Súťaž: Vyhraj práčku SAMSUNG ECO bubble
V rámci kampane Mesiac s práčkou SAMSUNG sme pre vás pripravili túto zábavnú súťaž, v ktorej môžete vyhrať jednu z 3 práčiek Samsung WF1602WCC. Tu si ju môžete pozrieť zblízka, prípadne v akciovej cene aj kúpiť: http://bit.ly/ecobubblesamsung
Ako sa môžeš zapojiť do súťaže práve ty a vyhrať?
1. Vytvor si album s názvom - Súťaž o práčku SAMSUNG (použi presne tento názov albumu)
2. Pri zverejňovaní zadaj viditeľnosť albumu - Pre všetkých
3. Ako prvú pridaj fotku s práčkou SAMSUNG, ktorú nájdeš na tomto odkaze (nedávajte malú fotku z tejto témy): https://www.modrykonik.sk/fotoblog/samsung_silv...
4. Do popisu fotografie vlož odkaz na stránku NAY ELEKTODOMu, kde sú informácie o práčke SAMSUNG ECO BUBBLE - www.bit.ly/ecobubblesamsung
5. Odkaz (url linku) na album pridaj do tejto témy. Tým sa zapojíš do súťaže.
6. Do albumu pridávaj zábavné fotky so zábavnými komentármi, z ktorých bude jasné, prečo potrebuješ novú práčku. Do vyhodnotenia súťaže musíš mať minimálne 7 fotografií. Úvodná fotka práčky sa nepočíta.
7. Vyhodnocovať vaše súťažné albumy bude team Samsungu každý štvrtok. Jednotlivých výhercov zverejní 17.5., 24.5. a 31.5. po 12:00 hodine v tejto téme a u nás vo fotoblogu samsung_silvia.
Prajeme vám príjemne súťaženie a kopec zábavy zo súťažných albumov.
Samsung Team

@samsung_silvia Ďakujem za info @kathy7337 takže album je o.k. aj ten link 🙂
Netusim, ci som dala link na nas album, ale ak nie tak tu je https://www.modrykonik.sk/fotoblog/miracle/albu...
@samsung_silvia chcem sa spýtať, či má vôbec mamička, ktorá pridala album medzi prvými, ešte nejakú šancu vyhrať...lebo druhá výherkyňa pridala album len včera, či predvčerom ...inač, gratulujem výherkyni
@kathy7337
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/cabby88/albu...
Ja sa volám Emminka,
líčka mám jak bublinka.
S jedlom sa ja rada hrám,
najradšej ho vypľúvam...
Žltý svetrík, modré body,
k tomu sa mi mrkva hodí,
a tie biele nohavice,
celé sú od brokolice.
Maminkina stará práčka,
pri pohľade na to plačká:
,,Na toto som pristará,
veď som už aj hrdzavá!,,
Na novú ale nemáme,
možno ju však vyhráme! 🙂
@tosomja ale samozrejme, prezerane su vsetky albumy nanovo
@kathy7337 tak ktore plati: "mala som svoj album pripravený už omnoho skôr než bol vyhlásený prvý výherca" alebo ".... takže s albumomo som sa "hrala" len po nociach..." 😀 srandujem.
ale to je jedno.ja som neútočila s tým veršíkovaním práve na teba.písala som to všeobecne.lebo pred dvoma mesiacmi,keď som vyhrala s fotkou dcérky a veršíkovaním,tak potom akoby náhodou sa prethli fotky s veršíkmi.takže náhoda to podľa mňa až taká nebola.ale čo už 🙂
výhru ti samozrejme prajem.je to samozrejme aj o šťastí.
@samsung_silvia a tiež si nemyslím,že vyhrá nejaká mamička,ktorá sa zapojila už na začiatku.keďže bol vybraný album ktorý bol pridaný od minulého týždňa.predpokladám,že aj budúci týždeň vyhrá novo-pridaný album.tak mamičky,pridajte,máte šancu 🙂
@huxy
@prosac
urcite kazdy album ma nieco do seba a presne si trafila klinec po hlavicke 😉 mozno do buducna by to chcelo presnejsie "definovat" podmienky sutaze..... nie kazda maminka je graficka, ci ma pristup (moznost) fotky si upravovat....
myslim, ze by potom nebolo na skodu, aby sa napr. aj maminky vyjadrili, ktore albumy sa im pacili najviac - aspon by sa porovnali s vkusom poroty. mne osobne sa tu jeden velmi paci, povedala by som, ze je zaujimavejsi ako aj ten prvy vyherny, a naozaj som cakala, ze vyhra.... no nic.
