icon

Zelenina a ovocie v katastrofálnom stave

dakra
9. sep 2013

Dobrý deň, celkom ma potešil "mesiac s Billou"...v Bille nakupujeme dosť často celá rodina, ale v poslednej dobe sa mi dvíha žalúdok, keď sa pozriem na ovocie a zeleninu, ktorú ponúkajú na predajni Billa u nás v Trenčíne na Juhu. Chytím cibuľu, vyletujú mušky..hľadám baklažán, nájdem niečo, čo nemá ani fialovú farbu, ale hnedú, zápach, bordel, katastrofa! paradajky tak na kečup, aj to s prižmúrenými očami, banány, hnedé, hnilé, plesnivé ...katastrofa...už som sa rozhodla, že budem chodiť len s foťákom a tieto fotky určite budem zverejňovať...nejedná sa len o jeden deň, ale o tri mesiace a nehovorím to len ja, ale aj moje kolegyne, kamaráti aj zákazníci, ktorých reakcie sledujem, keď sa snažia podobne ako ja vybrať niečo z toho hnusu...máte niekto podobnú skúsenosť?

aduskatt
10. sep 2013

@billa_martina Tovar na okamzitu spotrebu by nemal byt skysnuty.........proste predame za kazdu cenu, je jedno akej kvality?

aduskatt
10. sep 2013

@billa_martina na dohliadanie kvality prace je snad manazer.a brigadnik? pred ukoncenim smeny skontrolujem jeho odvedenu pracu a kym nebude k spokojnosti, brigadnik domov nepojde. Aky problem?

sima.p
10. sep 2013

@mircalla plne s Tebou súhlasím
@billa_martina bola by som rada, ak by sa vyjadrila aj @maca793 ako to myslela....

billa_martina
10. sep 2013

Milé mamičky, v rámci "Mesiac s BILLA" by sme sa veľmi radi venovali témam BIO potravín a najmä vám predstavili výrobky našej značky Naše Bio. Všetky vaše sťažnosti nás samozrejme zaujímajú, ale prosím, píšte nám ich na info@billa.sk - táto adresa je na ne určená. Ak máte akúkoľvek negatívnu skúsenosť či reklamáciu, prosím, napíšte nám kedy a hlavne v ktorej našej predajni (ulica, mesto) sa to stalo. Časokrát nám pomôžu aj fotografie reklamovaného tovaru. Ak vám to situácia umožňuje, najlepšie je, ak idete daný výrobok reklamovať priamo na predajnu (najlepšie u vedúceho), kde vám bude zabezpečená kompenzácia. Prajem všetkým pohodový večer a vidíme sa zajtra 🙂

zuzkat1
10. sep 2013

@billa_martina tym chcete povedat ze na verejne forum taketo temy nepatria?

macamac
10. sep 2013

@nia831 fotíš?
pekný autoportrét 😉
a čerstvo dnes registrovaná 🙂
http://www.dasasimekova.sk/galeria/komercne-fot...

aduskatt
10. sep 2013

@billa_martina v ramci mesiaca s Billou sa, samozrejme mozte venovat comu chcete, ale kedze toto je verejne forum, treba ratat s tym, ze aj my sa mozme venovat, comu chceme🙂))) pekny den zelam....

anjelicek26
10. sep 2013

@mircalla - zajdu az po nejaky krasny skandal zo salmonelozou ci otravu jedlom, raz sa toho dockame, ono to totiz je len otazka casu 😖

billa_martina
10. sep 2013

@zuzkat1 vôbec nie. Ale ten obmedzený čas, ktorý na vás mám by som veľmi rada využila na iné témy. Všetkým sťažnostiam sa budú venovať moji kolegovia, ktorí sú na to určení 🙂

pragmaticka
10. sep 2013

@zuzkat1 tym chcela len povedat ze tento mesiac su tu nato, aby nam co najviac cez mk zviditelnili a "nepriamo predavali" svoje nove bio produkty.. 😀 😀 nie nato aby sa tu cely cas pisalo o negativnych skusenostiach s billou..aj,jaj ak to takto pojde s tymi prispevkami dalej, tak fakt martine nezavidim
ale ako pise @aduskatt je to verejne forum, to ze si tu na mesiac zaplatili priestor este neznamena ze budeme pisat to co chcu citat, resp. diskutovat tu o ich novom bio tovare.. 😉

janzel
10. sep 2013

@marylis tak ja som mala asi "stastie" ze som tam (v eurovei) kupila chlieb baleny zemiakovy, na druhy den si idem dat na ranjky a plesnivy! pozriem na datum a uz vcera bol po zaruke!!!! ze dakujem mnam ranajky som mala, inak do billy nechodim a ak budem nutena tak tam zrejme budem vsetko hodinu studovat :/

radina
10. sep 2013

Kupila som si vazeny salat, samozrejme bol pokazeny. Ked som ho sla reklamovat, pytala som sa predavacky, preco je pokazeny....odpovedala mi, ze maju zakazane salaty chutnat !!! Tzn. miesto toho , aby sa hned rano takyto salat stiahol, veselo sa predava, az kym nepride niekto-zakaznik !, kto ich na to upozorni. Co keby sa takto nakazilo niekolko ludi salmonelou? ....rukola, ktoru predavaju v sackoch, smrdi. Ako je to mozne , ze sa mi toto nikdy u ineho retazcu nestalo? ..... kazdopadne, do billy uz takmer vobec nechodim-len na velmi male nakupy. Inak ovocie a zeleninu kupujem nastastie na trhu, aj ked za viac penazi.

