icon

Poznáte Mucosolvan Junior?

Aký sirup chutí vašim deťom najviac? Poznáte Mucosolvan Junior ? Má dobrú chuť je vhodný pre novorodencov.

vejinka
7. nov 2011

@alenaban ano my sme ich mali starsi uzival nijako sa mi nich nexichtil tak asi mu chutili a aj pomohli

kazdovci
7. nov 2011

jednoznacne STODAL!!!!!! homeopatikum a zaberie na kasel hocakeho druhu a sladky sladucky

poleva
7. nov 2011

@kazdovci suprový je

miriamka
7. nov 2011

U nas jednoznacne STODAL...

luciferkax
7. nov 2011

Môjmu chutí všetko, dokonca aj kalciový sirup, len mucosolvan nie... z toho vždy zvracia

vejinka
7. nov 2011

heh no ja ked dam detom kalciovy sirup v striekacke od panadolu tak mladsi sa to snazi jazykom vytlacit ale starsi chape ze je to preto aby bol zdravy a vzdy pot nom mu dam sladky stodal 😉

aduskatt
7. nov 2011

mojmu synovi najviac chuti sirup Lesna Zmes🙂))
co sa tyka KAqloby, poznam, zda sa celkom fajn, ked sa da hned od zaciatku....nam pomohla dokonca tak, ze maly nemusel ostat doma

katuska1974
7. nov 2011

tak u nas ziadny 😀 nedostanem donho nic,len velmi nasilnym sposobom 😵 esteze nebyvame chori 😅

katren
7. nov 2011

no najlepsie je ziadny, nie? bodaj by boli vsetky deti zdrave a nic take nepotrebovali....

mucosolvan_junior
autor
8. nov 2011

@luna22 Mucosolvan junior je volnopredajny liek - mozete si ho kupit aj bez predpisu. Cena sa pohybuje okolo 4 Eur - zavisi od lekarne.
Mucosolvan je liek proti produktivnemu kaslu, podporuje rozpustanie a vykasliavanie hlienu. Posobi protizapalovo a ak dietatko uziva antibiotka, podporuje prienik antibiotik, takze je liecba rychlejsia. Prajem krasny den 🙂

lenka_da
8. nov 2011

@mucosolvan_junior nuz, chut je dost dolezita, hoci niektore maminy tvrdia opak... ved ako mam malemu dietatu vysvetlit, ze musi sirup vypit, lebo mu pomoze, aj ked ho stale vypluva a nechce spapat... hm? omnoho jednoduchsie je, ked mu chuti, nie...? mne sa pri dcerke najlepsie osvedcil mucosolvan, lesna zmes. Bohuzial, syncek sirupy neznasa, napina ho z nich na zvracanie, neraz sa uz skutocne pozvracal, ked som mu ho nasilu vtisla striekackou (aj ine znacky, nie len mucosolvan 😉 to aby ma niekto nechytal za slovicka, to sa tyka aj ATB vo forme sirupu). Tak a teraz mi niekto poradi, co robit v takomto pripade? 😖

mimijato
8. nov 2011

mojim detom najviac chuti THYMOMEL,pretoze je s medovov prichutou 🙂

tanika5
8. nov 2011

nášmu Drobcovi chutí hocaký sirup 😀 my nemáme absolútne problem s podaním sirupu, práve naopak, máme problém vysvetliť Drobcovi, že to nemá ako mňamku ale ako liečik. Teraz dávame vitamínový Pikovit a dnes boli u nás 3hodiny plače, že chce mňamku 😀 Takže Drobec by bol najradšej keby ich mohol papať namiesto mlieka 😀

littledevil
8. nov 2011

@sisaha Starsi syn je presne taky isty, za nic na svete nevypije ziaden sirup. Nasla som figel, na ktory zatial neprisiel 😀 . On ma velmi rad jahodovy actimel, tak kupujem len sirupy s jahodovou prichutou a tie mu donho zamiesam 😵 . Mladsi vypije hocijaky sirup 🙂 . Ale nastastie ich nemusime pit casto 😉 .

veve39
8. nov 2011

@lenka_da presne tento problem mame aj my...dcerka ma 14mes., chora bola este len 2x, ani raz neboli potrebne ATB, avsak sirup na znizenie teploty kt.som jej chcela dat sa ani raz nepodarilo podat - bud bol vypluty, alebo ak som pouzila striekacku tak bol vsetok obratom vyzvracany 😝, rovnako aj ak bol "prepasovany" v caji.....mam uplne obavy ked bude trebars potrebne brat liek, ktory sa neda nahradit cipkom v sirupovej forme a nebude jej chutit - tak ako vsetky doterajsie
snazila som sa ulahodit v prichuti, cize som vyskusala rozne - nepomohlo....
stastne to maminy, ktore si myslia, ze chut sirupu je len nejaka rozmarna zalezitost.....

