icon

Zelenina a ovocie v katastrofálnom stave

dakra
9. sep 2013

Dobrý deň, celkom ma potešil "mesiac s Billou"...v Bille nakupujeme dosť často celá rodina, ale v poslednej dobe sa mi dvíha žalúdok, keď sa pozriem na ovocie a zeleninu, ktorú ponúkajú na predajni Billa u nás v Trenčíne na Juhu. Chytím cibuľu, vyletujú mušky..hľadám baklažán, nájdem niečo, čo nemá ani fialovú farbu, ale hnedú, zápach, bordel, katastrofa! paradajky tak na kečup, aj to s prižmúrenými očami, banány, hnedé, hnilé, plesnivé ...katastrofa...už som sa rozhodla, že budem chodiť len s foťákom a tieto fotky určite budem zverejňovať...nejedná sa len o jeden deň, ale o tri mesiace a nehovorím to len ja, ale aj moje kolegyne, kamaráti aj zákazníci, ktorých reakcie sledujem, keď sa snažia podobne ako ja vybrať niečo z toho hnusu...máte niekto podobnú skúsenosť?

sima.p
10. sep 2013

Nuž na spomínanú emailovú adresu pošleme odkaz na túto diskusiu, nech si prečítajú, ale nech už s tým konečne niečo aj robia. Keď už mesiac s Billa tak poriadny a táto diskusia sem určite patrí.

ingulain
10. sep 2013

@hrasiak Ja chcem dodat len na adresu Billy v Rakusku, ze su na tom rovnako ako u nas. Na vlastne oci som videla krasnu plesen na citronoch a inom ovoci a nikoho to netrapilo. Inak neviem ci niekto otboril temu: Preco nedokazu obchodne retazce nakrajat sunky na tenucko? Preo kupujem sunky len v malych predajniach, kde s tym nikto nema problem.
Pekny vecer

katussamus
10. sep 2013

s Vašimi názormi súhlasím, len ešte dodám u nás ma vytáča v bille aj spomalenosť predavačiek, nakúpim za 5 minút a 15 minút stojím pri pokladni, tak aj preto navštevujem minimálne ☹
no a ešte ak budeme takto pokračovať myslím že to nebude trvať mesiac s billou, ale ešte deň a stopnú to tu 😀

moniqq777
10. sep 2013

Ja sa tiez Billu obchadzam. Vzdy ked som isla som sa iba rozculila. Predražujú a kvalita nula bodov

bebsi
10. sep 2013

Ja som v bille kupila minule NIC a zaplatila som 40 E. Nieco obdobne ako v samoske, ale tam je zelenina a ovocie este v horsom ako katastrofalnom stave

sissy27
10. sep 2013

@maca793 prosím ťa, čo robíš doma s vecami, ktoré začínajú hniť, plesnivieť, alebo sú po záruke? normálne si dáš, aj deťom na desiatu dávaš nahnité ovocie? ak nie, prečo to tak nerobíš aj v práci? ja doma také veci vyhadzujem... nerozumiem, prečo by som si mala niečo také kupovať??? nech si billa pekne zaplatí odvoz odpadu...

monique56
10. sep 2013

neda mi nezapojit sa do diskusie. tento mesiac s billou mozno konecne zodpovednym otvori oci, predpokladam, ze takuto diskusiu necakali. ale nebude to nahoda, ze sa tolko ludi zhodne na jdnom - clovek caka za vyssimi cenami aj vyssiu kvalitu. toto je jeden velky omyl! v bille ju zial nedosanete vzdy. milovala som natierku zo susenych paradajok - ale len do chvile, kym so, nkupila 4 naraz (na chlebicky) a vsetky zial po otvoreni mali plesen. neboli po zaruke. blok som samozrejme vyhodila takze moja reklamacia neuspela. chcela som kupit slovenske jablka a paradajky - lenze oni boli slovenske len podla listocka s cenou, boli zaradene v sekcii SLOVENSKE, nalepka na vyrobku vsak jasne ukazala, ze zo Slovenska nie su ani nahodou. cenovky a datum spotreby studujem poriadne, bo vzdy sa najde cosi co na kase nesedi s cenovkou - akcia banany s velkym transparentom 0,79 este neznamena, ze si ich za tuto cenu aj kupite! vaha vam povie spravnu cenu. a najhorsie skusenosti mam s mliekom - kolkokrat som kupila v bille v BA v Cubicone cerstve RAJO mlieko, tolkokrat som ho hned na druhy den vylievala do dresu. zvlastna nahoda, ked kupim v Tescu, v Jednote, tento problem neriesim. najdu sa ale potraviny ako sunka, nebaleny cerstvy chlieb-pecivo, co v bille kupujem pravidelne a nemam s nimi problem. proste: ak uz nakupujete v bille, nakupujte s otvorenymi ocami a skontrolujte si co vam uctuju aj na blocku a kontrolujte datumy spotreby!!!!! to ci si neodnesiete pokazene mlieko sa zial skontrolovat neda. sranda, v rakusku taketo veci nikdy neriesim - asi preto tam nakupujem radsej - ceny ca.rovnake, kvalita neporovnatelna!

