icon

Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?

dasa_tesco
3. mar 2014

Mamičky, podeľte sa s nami o vaše skúsenosti so službou dovozu potravín Tesco Potraviny domov. Jednu z vás odmeníme 30 eurovým balíčkom výrobkov pre vaše zlatíčko značky Tesco loves baby a kozmetikou. Súčasťou výhry sú aj plienky podľa vášho výberu. Máte čas do 19. marca 2014. Potom oznámime výherkyňu. Službu ste ešte nevyskúšali? Využite zľavový e-kupón na dovoz zadarmo. Držíme palce 🙂

Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?
rheia27
3. mar 2014

sluzbu bohuzial nevyuzivame, kedze u nas nie je dostupna, ale tesime sa kedy bude spristupnena aj v dalsich mestach 😉

putney
3. mar 2014

Ja som sluzbu Tesco potraviny domov vyuzila dvakrat a vzdy som bola maximalne spokojna. Zrejme najvacsou pomocou pre mna bola pred Vianocami, ked som si spravila vianocny zoznam pekne v teple domova a nemusela som sa s detmi trmacat do obchodu a stresovat sa. Co ma najviac prekvapilo a musim to naozaj vyzdvihnut je spravanie vodica. Bol naozaj mily a ochotny a nebolo z neho citit take to "tuto mi to podpiste, ja dnes musim rozviest este asi milion objednavok" 😀

tanity
3. mar 2014

Sluzbu Tesco potraviny domov nam odporucila kamaratka tu z MK a som jej za to velmi vdacna 🙂 Tuto sluzbu sme poznali a vyuzivali velmi casto v zahranici. Som velmi rada, ze Tesco prinieslo tuto sluzbu aj slovenskym zakaznikom. Zatial sme tuto sluzbu vyuzili 2x (raz mesacne), ale urcite nie posledny krat 😉 Pochvalujeme si hlavne to, ze nemusime ist fyzicky do obchodu, ale vsetko, co potrebujeme, si v pohodli domova objedname a dostaneme az do kuchyne doslova a dopismena 🙂 Hlavne teraz, v obdobi tehotenstva alebo pri vacsich nakupov je to velmi komfortne. Paci sa mi cely servis okolo tejto sluzby. Stranky su velmi dobre spracovane a bola som maximalne potesena sirokym vyberom a sposobom, akym ku (skoro) kazdej potravine najdeme aj podrobny popis tovaru. Privitala by som to u vsetkych poloziek, ale to chce asi cas 😉 Paci sa mi, ako prehladne je tovar rozcleneny do jednotlivych kategorii, co ulahci sposob vyberania a nakupovania. Paci sa mi, ze sa da zoradit tovar aj podla ceny a inych kriterii, ale hlavne to, ze si ma system pamata a aj kazdu jednu polozku, ktoru som kedy zakupila, co mi este viac ulahci nakup, hlavne ho urychli..k tomu prispieva aj to, ze si mozem vytvarat zoznam oblubenych nakupov, poloziek. To je ozaj skvele. Paci sa mi to, ze mam na vyber sposob dorucenia (vyzdvihnut si hotovy nakup, resp. nechat si ho dorucit domov). Tu by som uvitala, ak by bolo mozne vyzdvihnut si tovar vo viacerych predajniach (sme z PO a vyzdvihnut si nakup je mozny len v KE). Co neskutocne ocenujem, okrem pohodlia nakupovania, rychlosti, jednoduchosti a prehladnosti ci sirokeho vyberu, je KVALITA doruceneho tovaru a PROFESIONALITA zo strany dorucovatelov. Naozaj, zatial sme boli tak spokojni s kvalitou tovaru, s cerstvostou potravin, sposobu balenia a v neposlednom rade,s pristupom dorucovatelov, ktori su vzdy prijemni, ochotni poradit ci vysvetlit do detailov cely nakup, uctivi a nacas...naozaj, super servis! vsetko dobre a nech sa tie sluzby este viac zlepsuju 🙂 (napr. aj spominanou moznostou pouzitia kuponov).

ivanka.7
3. mar 2014

@psyxooo nam sa stalo nieco podobne a este pred prichodom soferov nam volali z tesca ze sa ospravedlnuju a okamzite nam prisiel mail s dalsim kuponom plus rovno na mieste nam chlapik z tesca odpocital tu dopravu extra. Takze podla mna fakt len chyba v programe - so servisom sme v tomto nikdy nemali problem, urcite sa dozaduj napravy 🙂

ludka77
3. mar 2014

Žijem v Prahe a tuto službu využivame dost casto. Lebo ist s 2 malymi detmi do obchodu je po prve nadludsky vykon. Niest kopu tasiek, tlacik kočik a dalsie dieta za ruku. To tak s vyplazenym jazykom. Po dalsie nakupim aj kopu blbosti ktore po ceste vidim v regaloch. Takto si doma spisem čo potrebujem a pekne preklikam v PC a hlavne ist tu do obchodu to je tak otazka 2hodin minimalne. Vsade milion ludi, trčanie v zapche.... Milujem donasku domov!!! Od mineralok cez zemiaky az pk toaletny donesiete fakt vsetko

