Prídete na Deň otvorených dverí v tanečnej akadémii Dansovia?
Zažíte tanec v náruči profi tanečníka a príďte na deň otvorených dverí do tanečnej akadémie Dansovia. Naše dvere pre vás otvoríme v sobotu 1.septembra 2012.
Prvých 40-tich, ktorí sa prihlasia do tejto témy pozývame na tanečný program a osobné stretnutie s Peťom Modrovským.
Na deň otvorených dverí môžete prísť aj s deťmi, aj pre ne máme pripravený program. 🙂
Jedna z vás, ktoré sa zúčastníte dňa otvorených dverí v Dansovii získa súkromné tanečné hodiny s Petrom Modrovským. Ako na to sa dozvete priamo tam. 🙂
Čo vás čaká? tanečný workshop pre maminy aj deti, vystúpenie profesionálnych tanečníkov, neformálne rozhovory s lektormi, kávička, pohodička… 🙂 Začíname o 10:00 na Základnej škole na Holickej 50 v Petržalke.
Srdečne vás pozývam,
Peter Modrovský
joooooj aj ja by som si zatancovala uz od malicka milujem tanec,,, ale teraz to asi nepojde kdze som v 8.mesiaci tehotenstva 🙂 ale aj moja malinka mi tancuje stale v brusku,, bude asi po maminke,, ale velmi radi prideme aspon pozriet 🙂 tesime sa
Aj mi bi sme prišli ale keď to bude v Bratislave tak to máme ďaleko.Oliver rád tancuje a malá má len 9 mesiacov ale zadkom už krúti.Mi nie sme mužom veľký tanečníci.
no asi sa prideme pozriet 🙂 mozno aj pre mna by nieco take bolo dobre.. aspon by zo mna sli tie kila lahsie dole :D
No ja by som veeeeeelmi rada prisla aj s mojou malou, ta ma sice iba 1 a pol roka ale tancuje od pol roka, akoze rytmus jej nechyba, my sa len nestacime cudovat aka je zlata🙂 Ja tiez rada tancujem takze by som rada prisla, len problem je vo vzdialenosti :(
ja by som tiez rada prisla, pretoze tanec mam velmi rada, no je to daleko a aj to, ze drobec este nema ani dva mesiace takze by sa nam horsie cestovalo, ale je to skvela prilezitost pre vsetkych, ktori miluju tanec... takze nech sa darí 😉 😉
tiez by som velmi rada prisla, milujeme hudbu, tanec, radi by sme sa naucili nieco nove, len bohuzial, problem je vo vzdialenosti
aj my by sme radi prisli .-))))tesime sa.-)vezmem vsak asi len starsieho synceka,) ved chlapov na parkete nie je nikdy dost,nie? .-))))
hmmm skoda,,, sme z Ke, ale mam v Ba svagrinu tak uvidime, ale velmi rada by som prisla aj s dcerkou 🙂
Skoda, ze sa ten termin kryje s Narodnymi leteckymi dnami na Sliaci, tomu dam prednost.......v inom termine by sme radi prisli🙂
rada by som prisla,uvidime.V detstve som chodila tiez na tanecnu,ale ucitelia boli velmi prisni,neboli taki priatelski,to ma odradilo,mozno keby rodicia ma viac k tomu viedli robila by som v zivote to co ma bavi a co mam rada: zabavu,dobrych ludi,tanec a cestovanie 🙂
znie to lakavo 🙂 ,tak si znacim do kalendara a v sobotu sa ide teda tancovat 😉 ,kolko deti je povolene priviest? je to vekovo ohranicene? vdaka
Tak že by sme sa prišli pozrieť aj my? malá keď počuje hudbu a vidí deti tak je vo vytržení,rady by sme sa prišli zabaviť 🙂 maminka si rada zatancuje s maličkou,tanec milujeme 🙂
ak sa bude dat, urcite rada pridem ci uz sama 😀 😀 alebo s detmi 😎 tesim sa na tanecky 😀
super nápad - a čo tak urobiť takúto akciu aj pre východ Slovenska napr. niekde v Prešove či Košiciach /miesto by sa iste našlo,veď škôl či MC je tu dosť/ - budem prvá, ktorá príde - aj s deťmi - tancujú od rána do večera,tak tie by si to užili 😉
Peter, aj ja by som rada s 15 mes. dcerkou prisla, mali by sme byt ten vikend mimo BA, ale rada zmenim program, pokial budeme pozvane 😀

jááj, no veľmi rada by som tancovala, len také drevo si ešte neučil 😎