icon

Zaujímajú vaše deti štítky na hračkách a na oblečení?

kidsworld
6. feb 2012

Naše deti ako mnohé iné od svojich prvých mesiacov vždy hľadali na hračkách štítky, ktoré radi objavovali, chytali a cmúľali alebo prosto sa s nimi len hrali. Moja manželka, holanďanka, potom čo našla plyšákov Snoozebaby, ktoré majú extra štítky rozličných farieb, veľkostí a materiálov, mala pripravenú pre nášho syna hneď celú kolekciu hračiek a detskej výbavy so štítkami rozvíjajúcimi jemnú motoriku - hmat - hlavne preto, že naša prvorodená dcérka bola ako dieťa kľudná len keď mala niečo v rukách alebo ústach, pričom až neskôr sme zistili, že mala problémy s jemnou motorikou, k rozvoju ktorej ako sme neskôr zistili, prispievajú aj štítky, ktoré sú súčasťou plyšových hračiek alebo oblečenia, ak sú ďeťom lahko dostupné...
Aké sú Vaše skúsenosti?

Zaujímajú vaše deti štítky na hračkách a na oblečení?Zaujímajú vaše deti štítky na hračkách a na oblečení?Zaujímajú vaše deti štítky na hračkách a na oblečení?Zaujímajú vaše deti štítky na hračkách a na oblečení?Zaujímajú vaše deti štítky na hračkách a na oblečení?Zaujímajú vaše deti štítky na hračkách a na oblečení?
Strana
z3
miracle
12. feb 2012

Stitky su super, ale pozuzle vsetko

lulu24
13. feb 2012

Tiez sa pripajam aj nasu dcerku fascinuju stitky🙂rada sa sa s nimi hraje a samozrejme nesmie chybat zuzlanie v pusinke🙂starsieho synceka vobec nezaujimali..ale nie nadarmo sa hovori kazde dieta je ine🙂

syvasi
15. feb 2012

@anjelicek26 ahoj, kde sa daju tie hracky kupit? nas maly je stitkami tiez fascinovany, dvoma prstikami sa s nimi vie hrat, obracat a kukat dokola a potom sup a do pusy 🙂

anjelicek26
15. feb 2012

@syvasi - ti poslem ip 🙂

syvasi
15. feb 2012

@anjelicek26 ok, ale som asi aj nasla na nete lebo ma to zaujalo...tak sa asi vyberieme do kosic na nakup 🙂

katka55
15. feb 2012

jej, to su stitky take oblubene? 😕 u nas nikdy nemali uspech a aj som rozmyslala, na co ich je na niektorych hrackach tolko vela 😀 😉

ariela22
15. feb 2012

@kidsworld Moja malá cmúľa všetko čo vidí,ale štítok zatiaľ nenašla,pretože som všetky odstránila,predtým ako ich dostala do rúčky 🙂 Škoda, vôbec ma nenapadlo že to deti tak fascinuje 😀 Ale nabudúce budem múdrejšia..... Musím vyskúšať, či sa bude páčiť 😉 ...

nathalie111
23. feb 2012

🙂

nathalie111
23. feb 2012

jasne,ze nas zaujimaju..a odkedy mame hracku Snoozebaby,tak s nou Ameli rada aj zaspinkava... 😉

zuzikiss
13. mar 2012

@kidsworld smiem sa opytat kde sa da takato hracka zakupit moj maly vylizene vyhladava hracky so stitkami poprosim vas o radu dakujem pekne

kidsworld
autor
14. mar 2012

@zuzikiss dobrý deň, v okolí Martina máme partnera Babytrend v Ružomberku (zoznam partnerov najdete na http://www.kids-world.sk/index.php?page=cms_det..., resp. na http://www.snoozebaby.com/_slo/shops.php) ale samozrejme vieme Vám čokoľvek posľať aj priamo cez náš e-shop http://www.kids-world.sk/index.php?page=categor...

Strana
z3