ava11
3. mar 2014

Vyuzivame, sme maximalne spokojni, tovar v poriadku a tesco chlapici su vzdy az neuveritelne mili a ustretovi. Raz trepali na piate poschodie faaaakt tazke bedne, ked nam opravovali vytah. Bez jedineho slovicka nespokojnosti, ani len napit sa nechceli, s usmevom mi povedali, ze snad som to nechcela vynasat sama 🙂 A uplne najviac som si donasku pochvalovala, ked mi priniesli potraviny dva dni pred Vianocami, kedy boli totalne preplnene obchody nervoznymi ludmi a ja som si len na gauci naklikala, co potrebujem 😉

mia551
3. mar 2014

vyuzili sme dvakrat, a vzdy maximalna spokojnost 🙂

monikiri
3. mar 2014

Kurieri velmi mili, ochotni, tovar ok ale treba skontrolovat, parkrat nieco chybalo. Inak sluzba je super, byvam na dedine, kde sice mame najblizsie tesco 15 min. autom ale ta kvalita tovaru je v nom na zaplakanie. A takto mi dovezu peknu zeleninu a ovocie.

monika127
3. mar 2014

odkedy je tato služba dostupna,do Tesca osobne už nechodime,všetko objednavame z pohodlia domova, doručovatelia su vždy velmi milí,takže sme maximalne spokojní s touto službou

majakk
4. mar 2014

Dobry de, službu som ešte nevyužila, i ked som sa už viac x chystala, ale nikdy som objednávku nedotiahla do konca, ale po týchto referenciách to určite vyskúšam. 🙂 🙂

rybiicka
4. mar 2014

kedze v nasej oblasti neposkytujete sluzbu dovozu domov, nemala som este sancu to vyskusat. verim vsak, ze casom sa to zmeni 🙂

ada90
4. mar 2014

Služba Tesco potraviny domov celej mojej rodine pekne uľahčila život, kedže behanie po obchodoch , hľadanie, čo kde je v akom regaly a potom čakanie pri pokladni je pre nas strata času. Už sa to stáva pravidelnosťou že hlavne veľké nakupy/hygienicke potreby,prášky, plienky, viac kg zelenina a ovocie.,mlieka, vody..... / kupujeme len cez tuto službu. Kedže si vždy píšem dopredu na papier, čo potrebujeme nakupit , tak už len si všetko vyklikám na vašej stránke,zoradím podľa ceny, popripade vyrobcov a nakupujem. Mám to v pohodlí domova, kedže som v 8.mesiaci tehotenstva tak behať po obchodoch a vlačiť ťažke tašky nepripradá v úvahu. V Tesco potraviny domov si pekne vyberiem čas doručenia , ktorý nam najviac vuhovuje. Nákup nám donesú až k bytovým dverám , sme na 5 poschodi , takže nemusime nič nosiť v rukach.Všetko dostaneme pekne zabalené v taškach, ak nemajú neaký tovar tak to davaju do modrej tašky/ak dobre pamatam fabu/ a vzdy sa nas opyta ten pan doručovaťel či chceme zameneny tovar. Všetko si pekne prekontrolujeme, podpíšeme či sme spokojný s kvalitou ovocia, zeleniny a jednoducho zaplatime kartou.Dokonca ak by sme zistili neake nezrovnalosti, alebo boli by sme s niecim nespokojny aj po odchode doručovatela tak mozme zavolat na t.č ktoré nam dali a vybavit problem. Kto chce šetriť životné prostredie, môže igelitové tašky vrátiť. Dokonca sme pri nákupe dostali darček -dezert a balíček cereálii, kedže sme mali nakup za cca 100 €. Takže túto službu odporúčam, mojej rodine ju využívame pravidelne a sme nadmieru spokojny.

andreagajewska
4. mar 2014

my sme tuto sluzbu vyskusali, ale nebola som spokojna preto, ze sme museli dlho cakat = rozvoz bol planovany v rozmedzi niekolkych hodin a v tom case sme museli cakat doma, nemohli sme sa nikam pohnut. skor mi vyhovuje sluzba v inom obchodnom dome, kde si tiez objednam cez internet, ale ide si to vyzdvihnut k rampe a tam mi to nalozia do auta. navyse samotna cena donasky je podla mna trochu draha, ked si to porovnam so sluzbou, kedy idem svojim autom len vyzdvihnut nakup k rampe obchodneho domu.

blonkyt
4. mar 2014

Službu zatiaľ nevyužívame,nakoľko v našom meste nie je dostupná.Určite by sme ju využívali,nakoľko nemáme auto a väčšie nákupy si musíme pekne odniesť v rukách ☹

zuwa
4. mar 2014

veľmi sa mi páči táto služba, škoda že u nás sa to ešte nedá. Dúfam,ž e to bude čoskoro.

kaktusik007
4. mar 2014

nechapem... idete to sem propagovat, a vo vacsine miest slovenska sa tato sluzba neda vyuzit... fakt super... kedy to rozsirite??? pretoze takto je to akurat o nahnevani sa, ze to inde funguje, a tu u nas nie.

