Leto nám pomaličky končí a tak by bolo dobré aby sme sa stretli...
Takže milé "kobylky", čakám na vaše názory
Lucka sa zauca jazdit na Konovi? Idem aj ja, uz sa tesim na maleho, dva dni bol u babky, tak ho vycmukaaaaaaaaaam, ze az
ok tak choď...sme dohodnute...
baby, toto mi nerobte
ja este nebudem 17. doma
terqa, neboj...veď spravíme aj druhé
...moj mangel je uz oboznameny s piatkovym programom....
...a vzala som si priklad od zuzu..."vtierkova vsuvka"...prepadla som ukanu v praci
exp..učíš sa...šikulka...
som na teba hrdá
hlasim sa hlasim ;)
no tak sa hlás...súhlasíš???
ja suhlasim so vsetkym ved vies ;)
a uz ma neprenasleduj
som rada
ved aj ja som rada
ja by som sa teda tiez prihlasila... ale netusim kde ten jakub je .. prosim blizsie vysvetlenie... neviem ani kde je sklabinska takze skuste nejake body, ktore by som mala poznat
a este jedna vec.. ako budem vediet ze si sadnem k spravnemu stolu ked vas vobec nepoznam?? mali by ste zobrat nejaku tabulu s napisom "to sme my"
aj ja prídem,
ale najprv by ste po mňa museli poslať minimálne vládny špeciál
...katarinad...extra pre Teba...extra mapa
http://mapy.zoznam.sk/index.pl?zoom=9&pos_x=-43...
hahahaha...katarína, z toho nemaj strach, že nás nespoznáš
už z diaľky to bude jasné, že sme to my
tak tu mapku si idem vytlacit a necham manzelovi, aby vedel, kde ma ma rano hladat
Zuzu, pekne ste sa na mna vcera dohodli, skoro som odpadla, ked mi exp. spravila prepad v praci Osobne pozvanie na stretko?
teraz uz urcite pridem
ukana, my???
no a nepotešilo ťa to???
potesilo vy vzdy
to je dobre dnes si posledný deň v práci???katarina je tiež z Vrutok, nedohodnete sa a neprídete spolu?
Skor spolu odideme, aspon sa budeme navzajom podopierat
co si myslela tym poslednym dnom v praci? dalsi prepad? pridte, uvarim vam aj kavu
práve ju pijem...ďakujem... deti mi spia/mangel s malou/
tak som ich odfotila...
aj ja akurat kavickujem hod do albumu, nech vidim
sestra bola vcera s malym a zaspal poobede na gauci, este o siestej som ho nemohla zobudit. Neviem, kedy zaspal vecer, ale bolo po 22.30
Ja som uz spala
pokúsim sa
už je Lucka hore...ocko ešte ostal lehniť
zavidim ockovi idem pracovat, mam tu kopu papierov a len ju prekladam z miesta na miesto, uz ju treba potriedit
paaaaaaaaaa
práci česť!
ahojte baby,
kedže Zuzu ma upozornila na toto úžasné stretnutie, samozrejme sa hlásim aj ja....hádam malá pochopí, že ide maminka preč a konečne zaspí pekne...ach tie zúbky....
....s nožom na krku /sedí pri mne Zuzu/ vyhlasujem, že budem piť len čisto chmelové nápoje...
poď...ja nám malú pri sebe ale pôjdem jej dať jesť a idem OFFF...ale je to iná žena...ona ani nemôže byť žena...