icon

Čo by sa v obchodoch Billa muselo zmeniť, aby ste tam (znova) chodili nakupovať?

miskamaj
18. sep 2013

Kedze sa tu vcelku rozmnozili staznosti a Billa relativne rychlo expanduje, co moze znamenat, ze sa tymto obchodom casom tazko vyhneme, zalozila som tuto otazku. Mozno sa vedenie tejto spolocnosti troska vzchopi a aspon tie odpovede, ktore maju najviac "lajkov" budu brat vazne a urobia napravy.

Strana
z4
milan_branik
27. sep 2013

staci sa spytat Rakuskych kolegov...........

dobre ceny, poriadne akcie, poriadok v predajniach, ochotny presonal...............
Billa nebude na Slovensku nikdy taka ako v Rakusku preto bude chodit do Rakuska ako skoro vsetci Bratislavcania.......... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lia6
27. sep 2013

Dobrý deň. čo by sa muselo zmeniť?...hm, hlavne by to mali byť záruky-poviem pravdu, nikde inde sa mi to nestáva, ale v bille sa mi to stalo už minimálne desať krát, že je niečo po záruke, dokonca nám to ponúkajú v zľave!...a to predsa vieme, že po záruke tovar sa predávať nesmie, ani, keď je tovar precenený!...ďalej akcie:veľmi ma hnevá, keď je niečo v akcii(v letáku)a ja prídem do obchodu hneď ráno, ešte pred ôsmou hodinou a personál mi povie, že ten tovar si celý kúpil jeden zákazník-tak neviem, je akciový tovar len pre vyvolených?...alebo sa málo objednáva?...alebo?...ďalej správanie-už som minule spomínala o vedúcej, ktorá totálne "sprdla"(parón za výraz)pokladníčky pred nami zákazníkmi...no, a ešte snáď lepšie akcie a dostupnosť tovaru-častejšie sa mi stáva, že niečo nie je...ako napríklad bio čerstvý syr, cottage syr, červená čočka-a to je len pár vecí, ktoré som nedávno kupovala a nemali ich...ale veru, je to dosť často...

lia6
27. sep 2013

jáááj, a ešte som zabudla-bločky!!!...to je otras, ako to pomenili...neprehľadné!!!...des a hrúza!!!

brnka
27. sep 2013

Tak ja som sa minule ocitla v Bille (konkretne Nitra Klokocina) cca o 19,50 a na vlastne oci som si pozrela ako predavacky prebaluju syry - obidve otocnene chrbtom k pultu - jedna syry rozbalovala (uz mala plny velky sacok povodnych folii) a druha znovu balila a davala nove nalepky.
A potom kupujme v Bille detom potraviny! Kedy toto skonci?????
@billa_martina

slazo
27. sep 2013

tak ako vrátit ludi do billy tazká otázka no odpoved je hlavne v cenách,cerstvost vyrobkov hlavne masa mnohokrát sa stane ze je pokazené zelené fuuuj bleee,,,personál hm najdu sa mile predavacky pokladnicky no zial je to aj opak aspon u nas v B.B,a to nehovorím o veducej a zástupcoch na povzdychnutie,no plus este zlavy ked davaju 25 a 50percentné zabudaju písat cenu po zlave na nalepku a z coho si to ma zákaznik vypocitat ked to maju hodené v zlavnenom kosi ☹alebo v chladnickách kde cena pred zlavou nie je napísana

iwesska
27. sep 2013

Najskor by sa musel zmenit pristup kompetentnych a ti evidentne nemaju o negativne reakcie zo strany zakaznika zaujem, cize zlepsenie kvality a sluzieb zatial zrejme nehrozi 😔

darinkazv
28. sep 2013

billa pre nás akoby neexistuje 🙂 prečo? drahý obchod, neochotný personál (u nás sú billy dve a v oboch je to o tom istom), kvalita tiež za nič nestojí, akcie sú "akcie". len sa smejem 😀 čo je v bille v akcii, v inom obchode je bez akcie lacnejšie. no proste ma tam nemá čo prilákať.

tatko_bebe
28. sep 2013

@livka299 no a este keby si vedela ze ta ista zelenina ale vo vacsom baleni je v Rakuskom Lidli rovnako draha akurat ze to mas tusim za 1kg cca 50centov 😀

livka299
28. sep 2013

@tatko_bebe ďakujem pekne, do Rakúskej Billy to mám na skok len nejakých 500 km 😖 😀

tatko_bebe
28. sep 2013

@livka299 ok ale aspon vies ako nas odrbavaju

milan_branik
14. okt 2013

@marianna2468 toto uz praktizujem rok a mohol som zacat skor............ 🙂 🙂 🙂

Strana
z4