anjelikk2013
4. mar 2014

no ani u nas neni dostupna :(

marika_marika
4. mar 2014

Službu som využila asi 4-krát a zakaždým som bola maximálne spokojná. Som veľmi rada, že je dostupná už aj u nás v KE, veľmi som sa toho nevedela dočkať. Nakupujem takto úplne všetko, čo potrebujem, od pečiva až po pracie prášky. Veľmi mi vyhovuje, že donesiete všetko až do bytu. Nemusím sa trápiť s ťažkým nákupom ani sa obmedzovať, že viac už neunesiem... A máte milých a ochotných pánov šoférov. Službu určite odporúčam. Myslím si, že ak ju rozšírite do ďalších miest, určite sa to oplatí.

daska_tesco
4. mar 2014

@najjulinka ďakujeme za podnet, pozrieme sa na možnosť zvýšenia maximálneho počtu kusov pri minerálkach 🙂

daska_tesco
4. mar 2014

@kaktusik007 Sme radi, že Ťa naša služba zaujala 🙂 Áno, vieme, že nie je ešte dostupná pre všetkých, ale každým dňom pracujeme na tom, aby sme ju rozšírili o ďalšie lokality a mohli tak uľahčiť život ďalším z vás 🙂

lucica
4. mar 2014

S dovozom potravín sme spokojní. Využili sme ju zatiaľ iba raz (skúšobne) a som spokojná. Objednala som si ovocie, zeleninu, mliečne výrobky, salámu aj pečivo. Podľa mňa najháklivejšie veci. Ale nakoľko som tento spôsob nakupovania skúšala, tak som to riskla. A bola som nadmieru spokojná. Tak pekné banány v predajni nikdy nemali, jogurty mi prišli s dátumom spotreby až o mesiac, čiže úplne čerstvé a zelenina bola tiež super. Jedine pečivo nebudem objednávať, ale to iba z dvôvodu, že boli zabalené v sáčku a boli také gumové, ale inak čerstvé. Vrelo odporúčam.

najjulinka
4. mar 2014

@daska_tesco nemali by byť nikde obmedzenia... My osobne sme mali doma už aj 5 plienkovaných detí naraz, takže v mnohom sme mali abnormálnu spotrebu a každá domacnosť je iná... Nie každa domácnosť ma štandardnú spotrebu... 😉 My osobne máme viac detí a aj postihnuté medzi nimi a ono sa stretávame aj s viacpočetnými rodinami a aj s rodinami čo maju postihnuté dieťa a fakt su to neštandardné potreby takýchto domácnosti a tak aj tie nakupy sa možno vymykajú priemerným... 😉

makimakimaki
4. mar 2014

Odkedy byvame na dedine, sluzba je pre nas vybornou pomocou. Manzel nemusi stravit hodinu aj viac v kamennom obchode, ja sa nemusim motat po obchode s detmi, ktore nakupovanie zboznuju - ale len v oddeleni hraciek 😉 nemusime sa vlacit s velkymi balikmi - s oblubou objednavam najma pracie prasky, baliky mineralok, zasoby mlieka a ine objemne veci. A aj ta cena za dovoz je pre nas prijatelna, kedze tak ci tak musíme z dediny vyrazit na nakup autom a minat na cestu benzin... A vela krat sa da na donaske usetrit pomocou kuponov. Len tak dalej, rozsirujte sluzbu do dalsich regiónov, je to velka pomoc!
Predtým sme vsak byvali v Petrzalke priamo pri Tescu, tam by sme asi dovoz nevyuzili 😉

daska_tesco
4. mar 2014

@kotatko1232 službu postupne rozširujeme do viacerých regiónov, aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach Slovenska. Cieľom je postupne službou pokryť čo najviac lokalít, takže vás poprosíme o trpezlivosť. 🙂

lenkas01
4. mar 2014

Mile rada by som to využívala, len u nas takato sluzba nefunguje :-/ inak by som ju urcite vyuzivala, kedze u nas v meste tesco nieje, ale musime dochadzat do ineho mesta. Lenka 🙂

kaktusik007
4. mar 2014

@daska_tesco no ak to rozsirite do mojej lokality, stanem sa vernou a pravidelnou zakaznickou!!!

daska_tesco
4. mar 2014

@andreagajewska ak ti viac vyhovuje osobné vyzdvihnutie tovaru, môžeš si v rámci služby Tesco Potraviny domov objednať namiesto dovozu tzv. osobný odber Klikni & Vyzdvihni, ktorý funguje v hypermarketoch Bratislava - Zlaté piesky a Petržalka, Nitra a Košice. Cena stojí 1,99 €. Výhodou je, že nemusíš vystúpiť z auta a naši pracovníci ti nákup naložia do kufra. 🙂

monika15
4. mar 2014

@daska_tesco donasate aj na vychod???
ja by som chcela prekvapit babku s kosikom plnymi dobrotkami 🙂

83lenka83
4. mar 2014

Dobry deň, službu som chcela využiť už veľa krát ale na našu ulicu nákup nenosia ☹.

daska_tesco
4. mar 2014

@freyjanr už si sa zapojila, tým že si napísala príspevok 😉