stardust
10. sep 2013

@fra zlatko, plesne na potravinach v Bille produkuju penicilin a ine antibiotika. Takto sa Billa stara o nase zdravie a obera doktorkov o pracu 😀

alabama0011
10. sep 2013

@billa_martina aky obmedzeny cas, vsak mame cely mesiac s billou 😉)

kraskanz1
11. sep 2013

Zienky dobre ste tu billu rozobrali az do zakladov 😀 ..podla mna tu cely mesiac s billou nebude po tyzdni to vzdaju lebo nikoho tie bio produkty nezaujimaju kedze je to len znacka ze "bio" a s bio to nema nic spolocne.Teda az na tu plesen na ovoci a zelenine 😉. Minule som potrebovala jednu mrkvu do polievky a zbehla somdo billi a vsetko gumenne mrkvy "cerstvej kvality" skoda benzinu taku mrkvu kupim aj v same pod oknom...🙂

nordi
11. sep 2013

Billa -velky krtis otras-maso som tak dva krat kupovala v obale , otvorim doma a smrdelo , ja neviem cim natieraju ci striekaju tie masa,ale ked som doma umyla maso bolo hnede zapachnute. ako dovidenia maso tam uz nikdy nekupim ani salamy otras. salaty? ako najst vo vazenom salate az dva vlasy dlhe bleeeeeeeeee smarila som do kosa cely salat. dakujem neprosim Billu -vysoke ceny a za co? za ten bordel?

nordi
11. sep 2013

este som nespomenula zeleninu-mrkva makka jak hovno s prepacenim, cibula v sietke ? zo siedmych cibul su styri zhnite

zuzanarichard
11. sep 2013

skúste Kaufland,to je len katastrofa!!kúpili sme volné zemiaky 5 kíl,3 kilá z toho boli vnútri totálne prehnité,na povrchu krásne,ale pod šupkou hnus!!!

silvia1101
11. sep 2013

Moja skúsenosť s Billa v Handlovej : balený plesnivý chlieb, ovocie a zelenina často predražené a pritom na hranici konzumácie, šunka hore dole pekný plátok a v strede zapáchajúca farebne úplne iná, fuj.. zo dva razy som takto kupila a potom už nikdy viac. Celkovo predražený tovar či potraviny alebo drogéria. Na balené mäso som mala asi sťastie, bolo zatiaľ vždy OK.

masinka
11. sep 2013

sem-tam ked idem na Strecniansku, tak sa v Bille zastavim..... tiez sa mi uz stalo, ze maso co bolo este v zaruke, islo doma rovno do kosa ☹ zelenina a ovocie naozaj nic moc a predrazene, to nakupujem radsej v Lidli ktory je od tejto Billy vzdialeny 5 minut pesibusom. volakedy som tam obcas chodila ked bola na nieco akcia....
ale kedze nam prestali nosit letaky (zo vsetkych ostatnych obchodnych retazcov dostavame pravidelne), tak sa o akciach nemam ako dozvediet.... teraz som si klikla na ich stranku.... je 11.9. - ked si kliknem na aktualny letak, ukaze mi to letak platny od 4. 9 do 10. 9 a ked si kliknem na buduci letak, tak mi to napise ze -kopirujem : Nový leták na budúci týždeň uverejníme v piatok.....

tenty
11. sep 2013

fuuuu, cela spolocnost Billa uz isto olutovala tento krok, takto sa zviditelnovat na Modrom konikovi 😀 😀 😖 chcelo by to nejaku extremne dobru sutaz,, ale pochybujem, ze by nieco napravilo ich reputaciu... ani my tam nenakupujeme, ak, tak len ozaj vynimocne 😒

kraskanz1
11. sep 2013

No pani Martinka z billi uz urcite aj nick zrusila... 😀

horana
11. sep 2013

@billa_martina cas 9:45, na stranke mate neaktualny letak 😝 http://www.billa.sk/Layouts/dd_bi_single.aspx?f...

miku1
11. sep 2013

@dakra Do Billy chodím kupovať len jednu vec, a to olej, keď majú v akcii 🙂 Na ňom nedokážu nič pokaziť. Iné by som si v Bille po skúsenostiach mojich známych ani kúpiť nedovolila, nakoľko zdravie mojej rodiny je premňa prvoradé.

anjelicek26
11. sep 2013

Billa prave dostala presne to, co vedia sami.. ved vedia, co predavaju a to, ze nemaju zakaznikov je len nasledok. Ludia by aj akceptovali vyssie ceny, keby za tym stala kvalita, ale takto? Toto bude treba vziat od podlahy, aj keby zrusili cele oddelenie ovocia a zeleniny a urobili len bio oddelenie s domacim ovocim a zeleninou - cerstvym - komu treba nektarinky v zime nikdy nepochopim, ved to je striekane, urychlovane, nezrele zbierane atp. ... zmenit profil obchodu na BIO je stale mozne...spojit sa s domacimi chovatelmi a ponukat bio mäsko... maminky by ho vyhladavali a maminy nakupuju pre cele rodiny, vratil by sa im obrat. Len sa to chce vo vedeni riaaadne zamysliet. Lebo takto na nasom trhu uz dlho nevydrzia.