radina
10. sep 2013

Bio tovar v Bille, you must be joking ! 😀 😀 😀

fra
10. sep 2013

baby, ale ved všetky tie plesnivé vyrobky su predsa bio... rastie na nich krasna živá, zelená a aj roznofarebná pleseň, takže vlastne sa od temy až tak neodchyľujeme... a pravdu povediac, vyhybam sa bille po zlych skusenostiach už par rokov, takže nevidim teraz dovod isť tam a niečo si tam kupovať len preto, aby som sa potom mohla isť sťažovať na info@billa.sk 😉

anatalia77
10. sep 2013

@fra 😀 ty si to rozsekla

zuzkat1
10. sep 2013

@pragmaticka inak naozaj nestastny napad ten mesiac s billou pre billu. Malokto je s nimi spokojny. Nechcela by som byt na mieste ich hovorkyne.

bipsy
10. sep 2013

@zuzkat1 nic lepsie sa im nemohlo stat. Pokial si ozaj pozorne ich vedenie precita tuto temu, budu presne vediet, co zmenit... Ale pokial sa uspokoja s odporucanim, aby sme kontakovali nejaku anonymnu info interneovu adresu, mozno ani nie je zaujem menit strategiu a fungovanie retazca...

anatalia77
10. sep 2013

@bipsy myslím,že vedenie to čítať nebude.Na to tam majú človeka,čo to vyhodnotí.Akurát ja by som si na jeho mieste dala tú námahu a založila by som tému neutrálnu,napr.kde najviac ste spokojný a prečo,alebo ktorý reťazec vám vyhovuje a prečo...
tam by sa ukázalo,čo im chýba,a v čom sú lepší ako iný-ísť tak trošku s dobou,zobrať dobré aj od konkurencie a počúvať zákazníka

bibistec
10. sep 2013

no tak takto presne vyzera billa u nas v KE ale nie len 3 mesiace ale odkedy ju otvorili.

zuzkat1
10. sep 2013

@bipsy toto nebudu citat ludia z vedenia.na to tu maju martinu. A ako vidis tej je to jedno. Mame pisat ktoviekam.

anatalia77
10. sep 2013

@zuzkat1
napíš odkaz do piesku
skráti sa ti chvíľa,
odpovie ti Martina
najlepšia je BIlla
😀

katussamus
10. sep 2013

@anatalia77 super 😀

bipsy
10. sep 2013

@zuzkat1
@anatalia77 nikdy nehovor nikdy, ja netusim, kto tam sedi a aky ma ciel... Sancu maju, treba im verit... 😉

anatalia77
10. sep 2013

@bipsy nerozumiem
mne je jedno kto tam sedí,a aký majú cieľ,pokiaľ to nie je ostrelovač na náprotivnej streche,a tým cieľom nie som ja

bipsy
10. sep 2013

@anatalia77 ok, ludia, co nerozumeju a je im to jedno, tak taki nebyvaju na odstrel 😉

didianac
10. sep 2013

V Bille nakupujem kazdy den, chvalim udeniny, sunky, maso, pecivo, chlieb ale ako pisete ... zelenina a ovocie v katastrofalnom stave.. okrem bananov tam asi z tohto sortimentu nekupujem nic. mam rada zazvor, no podla mna ten v nasej Bille nekontrolovali asi mesiac, suchy, ked ho stlacite prazdny. Chery rajciny su super aj v zime ale za cenu, ktoru si vacsina z nas nemoze dovolit. Chapem dovoz... melony bez chuti a to bola ich sezona, a k ostatnemu sa radsej nevyjadrujem. Skoda.

hrasiak
10. sep 2013

suhlasim s tou Billou - Trencin Juh. Uz v TN sice vyse rok nebyvame, ale pred tym sa mi bezne stavalo, ze navrchu citronov tronil krasny plesnivy, musky z cibule a pod. - takze ten problem tam maju dlhdobo a ocividne sa za vyse rok nic nezmenilo. Teraz zijeme v BA, a zeleninu a ovocie minimalne (skoro vobec) kupujeme v obchodoch na SK - bud na trhu, alebo v Rakusku. A najviac sa "bavim", ked v Kittsee alebo v Hainburgu stoji v rakuskej Bille bio zelenina a ovocie len o malinko viac, ako obycajna "nebio" plesniva zelenina v Bille na Bajkalskej...... takze asi tak.... 15-20 km a uplne ine ceny a kvalita - pytam sa preco ? Lebo Slovak moze "zrat odpad" alebo co ????

googlinqa
10. sep 2013

bila je o nicom sem tam sa tu nieco oplati kupit je draha a zelenina a maso je velakrat otras

monculka
10. sep 2013

U nas mame 2 Billy ale ani do jednej nechodim,jednak koly cenam a tie potraviny...radsej pojdem do Tesca...

sherynkamalinka
10. sep 2013

Asi takuto antireklamu necakali 😀