icon

Prídete na Deň otvorených dverí v tanečnej akadémii Dansovia?

petermodrovsky
21. aug 2012

Zažíte tanec v náruči profi tanečníka a príďte na deň otvorených dverí do tanečnej akadémie Dansovia. Naše dvere pre vás otvoríme v sobotu 1.septembra 2012.

Prvých 40-tich, ktorí sa prihlasia do tejto témy pozývame na tanečný program a osobné stretnutie s Peťom Modrovským.

Na deň otvorených dverí môžete prísť aj s deťmi, aj pre ne máme pripravený program. 🙂

Jedna z vás, ktoré sa zúčastníte dňa otvorených dverí v Dansovii získa súkromné tanečné hodiny s Petrom Modrovským. Ako na to sa dozvete priamo tam. 🙂

Čo vás čaká? tanečný workshop pre maminy aj deti, vystúpenie profesionálnych tanečníkov, neformálne rozhovory s lektormi, kávička, pohodička… 🙂 Začíname o 10:00 na Základnej škole na Holickej 50 v Petržalke.

Srdečne vás pozývam,

Peter Modrovský

zeitka
30. aug 2012

Prídeme 🙂

petermodrovsky
autor
31. aug 2012

@leteku da sa este prist, tesim sa 🙂

leteku
31. aug 2012

@petermodrovsky - tak rady prídeme

ivonaj
31. aug 2012

Aj my radi prídeme pozrieť. Simonka je už nahlásena na kurz a veľmi sa teší 🙂

prettybaby
31. aug 2012

@petermodrovsky pisala som Vam IP ,pytala sa dokedy je nutne potvrdit ucast, ale vypada to tak, ze prideme v pocte ja plus jeden moj syncek .)

bobricek
31. aug 2012

A neplánujete niečo také aj v Žiline?

bacilko
31. aug 2012

@petermodrovsky :ahoj:skoda ze zajtra nemozem ale nemohla by som prist s malou niekedy inokedy .som pri nmnv a zajtra uz nieco mam ale mala by sa na to mozno ze aj hodila ale potrebovala by som aby si ju skusil.da sa .sice ma len 4 roky v decembri bude mat 5 ale mohla by zacat,co myslis dam mi vediet,dakujem zatial.napis mi prosim ta na fb najdes ma tam ako Lubomira Banicova,dik

mmamca
1. sep 2012

Boli sme na dni otvorenych dveri, poobzerali skvelych profi tanecnikov, zatancovali si, pohostili sa a nakrmili nielen seba ale aj Adelkinho psika 🙂 .. ale kedze sme museli na obed odist, aby sa dcerka mohla vyspat, nedozvedeli sme sa ako vyhrat sukromne hodiny tanca s tebou Petko 😉 Ani tricko s MK sa nam neuslo, ale nevadi, bolo skvele 🙂
@petermodrovsky ako to nakoniec skoncilo? ake boli podmienky pre vyhru a kto to vyhral?

jana
1. sep 2012

Aj my sme boli a bolo super .. dakujem za prijemne stravene predpoludnie 🙂.

ajka82
1. sep 2012

Dakujeme za pekne dopoludnie, mojim babam sa pacilo, dokonca som bola prekvapena, ze moja hanblivka sa premohla a tancovala s detickami 🙂 ...este musime ale popracovat na prekonani strachu zo psika 😝 😉

prettybaby
1. sep 2012

veeeeelmi pekne dakujeme za super stravene dopoludnie, velmi sa nam s Radkom pacilo, aj ked sa ostychal a tancovala som s nim na rukach, bola to parada .-)))))este raz vdaka 🙂

prettybaby
1. sep 2012

@ajka82 pamatam si vas, pamatam , vsetky tri 🙂))

lucul
1. sep 2012

aj ked sme prisli na koniec a uz sme nestihli program ale dakujeme Petovi za prehliadku a prijemny rozhovor aj Adelke, mala len ujo Peto spomina ako vidi fotku 😉