masinka
11. sep 2013

@miku1 trvanlive potraviny su u nich v pohode 😀 super bola ta akcia s magnetkami. Napr. sirupy Jupi v akcii a este k nim dali aj magnetku v hodnote 0,49 E ... takze sirup vysiel na 0,79 E... v Tescu je teraz v akcii za 1,39 ....

akurat clovek by rad nakupil "vsetko pod jednou strechou", nie ze musi obehat 5 obchodov ked chce kupit aj pouzitelne maso, aj cerstvu zeleninu aj nieco trvanlive a tak, aby ho to nezruinovalo....

miku1
11. sep 2013

@masinka Veď práve to. Keď už idem na nákup, tak chcem kúpiť všetko v jednom obchode a nie behať kade tade. 🙂 A Billa na bežný veľký nákup naozaj nie je vhodná 🙂

dandas
11. sep 2013

Súhlasím so zlými skúsenostiami s Billou. Nedávno som tam kúpila mäso a keď som prišla k pokladni (bolo tam lepšie osvetlenie) som zbadala že je zelené, kukla som dátum a bolo deň po záruke. Ovocie a zelenina- katastrofa- hnilé a drahé. Najradšej nakupujem zelininu a ovocie v Kauflande, na trhu alebo si dopestujeme niečo v záhrade. Tiež sa mi už stalo, že som si kúpila v Bille Bánoveckú nátierku a keď som prišla domov bola vnútri pleseň- fuj. V Bille už radšej nakupujem len veci, ktoré by NEMALI byť pokazené ako cestoviny a pod. Ale tiež mávam skúsenoť že ak majú nejakú dobrú akciu- napr. na olivový olej dajú tam pár kusov, tie sa minú a dokonca trvania akcie ich nedoplnia, samozrejme ale deň po skončení akcie sú znova na polici....čo si o tom myslieť...BILLA TRNAVA nič moc !!!!!!!!!!!!

atreyu
11. sep 2013

Reklamu (typu panelák, masterchef, známy kuchár, mesiac s...) potrebuje len značka/produkt, ktorá/ý sa slabo predáva...
Napr.lidl nevidím, žeby sa niekomu takto vnucoval a vždy tam majú plno...

lancelot1802
11. sep 2013

práve som vyhodila smradľavé kuracie prsia...Billa Dlhé Diely pravidelne mäso pokazené...

daniela242
11. sep 2013

U mňa sú tiež všetky predajne Billa v Ke otras, mäso tam nemám odvahu kupovať ale zelenina otras...nahnitá, drahá..Ja už Billu veľkým oblúkom obchádzam

janano
11. sep 2013

Ja sice na SK nezijem, ale precitala som si aj tuto diskusiu. A nerozumiem, preco sa @billa_martina nevyjadruje k tejto kritike? V inych diskusiach, co propaguju vyrobky Billy odpoveda od rana a tu??? Co tak aj odpovedat nespokojnym platiacim zakaznickam @billa_martina ??? Nic vam nehovori ZAKAZNIK NAS PAN? A nie odpovedou "zlyhal ludsky faktor". Aku napravu chystate?

k_a_j_k_a
11. sep 2013

Dievcata, ja sa Vam cudujem, ze do takychto obchodov chodite. U nas je v kazdom z tyhto obchodoch zelenina a ovocie o nicom, plesnive, musky tam lietaju a pod. Maso byva zelene uplne bezne. Regale byvaju neupratane a casto aj prazdne. Nehovorim, ze sa to nemoze stat niekedy, ale pravidelne? je to na zaplakanie. Ale pokial to spotrebitelia budu kupovat, tak sa to aj bude predavat.
Inak, minule som bola prekvapena v jednom obchode, kupovala som zeleninu a bol tam nejaky vyssi a skolil dvoch ludi. A pekne krasne im kazal vyhadzovat ovocie a zeleninu, kt. bola co len trochu buchnuta, aby to nezacalo nahodou plesniviet. Cize, ked sa snazia, tak sa da. Ale to ako vyzera obchod vsetko zavisi od veduceho.

uglybetty1234
11. sep 2013

Súhlasím s negatívnym názorom na predajne Billa. Už niekoľko rokov tam nič nekupujeme. Ovocie a zelenina je jedna veľká katastrofa.
Celkom som sa pobavila na snahe o zviditeľnenie bio produktov v obchodoch Billa. Reputácia je už dávno stratená. Koľko zákazníkov Vám bude veriť, že produkty sú skutočne bio, keď nie je problém s prebaľovaním potravín atď. :D na smiech

wewe22
11. sep 2013

len raz som kupila zeleninu v bile a nikdy viac brokolica z vnutra hnila a spenat ked som otvorila len hnilobu bolo citit v celom dome bila je najhorsi retazec ked nemusim ani do nej nepozrem