icon

Poznáte Mucosolvan Junior?

Aký sirup chutí vašim deťom najviac? Poznáte Mucosolvan Junior ? Má dobrú chuť je vhodný pre novorodencov.

ivanka85
7. nov 2011

nam pomaha skorocelovy sirup od dr.Theissa..mali sme uz aj Mucosolvan,zabral aj ten..

luy
7. nov 2011

@froschka nechcem debatiť ani nič,ale aj ja musim kupovat podľa chuti,syn je prieduškár a..... a zdvihne sa mu žalúdok ihneď ako to nie je chuťovo dobré,takže ak chcem niečo do neho dostať musim pozerať aj na to,chvalabohu že už zvláda aj tbl.,ale mala bola chorá už dvakrát a tiež keď dávam liek tak poprevracá v ústach a keď chutí zhltne a ak nie je všetko vonku ☹

froschka
7. nov 2011

@luy no oki a co tak dat mu do medu medicinku? ale oki najdu sa aj vynimky...len neuznavam taketo neprofesionalne propagacie....

denisocka
7. nov 2011

nam chuti cibulový s medom ,bazový aj cviklový - doma vyrobený sirup 🙂

luy
7. nov 2011

@froschka joj ke´d u nás v rodine je asi dedičná alergia na propolis a med.......jaj strašné s nami

deny88
7. nov 2011

Teraz je obdobie chorob,takze moja dcerka 22mes.je tiez chora :( prve co nam p.doktorka predpisala bol Mucosolvan,ale vobec nezabral a brali sme ho 5 dni,no zlepsenie vobec.Povedala som to lekarke a predpisala novy recept Thymomel.Ten zabral po 2 dnoch,bolo aj zlepsenie.A je chutovo fantasticky.

veve39
7. nov 2011

@k.a.t.k.a. su deti, pri ktorych je aj chut velmi dolezita, aby vobec sirup prehltli...a aby potom sirup mohol pomoct pri liecbe...ja mam s dcerou v tomto velky problem- ak jej nechuti (nechuti jej ziaden z doteraz podanych, ani tie na znizenie teploty), neprehltne .
podanie sirupu striekackou nic neriesi, v ramci placu a odporu ho vyzvracia...v caji ho "identifikuje" a nevypije - takze pre mna je aj to, aby sirup dietatu chutil, velmi dolezite....

froschka
7. nov 2011

@luy hmmm a do kompotovej stavy???

luy
7. nov 2011

@froschka ked zmiešam s hocičím prídu na to tie moje deťúrence ,sú to prefíkanci 😠

jonas17
7. nov 2011

viete čo? ja by veľmi privítala, keby nám nejaká pani doktorka poradila, ako máme zvládnuť kašeľ bez sirupov...či nie je lepšie investovať 4e do vitamínu C, ovocia, zeleniny,plávania, ako do hnusného presladeného sirupu, ktorý aj tak nepomáha..a že aká otázka? šak deti do troch rokov by sirupy nemali piť žiadne, nie ešte sladké mucosolvanové... 😕

sisaha
7. nov 2011

@luy mam rovnake dieta...teda nielen ze ani klasika jedlo nie je pre nu lakadlom, tak lieky, mozu byt hocijako sladko a dobre ochutene odmieta...Takze to robim nasilu..do jogurtu, ovocneho pyre zamiesam a sice aj ked zisti ze je to s niecom primiesane, tak to zje, ale s placom.. Hold,niekedy sa neda..

sisinka76
7. nov 2011

moj starsi syn teraz uz nastastie nemusi pit tie sladke "sajrajty". ked bol mensi,tak bohuzial nic ine pre neho nebolo vhodne,takze pri kasli sme mu davali sirupy,ale skoro vzdy to vyvratil 😖 neslo len o sirupy proti kaslu,ale vsetky tie "dobre sladke lieciky", napr.aj Aerius. takze som bola stastna,ked som ho v 3 rokoch naucila jest,resp.prehltat tabletky a odvtedy uz ziadnu podobnu sirupovu "fajnotku" nemal. a ako hovori @jonas17 veeeela vela ovocia,zeleniny, vitaminu C,otuzovania a nemusime do deti liat sirupy 😉

k.a.t.k.a.
7. nov 2011

@betina1984 Maxim bol raz tak chory, ze to, ci mu sirup resp. iny liek chuti, ma vobec nezaujimalo , proste som mu to vstrekla do hrdla a cakala kym to neprehltne .. ja skor pozeram na ucinnu zlozku toho lieku, prichute ma nikdy nezaujimali

betina1984
7. nov 2011

@k.a.t.k.a. to je pravda, ale pokiaľ nechutí, tak ho vyvráti a môže tam byť akákoľvek zložka, nepomôže, keď pôjde von. Nikdy som nedávala lieky malej nasilu, vždy som jej k tomu niečo hovorila. Lebo keď to bolo nasilu, vždy do vyvrátila, či už to boli ATB, alebo čokoľvek iné.

siusinocka
7. nov 2011

my sme s ním spokojní. našťastie nebývame často chorí...

