre žienky ktore chcú mat krásne dlhé husté mihalničky.. Ja sama ich nosím(ušetrím na špirale,ušetrím čas denného maľovania a takisto zbytočne nevyhadzujem vela penazí za nalepenie rias v salónoch kde pytaju nehorázne eura :/ pracujem s profes, riasami,a takisto aj lepom (jednorazovým,alebo dlhotrvajucím...Lep je nezávadní,vodeodolny a nevyvolala alerg, reakciu je šetrní k oku)
ak by mal niekto záujem kontaktujte ma IP....nechcem natom zarábať,ale teši ma ked môžem žienky skrášliť 😉

kaculiatko88
9. nov 2013

MARTIN : Potrebujem aup pair ku malej v čase utorky od 7:15 do 9:15 a stredy od 11:45 do 15:00 plus výnimočné prípady. Má niekto záujem?

Strana
z2