icon

Ako prebiehajú vaše nákupy s detičkami?

daska_tesco
3. mar 2014

Mamičky, aké máte skúsenosti s nakupovaním s deťmi? Ako by ste si predstavovali ideálne nakupovanie s vašimi najmenšími zlatíčkami? Podeľte sa o skúsenosti a nápady...Tri z vás za tipy odmeníme vlhčenými utierkami pre deti značky Tesco Loves baby ☺

maca_p
3. mar 2014

@nigguska a co s tymi nemsimi? do kutika vsade beru len od 3 rokov 😉

nigguska
3. mar 2014

@maca_p pokial bol moj krpec mensi,tak mi obsedel v kosiku ci auticku alebo kociku.....ale teraz,ked uz ma viac ako 3,uz ho to nebavi a baha kade tade.....viem,ze sa neda vyhoviet kazdemu a ked je dieta male,tak sa hold musi o neho postarat len mamicka popripade iny rodinny prislusnik....aj ja ked som sla do ikea a maly nemal este 3,tak som s nim chodila....s tym si prejde kazda matka....ale ked uz su starsi,tak aspon takto sa da pomoct.....

erikaka
3. mar 2014

moj malý strašne rád nakupuje, a musíme so sebou do teska vozit aj jeho malý nakupný košík. a ked ho niekedy zabudnem doma, tak je potom problem. ale stáva sa, že mnoho rodičovs detmi chodí za mnou, že kde v tescu maju tie detske košíčky, že aj ich deti by takto radi nakupovali a ja ich musím sklamat, že to sme si doviezli z domu. tak ja by som bola rada, keby sa taketo niečo objavilo vo vaších predajniach

doda3103
3. mar 2014

nas pokial bol mensi tak obsedel ale teraz by nakupoval najradsej sam 🙂 predtym boli u nas v hypermarkete kosiky s tymi autickami pre deti a teraz uz vyse 2rokov nie su a by nam dost casto vyhovovalo a niekedy aj tie mensie kosiky co boli pre mensie nakupy aj tie zmizli z povedomia ☹ tesco si dost casto tymto uskodi

sakura77
3. mar 2014

No u nas ideálne nakup bez deti 😀 kym som ich udržala sediet vo vozíku a rozkom.v ruke, tak parada, horsie uz ked objavili čaro behania v uličkách 🙂 takze u nas ak sa da , tak bez.ale tie malé voziky na tlacenie by sne ocenili urcite 🙂😉 a detske wecko by tiez nebolo odveci 🙂

@sylvial za cca dva roky sa nad tym ani nepozastavis, tomu ver 😀🙂😉 ( to trepanie sa o zem myslim 🙂)

najjulinka
3. mar 2014

Ja to zvládam v pohode. Ja malokedy idem nakupovať bez nejakeho dieťaťa... vacsinou s dvoma chodim... Ja v pohode... Skor predavačky v Tescu sa občas ponosuju, že v takom hluku sa neda pracvovať... 😝 No čo im na to mam povedať? Asi tolko, že ja v tom pracujem nonstop... A dá sa...

anny1984
3. mar 2014

@daska_tesco Naše nakupovanie prebieha bez problémov. Asi sme jedni z mála rodičov, čo majú to šťastie a náš drobec je poslušný a sa aj rád vozí. Tak sedí v nákupnom vozíku a užíva si to s nami. Začali sme ho brávať s nami nakupovať až keď začal poriadne sám sedieť 🙂 Uvidíme aké to bude, keď príde obdobie vzdoru, ale snáď to zvládneme. Preto netuším čo by som poradila v prípade neposedného dieťaťa. Záleží aj na rodičovi, na jeho prístupe - ak je rodič nervózny, dieťa to vycíti a prežíva to rovnako.

bronia13
3. mar 2014

u nas je to celkom super, maju kosik kde je v predu auticko kde si mozu obaja sadnut tak si tam pekne sedia, pri pekrani vzdy maju zadarmo vzorky keksikov tak im vzdy po jednom dam a je to celkom ok... sem tam im nieco kupim ale len tak za $1 ale to nie vzdy... da sa to ale samo ze je lepsie nakupovat ked idem sama ale mi to moc nevadi ked idu so mnou...kamosky nariekaju ze musia ist s jednym ze sa to neda a ja s 2 krpcami a da sa, vsetko sa da ked sa chce 😀 😎

pukerlik
3. mar 2014

Ja chodím na nákupi do tesca pravidelne so svojím synom ale ešte s kočíkom.Keď sa už vyberiem pešo tak beriem ten najvačši bo u nás nie je autíčkový košík a ten stredný nemá miesto pre deti tak sedi v košiku a pokým ja nakupujem tak sa prehrabuje v nákupe. 🙂 .Raz sa mi stalo ked sme boli nakupovat s kočíkom tak ťahal luďom košiky 🙂 tak som musela kúpiť detský nakupný košik aby sme celé akypovanie neplakalu.Tak twraz bravam zo sebou na nákupi a on ho drží v rukach a robí,že nakypuje on sám. 🙂

