Súťaž: Vyhraj práčku SAMSUNG ECO bubble
V rámci kampane Mesiac s práčkou SAMSUNG sme pre vás pripravili túto zábavnú súťaž, v ktorej môžete vyhrať jednu z 3 práčiek Samsung WF1602WCC. Tu si ju môžete pozrieť zblízka, prípadne v akciovej cene aj kúpiť: http://bit.ly/ecobubblesamsung
Ako sa môžeš zapojiť do súťaže práve ty a vyhrať?
1. Vytvor si album s názvom - Súťaž o práčku SAMSUNG (použi presne tento názov albumu)
2. Pri zverejňovaní zadaj viditeľnosť albumu - Pre všetkých
3. Ako prvú pridaj fotku s práčkou SAMSUNG, ktorú nájdeš na tomto odkaze (nedávajte malú fotku z tejto témy): https://www.modrykonik.sk/fotoblog/samsung_silv...
4. Do popisu fotografie vlož odkaz na stránku NAY ELEKTODOMu, kde sú informácie o práčke SAMSUNG ECO BUBBLE - www.bit.ly/ecobubblesamsung
5. Odkaz (url linku) na album pridaj do tejto témy. Tým sa zapojíš do súťaže.
6. Do albumu pridávaj zábavné fotky so zábavnými komentármi, z ktorých bude jasné, prečo potrebuješ novú práčku. Do vyhodnotenia súťaže musíš mať minimálne 7 fotografií. Úvodná fotka práčky sa nepočíta.
7. Vyhodnocovať vaše súťažné albumy bude team Samsungu každý štvrtok. Jednotlivých výhercov zverejní 17.5., 24.5. a 31.5. po 12:00 hodine v tejto téme a u nás vo fotoblogu samsung_silvia.
Prajeme vám príjemne súťaženie a kopec zábavy zo súťažných albumov.
Samsung Team

Tak vseobecne, na tejto stranke sa uzivatelia, ktori pouziju fotky deti cudzi ludi (fotky nie su nimi realne nafotene, ale stiahnute z netu) blokuju. Aj mimo sutaz. A malo by to platit aj v ramci akejkolvek sutaze na tejto stranke.
V ramci sutaze. Je nefer vyhlasit sutaz a neurcit jasne pravidla. Uzivatelky ktore osobne nafotia deti a k teme su takto znevyhodnene oproti tym co fotky deti "ukradnu" aj ked budu k teme.
Cele je to akesi cudne....
@hajanka fotky stiahnute z internetu nemaju vypovedaciu hodnotu pre tuto sutaz, takze nie su vo vyhode 😉
blokovat albumy mozu admini, ak sa tak este nestalo, mozes ich na nevhodny obsah upozornit
@samsung_silvia dakujem, este by mozno nebolo odveci, to dopisat do uvodnych pravidiel 😉 nech je to vsetkym ucastnickam viditelne a jasne, aby sa nevyhovarali, ze to tam nebolo spomenute 😀
Pekny den prajem.
@samsung_silvia zdravím, včera som na to upozornila admina priamo v tejto téme, oznámil mi, že v pravidlách sa vec, že fotky nesmú byť stiahnuté nevyskytuje, to bolo celé jeho riešenie...
ahojte tak sa pridávame po prvý krát https://www.modrykonik.sk/fotoblog/romea/album/...
@beruska.zuzanka nie je to v pravidlach, ze sa to nesmie, no druha vec je, ze tie stiahnute fotky nezapadaju do kontextu, nakolko nevyjadruju potrebu novej pracky pre konkretneho sutaziaceho
@samsung_silvia A nedalo by sa to tam dodatočne vsunúť, alebo tie dve súťažiace aspoň upozorniť vo fotoblogu, že to nie je ok? Pretože som sa pýtala admina aj na vec s dodržaním autorských práv.... tiež v podstate túto skutočnosť bagatelizoval, že to nemá prečo riešiť, kým sa neozve skutočný autor fotky, čo je nonsens podľa mňa, pretože za iných okolností fotky detí v albumoch stiahnuté z netu vydávané za svoje blokujú...
novu pracku by si zasluzila maminka,ktotra posle fotku,ze perie v potoku...alebo ak nechcem zachadzat do extremov,tak staci ,ze perie rucne vo vani.....ta si tu pracku naozaj zasluzi 😀 .....ostatne fotky nie su pre mna vobec dostatocne presvedcive 😀
@beruska.zuzanka Presne tak, ako mozeme superit s fotkami stiahnutymi z netu? 😒
@flowerfairy
@beruska.zuzanka
jasne ze mozeme superit s fotkami stiahnutymi z webu!! lebo mame nase krasne usmudlene a vymyselnicke deturence, ktore su nad vsetky fotky nastylovane po nete pendlujuce....a v som samsungu su iste inteligentni a aj ked to do pravidiel nedali, presunu take albumy na posledne miesta resp. ich nebudu posudzovat🙂)
@cmulinko myslim ze taka maminka uz ani nie je a ak je asik nema doma net...:-/
@cmulinko
skoda, podle Tveho "navodu na vyhru" jsem mela sanci- mela byt soutez pred 22ma lety, to jsem prala pro miminko nekolik let na valse.. 😎
Pracku jsem nesmela pouzit (i kdyz byla moje = svatebni dar),..protoze mi materska nestacila na pokryti vydaju za elektrinu 😠
p.s. rodice si vybirat nemuzeme ...ale pracku ano.. 😉 🙂
a ktore su to, co kopirovali fotkych inych??

ako pozeram tie albumy, porota bude mat tazku ulohu 😒 nie koli obsahu iba, ja osobne si myslim, ze KAZDA mamina co ma doma co i len 1 dieta /manzela 😀 😀 😀 😀 / potrebuje pracku 🙂 a kto by odmietol novu, krasnu, kvalitnu pracku, co setri zovotne prostredie? 😕 mamicky ved mi tie flaky milujeme 😀 😀 😀 mame niekoho kto ich urobi, a koli komu ich odstranujeme 😉 zelam vela zdaru 😉 @samsung_silvia dakujem za dalsiu super sutaz 😵