@lienka.7 no to nie je vôbec zlý nápad s tým,že by sa aj maminky mohli vyjadriť k tomu,ktorý album sa im páči najviac.ale ani to by nemuselo byť úplne košer,kedže ja by som napr.mohla napísať,že sa mi páči ten a ten a boli by to fotoblogy mojich kamarátiek.
a veru,presnejšie definovanie podmienok by nezaškodilo.napr.mne v druhom výhernom fotoblogu uniklo,že z každej foto má byť zrejmé,že potrebuje novú práčku 🙂
@huxy
urcite ano, ja vravim, ze ziadna sutaz (spotrebitelska, sportova,...), kde rozhoduje ludsky faktor vo svojej podstate nie je koser ☹ 100 ludi, 100 chuti. a urcite chce vyhrat kazda, co sa prihlasi, ale pokial mas moznost si vybrat len jeden fotoblog, myslim, ze uz to nie je take lahke. aj ked "riziko" dohody je tu stale. a mozno by nebolo na skoda nakoniec "zverejnit" dovod vyberu toho-ktoreho albumu 😀 😀 😀 😀
co sa tyka bodu - potreby novej pracky, toto mne osobne chyba vo viacerych fotoblogoch - ale nic som nepovedala 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 😀 😀 😀 😀 😀 😀
A ja velmi dobre viem, ze oproti vysmiatym detickam nemam absolutne sancu vyhrat, aj keby som vymyslela cokolvek, ale brala som to ako spestrenie si dna a moznost sa zabavit 🙂 🙂 🙂 🙂
Ale som zvedava, kto vyhra dalsiu pracku 😉
@michaelamaranesi to bol mesiac so snoozebaby
@michaelamaranesi umyvacka riadu? dakujem za tip 😉
@samsung_silvia ďakujem za odpoveď, som rada, že stále máme šancu všetci 🙂
pekna sutaz len mala sanca...ale to je asi v kazdej sutazi 😅
juuuj,koniec sa blíži,ja som už aj vyumývala pod tou našou starou rachotinou 😀 ...že snád ju nahradí iná.......nevieme sa dočkat finále 🙂 všetky predsa máme rovnaku šancu nie? 🙂 a každa už vidíme novu výhru domka
simi, kazda sutaz je o ludskom faktore - pokial tam nerozhoduje presny cas (myslim teraz napr. pri sporte). ja tu teraz nikomu nebudem brat iluzie, ale osobne poznam jednu rodinu, ktorej patri jedna nemenovana firma, ktora kazdorocne robi niekolko sutazi - pocas celeho roka. daju sa vyhrat rozne ceny.... a samozrejme, ze rodina dcery tychto nazvyme ich majitelov dopredu vie, kam pojde na letnu dovolenku (ktora byva 1. cenou🙂. samozrejme, ze nevyhra ona, ale trebars nejaka pani Kovacova z Hornej Dolnej🙂 takze asi takto k sutaziam..... ale nikomu tu nechcem brat iluzie🙂)))
P:S. ja som si pozrela vsetky albumy a niektore su naozaj KRASNE!!!! uznavam, ze aj omnho lepsie ako moj ☹ 😀 😀 😀 😀
@ludka140281 ja nie, tak ako pri iných súťažiach, ani pri tejto šťastie mať nebudem 🙂
ale každému výhru doprajem 😅
Je to super, že poriadate takéto súťaže! Priala by som všetkým maminkám, aby práčku vyhrali, aby si uľahčili aspoň trošku život a mohli venovať viac času svojim detičkám! Rada si pozriem aspoň takto fotky svojich vnučiek, ktoré bývajú od nás ďaleko, vidím ako rastú a mám z nich veľkú radosť!! 🙂

@viktoria12 predpokladam, ze kratkodoby technicky vypadok, ak bude pretrvavat, kontaktuj admina 😉