icon

Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?

dasa_tesco
3. mar 2014

Mamičky, podeľte sa s nami o vaše skúsenosti so službou dovozu potravín Tesco Potraviny domov. Jednu z vás odmeníme 30 eurovým balíčkom výrobkov pre vaše zlatíčko značky Tesco loves baby a kozmetikou. Súčasťou výhry sú aj plienky podľa vášho výberu. Máte čas do 19. marca 2014. Potom oznámime výherkyňu. Službu ste ešte nevyskúšali? Využite zľavový e-kupón na dovoz zadarmo. Držíme palce 🙂

Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?Aké máte skúsenosti so službou Potraviny domov?
daska_tesco
4. mar 2014

@veverka24 igelitové tašky môžeš odmietnuť a vodiči ich vezmú na recykláciu 🙂

daska_tesco
4. mar 2014

@monika15 donášame v mestách Košice a Prešov a v ich okolí - n atejto linke si môžete skontrolovať podľa PSČ, či dovážame aj na vašu adresu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov...

daska_tesco
4. mar 2014

@martina2006 všetko o fungovaní služby si môžete prečítať v článku tu: https://www.modrykonik.sk/blog/pr_clanok/article/ako-usetrite-cas-pri-nakupe-potravin-egz0gn/ alebo priamo na webstránke: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/

freefamme
4. mar 2014

Ja som sa iniciativni blbec zapojila uz tu: https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-tesco-potraviny-domov/skusenosti-s-tesco-donaskou/ 🙂 Este by som chcela navrhnut, ze feedback na dorucovatelov, ktory je v tomto fore velmi pozitivny, by ich isto potesil, ak budete mat moznost, sprostredkujte im ho 😉 Dakujeme a zatial dovidenia!

daska_tesco
4. mar 2014

@83lenka83 Ak sa nachádza PSČ Tvojho bydliska medzi oblasťami, kde doručujeme, tak potom stačí, ak si vyberieš ulicu najbližšie k Tvojmu bydlisku a do poznámky nám napíšeš Tvoju konkrétnu ulicu a číslo domu, náš vodič Ťa už nájde 🙂 Niektoré ulice, najmä z novostavieb, pridávame do zoznamu ulíc priebežne 🙂 Môžeš mi príp. napísať aj do osobnej správy názov ulice, ktorá v zozname chýby a mesto, a pozrieme sa na to 😉

kotatko1232
4. mar 2014

@daska_tesco VED TO JE LEN NEJAKYCH 10 MIN AUTOM.ALE BUDE SA AJ TAM DOVAžAT??

kotatko1232
4. mar 2014

@kaktusik007 Ahoj mas pravdu pisu otom ze uz to funguje ale zeby to rozsirili to nie.ja napr auto nemam a ked chcem ist do Tesca tak musim ist Taxikom lebo beriem aj Moje Babo.a to je uz 16e fuč

daska_tesco
4. mar 2014

@kotatko1232 prosím upresni svoju otázku...ďakujem 🙂

kotatko1232
4. mar 2014

@daska_tesco ze nasa dedina je asi 15 min od trnavy a tam sa to nerozvaza ale dedina pred nami tak tam to uz rozvazaju.to nepochopim

daska_tesco
4. mar 2014

@kotatko1232 službu neustále rozširujeme o nové lokality - skús sa predregistrovať tu http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist...
a pošleme ti info, hneď ako spustíme rozvoz aj u vás. 🙂

kotatko1232
4. mar 2014

@daska_tesco ok Dakujem som zvedavaa kedy to bude 🙂

kaktusik007
4. mar 2014

@kotatko1232 tak niekde hranica zial byt musi...

daska_tesco
4. mar 2014

Milé mamičky, na dnes sa už s vami lúčim, teším sa na vaše ďalšie príspevky a vidíme sa opäť zajtra ráno 🙂 Pekný večer všetkým 🙂

ninison
4. mar 2014

my vyuzivame a sme nadmieru spokojni.
akurat by bolo vyborne ulahcit vyber potravin napriklad preddefinovanym nakupom (standardne potraviny ktore clovek napriklad nakupil pocas min. 3 nakupnych zoznamov). inak to vyklikanie mi zaberie tak 30-45min casu 😒

andre_a
4. mar 2014

My sme chceli sluzbu vyuzit uz skor, ale ked ja som tak rada chodila hore- dole a pozerala co nam este doma chyba 🙂 Teraz ale robim to iste, no na internete 🙂
Vadi mi vsak to mnozstvo tasiek a sackov, v ktorych pride tovar zabaleny, nabuduce skusim napisat dotaz a poprosit o menej.
Uplne uzasnou vyhodou je to, ze stranka je aj v AJ, kedze sme dvojjazycna domacnost.
Uvitala by som aj viac nepotravinovych vyrobkov online, viac bio potravin, ako aj stalym zakaznikom castejsie zasielanie zlavovych kuponov, resp. na donasku zadarmo.
Ale celkovo si uz neviem predstavit ze by som to vsetko vlacila sama!

brnka
4. mar 2014

aj my sme vyuzili asi 3x, chybal mi sirsi sortiment napr. syrov (blokov a platkovych), tiez mi to prislo zbytocne, aby bol tovar baleny v takom mnozstve igelitiek.
Este mi prekazalo, ze ked sme objednavali viac ks mineralok, neboli zafoliovane po 6 ks, ale rozbalene po jednotlivych flasiach - cize horsia manipulacia pri vykladani tovaru.
Inak super napad, chvalim 🙂 🙂 a uvitam aj nejake pravidelne zlavy pre stalych zakaznikov.