lenka_da
8. nov 2011

@mimijato mnam, to mi pripomenulo detstvo, ja som ho milovala!!! 😀

lenka_da
8. nov 2011

@veve39 veru, mne uz vyzvracal aj ATB... aj antihistaminika, cokolvek, co mu nechuti (a zatial som nenasla lieky, ktore by mu chutili...). To dcerka je z ineho cesta, ked jej lieky chutia, dala by si aj duplu 😀

slavenap
9. nov 2011

aj my sme "bojovali s kaslom,a Mucosolvan junior synovi pomohol 🙂

mucosolvan_junior
autor
9. nov 2011

@k.a.t.k.a. Dobry den Katka, mate pravdu, liek ma v prvom rade liecit. U deti je vsak velmi dolezita aj chut. Aby deticky liek nevypluvali a nemuseli sme s nimi bojovat ked im potrebujem dat sirup.

mucosolvan_junior
autor
9. nov 2011

@k.a.t.k.a. Katka, viete, ja si myslim, ze neexistuje jeden liek, ktory vyhovuje vsetkym. Casto treba skusat a najst optimalne riesenie, ktore zabera a detickam aj chuti. Ja som davala svojmu vnukovi Mucosolvan a boli sme s nim spokojni. Zabral a chutil. Ini mozu mat dobre skusenosti s Solmucolom, Hedelixom atd.

kvetinka211
9. nov 2011

Divny nazov temy, navrhujem preformulovat (napr. chut ktoreho sirupu vase deti najlepsie toleruju), lebo takto je to akurat tak vhodne na podnet na http://www.rpr.sk/ 😖 Ked uz zadavatel investoval do takejto formy reklamy, tak to urcite rad spravi poriadne a nie takto pochybne ...

beboo
9. nov 2011

k teme: mojim detom nechuti ziadny sirup. a neda mi nenapisat - ak by tu reklamu na Mucosolvan robil zastupca firmy ktora ho vyraba tak to pochopim, biznis je biznis. ale keby takuto reklamu robila pediatricka ku ktorej s detmi chodim tak k nej stratim doveru. dovody urcite pisat netreba.

anjelicek26
9. nov 2011

@beboo - vseobecne robit reklamu na LIEKY je trosku od veci, ako minule mesiace fotaky, odrazadla, vodu, to beriem, ale uprednostnovat sirup na kasel ako ultimativny liek na detske kaslanie je prinajmensom nevhodne 🙄 Ako keby ucinkoval na vsetky tipy, druhy kasla, uz nemusime k lekarovi? Tento sirup vsetko vyriesi?

Nabuduce tu bude reklama na umele mlieka a potom dovi dopo modry konik 🙄

maca_p
9. nov 2011

@kvetinka211 moc sa neohlasuj, lebo ta zmazu tak ako vsetky prispevky, co nejdu ruka v ruke a dolu hrdlom s mucosolvanom... juuuj strasne ma vytacaju taketu sugestivne temy ☹ . hned by som dala grcajuci smajlik. inak parada, ze tie sirupy ochucuju umelymi sladidlami a umelymi prichutami, fajnovymi pomarancovymi a jahodovymi, co su najväcsie alergizujuce latky

beboo
9. nov 2011

@anjelicek26 je to smutne, ze reklama na lieky a este k tomu reklamu robi lekar.. od lekara by som cakala ze mi poradi podla symptomov a nie podla chuti a zjavne este aj uplne ineho dovodu odporuci konkretnu znacku 🙄

maca_p
9. nov 2011

@anjelicek26 mne zasa tie mlieka nevadia, z dovodu, ze uvedomela matka da radsej susene mlieko ako kravske mlieko novorodencovi a batolatu. tam sa da skusat, ktore dieta bude dobre tolerovat, kdezto u kasla experimentovanie s liekmi moc nepodporujem. ze dva dni taky a dva dni taky...

este chcem dodat, ze ja osobne dojcim (aj teraz), aby nevznikla domnienka, ze podporujem ako prvu volbu susene mlieko.

anjelicek26
9. nov 2011

@beboo - ved ano od takej lekarky by som isla co najdalej, ktora mi radi podla toho, ktora firma plati najlepsie odmeny 😝 A nenahovarajme si, ze to tak nie je 😖

Ultimativny liek na kazdy kasel nie je. Niekedy treba kombinaciu liekov, niekedy fakt staci jeden sirup, niekedy by stacilo homeopatikum ci domaca "medicina". Lenze ak lekar hlasa za jeden sirup tak sa chory k spravnemu lieku dostane asi len velmi tazko 😖

anjelicek26
9. nov 2011

@maca_p - viem ako to myslis, reklama na lieky je hazard zo zdravim, pri mlieku to tak nie je.

beboo
9. nov 2011

@anjelicek26 ja som na toto velmi alergicka, preto ma aj nadvihla tato tema, mali sme pediatricku ktora jedine co dokazala bolo vnucovat mi pri kazdej poradni konkretnu znacku umeleho mlieka, vsetky mozne ockovania, lieky, niektore sa dali kupit priamo u nej... popri tom zanedbala synovi dost vaznu vec a mali sme z toho problemy na mnoho mesiacov. uz sme od nej samozrejme prec ale vzdy si spomeniem ked taketo nieco vidim ☹

maca_p
9. nov 2011

@beboo no ved to... toto si kupte a toto je dobre a este vam toto predpisem....