stipec26
1. sep 2012

dakujeme taktiez za pozvanie, som rada, ze nam to este vyslo, deti boli unesene s vasich tanecnikov (ich tie zaciatky velmi nechytili - detske tancovanie), no profesionalov si nevedia vynachvalit 🙂 aj ked sme tiez na obed utekali domov papat a spat , som rada, ze som si stihla aj ja trosku zatancovat ...ako vam teda skoncilo popoludnie @petermodrovsky ?
inak moja mala pozdravuje Mimi, cele popoludnie sa hra na psika 🙂

seva
1. sep 2012

@petermodrovsky dakujeme za pozvanie a milu akciu. velmi sa nam pacilo, zvazujeme, ci nasu tanecnicu prihlasime uz teraz, alebo este chvilu pockame. kazdopadne, urcite sa vratime 😉

bluzka
2. sep 2012

nakoniec sme prisli bez manzela s babinou a uz po funuse ☹ ale aspon paso doble malo uspech 😉 a ja som sa ani nestihla spytat, ci by som ja mohla tancovat? 🙂

prettybaby
7. sep 2012

a kedy sa dozvieme,kto ziskal tie sukromne tanecne hodiny? 🙂

petermodrovsky
autor
10. sep 2012

@bluzka ahoj, urcite by si mohla tancovat, treba prist a dohodneme sa

petermodrovsky
autor
10. sep 2012

Ahojte, sľúbil som, že niekto z vás vyhrá súkromnú lekciu tanca so mnou u nás v Dansovii. Rozhodol som sa, že každej mamičke ktorá sa zúčastnila Dňa otvorených dverí v Dansovii venujem jednu lekciu tanca. Teším sa, že si spolu zatancujeme. Prosím všetky mamičky, ktoré na dni otvorených dverí boli, napíšte mi do internej pošty, alebo zavolajte na tel. číslo 0904 14 55 55 a dohodneme sa, kedy by sa lekcia uskutočnila. Ešte raz vám chcem poďakovať, že ste k nám aj so svojou rodinou prišli.

@anidid @maatuulka @patka6 @adus06 @prettybaby @modra1 @lenocka23 @tatiankam @tancata @mia114 @lucianna1312 @jankohrasko @nikuska265 @bluzka @zuzka38 @mmamca @stipec26 @seva @radkatom @micinka251 @jana23111 @bonaquaba @lucul @jana @zeitka @ajka82 @elvi00 @jessicax

jankohrasko
10. sep 2012

@petermodrovsky waw 😵 my dakujeme 😉 😀 😵

radkatom
10. sep 2012

no odpadavam, tesim sa strasneeeeeeeeeee Pekne gesto!!!

lucul
10. sep 2012

@petermodrovsky jej dakujeme velmi pekne 🙂

bluzka
10. sep 2012

huraaaaa, vypytam si priepustku od mangela a niektory vecer sa zapotim 😀 😎

bluzka
10. sep 2012

@petermodrovsky urcite sa zastavim a mozem aj dnes? 😀

seva
10. sep 2012

@petermodrovsky to je od Teba mile! tesim sa! 😀

mmamca
10. sep 2012

@petermodrovsky waw, to je super, dakujem 🙂 Tesim sa 😉 Inak vymyslel si to skvele, takto si moze kazda mamicka zatancovat 🙂

tancata
11. sep 2012

@petermodrovsky uuuuuzasne, tak takato ponuka sa neodmieta, aj keby mi malo moje bolave koleno odist 🙂)))

prettybaby
23. okt 2012

@jankohrasko
@radkatom
@lucul
@bluzka
@seva
@mmamca
@tancata ahojte baby, boli ste uz na sukromnej hodine, ozval sa vam Peto? lebo ja som pisala hned IP a dodnes ziadna odpoved ./
@petermodrovsky

seva
23. okt 2012

@prettybaby ahoj, ja som pisala IP, a tiez nic ☹, potom som na to trochu popri chorobach zabudla, ale rozmyslala som, ze skusim zavolat. ty si Petovi pisala sms, alebo IP ? je zaciatok sezony, urcite bol busy ...

prettybaby
23. okt 2012

@seva ja som len IP pisala, no ked tak napisal, ze mozeme aj IP, tak by si ju mohol pozerat.-)))))