ginger_fox
7. nov 2011

ked to uz tak nutne potrebujete vediet, tak Hedelix 😝

k.a.t.k.a.
7. nov 2011

@betina1984 ja viem, ze je to tazke 😝 ja som bola so synom 2 tyzdne v nemocnici ked mal rok, mal skoro nulove hodnoty zeleza a zacinajuci zapal pluc, takze vsetko som robila na silu ale pre jeho dobro 😔 ja mu hned po podani lieku nasilu strcim nieco na zapitie uz ked vidim ze ho nadprapuje

betina1984
7. nov 2011

@k.a.t.k.a. aj to sme skúšali. Vždy lieky zapije. Ale niekedy to príde až po chvíli, že to neudrží v sebe. Tak teraz to robím po dobrotky. Mesiac v kuse mi brala Femibion. Každú tabletku som drvila v lyžičke a zmiešavala s čajom a pekne to vypila. Keby som jej ju napr. dávala v celku, alebo nasilu, tak mi to vyvráti.

zvedavamt
7. nov 2011

občas si prečítajte zloženie tých lekárenských sirupkov.
Ja som kedysi nenašla v lekárni bez umelého sladila / E420 Sorbitol Sladidlo, zvlhčovač, emulgátor a stabilizátor. Nachádza sa najmä v sušenom ovocí, sladkostiach, sladkom pečive a nízkokalorických potravinách. Jeho užívanie sa neodporúča malým deťom, u ktorých môže spôsobiť žalúdočné problémy. / ,alebo bez etanolu /Etanol (iné názvy: etylalkohol, alkohol, lieh) je bezfarebná horľavá kvapalina/
Len VY ste zodpovedné, ze to čo do detí dáte.

masinka
7. nov 2011

mucosolvan chutil, ale nezaberal.Aerius, Sinupret ani Kalciovy nechutili a tiez moc nepomohli . Z Erdomedu mala alergiu.
najlepsie nam zabral Solmucol a tiez chutil....
po hnusnom lieku dame nejaku dobrotku na napravenie chuti, ale je jednoduchsie ked detom liek chuti, ako s nimi 3x denne bojovat aby si ho dali... akurat ked je to hnusne, aspon ich nanapadne dat si to samym a otravit sa....
a pri kasli Dianka tiez vracia... bez ohladu na prichut... takze napr. na teplotu davame radsej cipky ako sirupy

tancata
7. nov 2011

@bambi2 aj ja si prosim poradit s prirodnymi pripravkami,ci radami...dik

adriana174
7. nov 2011

ako chutí ?je super,aj ten pre dospelých je vyborný, iked moja mala nema problem hoci aj s tabletkami ma 3r. a spapá čo musí ak jej to má pomocť, ale zatial iba Mucosol.Junior nam pomohol pri vykašliavaní. 🙂
ale jednu otázku na Vás pani doktorka mám a to my sme zo školky už 5krát chorí vždy su to lahsie alebo tažsie problemy s hrdlom plus prípadne soplik alebo horúčka a ani raz doteraz nam nerobili u lekara vyter z hrdla prípadne iné vyšetrenie len ju vždy popočuva a pozrie do hrdla ,su pri opakovaných ochoreniach potrebne nejake iné vyšetrenia?( odber krvy či stery?)dakujem.A

estterka
7. nov 2011

treba si urcit priority. ja davam teraz,kvoly inym zdravotnym problem dcere uplne nechutny sirup,pri ktorom zakazdym place,ked ho pije,ale je prirodny a bez skodlivych ecok. kvapky co mi predpisala lekarka obsahovali ecka nevhodne pre deti 😕 to uz co je...

a tento sirup ma teda tiez velmi "idealne" zlozenie,zrovna pre takeho novorodenca.

mojmacik
7. nov 2011

@k.a.t.k.a. neda sa mi oponovat,musi detom aj aspon trochu chutit...ja sama ma skusenost, ze som musela antibiotika vyhodit a nakoniec lekarka musela hladat inu alternativu (pri ktorych nebol vobec problem),lebo Adelku uz len pri voni naplo a ak som jej ho aj podala,hned ho vyvratila...viem rec je tu o sirupoch od kasla ale v podstate je to podobne... a inak u nas zabera Solmucol..klop,klop. nastastie sme minuli len jedno balenie,nebyvame chori

k.a.t.k.a.
7. nov 2011

@mojmacik ak sa da najst vhodna, chutnejsia alternativa OK 🙂 mne ani tak nejde o prichute sirupov ako o to, ze prave zakladatelku temy MUDr xy zaujima, ktore sirupy nasim detom najviac chutia 😝 radsej sa mala spytat, ktory im najviac zabera

zuzin78
7. nov 2011

ziadny, my nechceme ziadny sirup vypit. my chceme byt zdravucke 😉

adri2211
7. nov 2011

ani mojej nechuti ziaden,nastastie je zdravucka,no ked nahodou jej musim nieco davat tak to je katastrofa

nelicefo
7. nov 2011

ziadny....ved komu by chutil? 😅 ale pamatam si ked bola mala vzdy nam dr. predpisovala nejaky jahodovy 😅 a vzdy ked sme prisli k dr tak hned uz zahlasila na celu ambulanciu "plosim si jahodkovy silupcek" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alenaban
7. nov 2011

pozna niekto kvapky Kaloba? odporucila mi ich pediatricka, tiez uprednostnuje homeopatika...dakujem