miska1012
4. mar 2014

Velmi sme spokojny,mily pristup a vsetko ako ma bit 🙂

sissmiss
4. mar 2014

@dasa_tesco vyuzivam uz dlho, vsetko super. Jedine co ma teraz vazne znechutilo bol sposob riesenia reklamacie. V den dorucenia som po rozbaleni jedneho vyrobku zistila ze je vnutri pokazeny, zial aj vsetky balenia toho vyrobku... poslala som hned reklamaciu ze co s tym. Tak ze mozem priniest tovar do predajne s blockom a vratia mi peniaze, lebo skryta vada... Donasku som si objednala preto ze som bola chora... takze potravina by mi plesnila doma, kym vyzdraviem a potom spravim 20km do tesca? Ja som si ten tovar zaplatila doma, prevzala doma, platila som za dovoz, mam ho ist na svoje naklady viezt niekam za to ze niekto nedodrzal podmienky skladovania.... Co ma este fakt stve je ovocie, zelenina... zvonka pekne, ale zrejme niekde cestou zmrzlo, takze nejedle. Alebo vnutri hnile. V den nakupu. Mozno keby sme to vzdy vratili, tak si niekto da bacha na skladovanie, na teplotu pri prevoze, na dodavatela ktory preda nezrele alebo poskodene...

maca_p
4. mar 2014

@andre_a
@sissmiss ozaj, tie sacky vam spoplatnia tak ako pri osobnom nakupe?
ked boli zadarmo, pouzivala som ich na smeti, lebo su biologicky rozlozitelne, kdezto bezne cierne sacky na odpad rozlozitelne nie su a tie rozlozitelne originalky su prerazene.
a to, ze su rozlozitelne viem aj z vlastnej skusenosti, ked som do nich napakovala vynosene veci po detoch, tak po dvoch rokoch, ked som ju chytila, tak sa mi rozpoadla v rukacha obsah tasky bol posypany biielymi kuskami 😀

monika15
4. mar 2014

@daska_tesco no skoda ze nie :((((((((

monika15
4. mar 2014

@rencakm DIki akurat som zistila ze nedonasaju :((((

manka
5. mar 2014

my sme vyuzili a boli sme spokojni. na prvykrat mi objednavka trochu trvala, ale celkovo sme cas usetrili. pani boli sice v rokoch, ale velmi mili a ochotni. odporucam

libka1
5. mar 2014

Vyuzivame pravidelne a vyhovuje nam. Mate tam mily personal. Mne to teda setri cas velmi. Ten kupon co sa da vyhrat nam vcera prilozili k nakupu, lebo tam bol mensi problem. Ked ale vidim ze sa to snazia riesit tak to v pohode odpustim. Mozno dve veci co by som vylepsila: vzdy objednavam vela syra a neviem zadefinovat ci ho chcem na platky, v kuse alebo na vyprazanie. Neviem tam taku moznost najst a minule mi priniesli na platky nakrajaneho vyse pol kila syra 😉
druha vec to nahradzanie ked nieco nemate. Nahradit 250 g jahody 100 g malinami za 3- nasobnu cenu mi nepride primerana nahrada. Samozrejme prevziat ich clovek nemusi, vyslovene ma na to upozornil sofer ze je tam nahrada, ale mne sa v tej rychlosti nechcelo s placucim dietatom v patach spekulovat. Tu cenu som si uvedomila az potom... Inac musim povedat ze zelenina a ovocie su krasne vzdy. Sama by som lepsie nevybrala.

daska_tesco
5. mar 2014

Milá @maca_p áno, igelitové tašky sú aj naďalej cez službu Tesco Potraviny domov zdarma 🙂

daska_tesco
5. mar 2014

Milá @libka1, ďakujeme Ti za upozornenie na dodanie syrov. Malý tip - pri väčšine syrov je uvedené, či ich dodávame na plátky, alebo ako blok (napríklad na vyprážanie), takže dá sa orientovať aj podľa toho 🙂 A samozrejme, výmena jahôd za maliny asi nebol najlepší výber, upozornila som na to kolegov a dáme si už na to pozor 🙂 Sme radi, že si s nákupom spokojná 🙂 Pekný deň 🙂

andulik11
5. mar 2014

Službu využívame, hlavne, keď mám kupón na zľavu. Výhodou je nákup ťažkých vecí priamo ku dverám 🙂 , výborne sa porovnáva cena a je to ušetrený čas pre rodinu... Službu hodnotím pozitívne...

diabambulka
5. mar 2014

Škoda že to nieje všade, aj napríklad v žiline a okolí🙂 ja sa spytam do koľko kilometrov je rozvoz?

daska_tesco
5. mar 2014

@diabambulka je to pri každom meste iné. Pripravujeme ďalšie lokality a prioritou sú krajské mestá. Ak chceš vedieť medzi prvými, či budeme dovážať aj k vám - môžeš sa predregistrovať tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist...

daska_tesco
5. mar 2014

Ďakujem, milé mamičky, za všetky vaše dnešné príspevky. Stretneme sa opäť zajtra ráno 🙂