najjulinka
3. mar 2014

Jáj a ešte mam rada, ked ide tá naša prvorodená so mnou... Tá povybavuje všetko, da do laty predavačky, predavačov.... 😀 Raz sprdla predavača čo vyberal tovar z kartonov, že robí bordel... mal prazdny karton tak len pohodený pri sebe... No hned pratal... 😀 😀 😀 A ked za pultom na mäse sa dve predavačky vykecavali a nie a nie si ma s deckami všimnuť, tak lucka na nich zrukla, že si chce kupiť deku (to akože 10deka šunky, 10deka salamya tak, ale tak ona tie deka vysklonovala)... Pokladničky pri pokladni vždy pochváli - lak na nechty a tak podobne.. .ženske veci... 😀 😀 😀 😀 S niektorými deckamis a fajn nakupuje.. v jednom obchode som vždy odchádzala s darčekami... Ale nie take, že vzorky, ale normalne baliček vlhčených utierok, cumel , niečo ako bedminton, len drevene rakety, loptu Adidas sme asi 2x dostali, cumel MAM, kačičky do vody (to tiež som šla asi len s jednou a dali jej do ruky a ona hned, že ona požičia vo vani aj Nike, predavačky pochopili, že zjavne je nejake dieťa aj doma, tka podali ešte jednu kačku a ona začala menovať kto ešte na nu doma čaka, ale to už som ju hnala od pokladne 😀 😀 😀 😀) , myslim aj nejaku detsku kašu sme už takto dostali... no plno...

A potom milujem ine srandy pri pokladni... Kondomy.. to je čosi... Ked sa začnu decka vypytovať a celý rad pri pokladni čaká moje vysvetlenie.. . vtedy zrazu je tak ehrobove ticho v tom obchode.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Alebo pred pol rokom ked dcera v obchode sa rozhodla, že mi kúpi vložky a na celý obchod na mna "Také na pišulu potrebuješ!", ked zbadala môj (vražebny) pohľad, tak sa opäť dosť nahlas opravila "či nie na pišulu, ale na gaťky" ... 😝 🤐 😀

Alebo pre drokom ked sme šli kupiť Brumikov a Lucka zjednavala kolko... a ja jej vravim, že ked sa bude v tom obchode dať nakupovať za stravne listky, tak že kupim za cely stravny listok a ked nie, tka kuknem kolko mam drobakov v penaženke... Vošli sme do obchodu a Lucka rovno k pokladni a pýta sa predavačky: "Dá sa platiť kartou?" ... 😝 😀
No nestratí sa... vie čo treba na to aby sa dalo vela nakupiť 😀

Alebo 5 ročná pokladničke pri platení: "Nepýtajte toľko od nás, lebo nám nič neostane." 😝 😀

Alebo pred rokom som sa vybrala do nakupneho centra s najstaršou a dvojkočíkom. Vošli sme do obchodu a vybrala som si 4 tričká a šla do skušobnej kabínky. Lucka si nedala povedať, že ma byť dnu so mnou alebo pred kabinkou pri kočíku. Večne odhrňala zaves. Ale tak som zvyknutá. Našla som v kabínke kut, z kade by nemala tak rýchlo zdrhnuť. Ani sa nepokúšala. Ale začala komentovať moju postavu. Samozrejme dosť nahlas (na celý alebo minimálne na pol obchodu)... Dalo sa... ale ked to zaklincovala vetou "Mami ty máš velke dudy!" , tak už som mala na male... Prežili sme.. Vytrepali sme sa cez obchod k pokladni... Zo 4 tričiek som brala jedno. Pri pokladni sa pýta predavačka, či len to som si vybrala a ja že áno, že ostatné mi neboli dobré. Načo Lucka na celý obchod "Mamke boli malé, lebo je TUČNÁ!".... :-O Och.. .to už som videla, že má problém udržať aj pokladnička konverzáciu... Takže kto bol slepý a nevšimol si nás ako zhadzujeme veci cestou tlačiac dvojkočík, kolobežku, tak počul, že tam proste sme .... .... 😅

Nebyť deti ani nákupy by neboli také zabavne... 😀 😀 😀 😀 😵

daska_tesco
autor
4. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše skúsenosti s nakupovaním, mnohé nás aj inšpirovali. Z diskutujúcich sme vybrali aj s kolegami tri z vás, ktorým pošleme darček - vlhčené utierky značky Tesco loves baby a poukážku na dovoz zadarmo pri objednaní služby Tesco Potraviny domov. Darček zašleme: @nika1020, @juliam, @najjulinka 🙂

najjulinka
4. mar 2014

@daska_tesco dakujeeeem 😵 🙂 A blahoželam @juliam @nika1020 😉 😀

nika1020
4. mar 2014

Aj my dakujeme...dufam ze nase podnety inspirovali..😉

kliksem
4. mar 2014

Mne osobne tiež chýbajú autíčkové vozíky, neviem prečo zmizli z Tesca
@daska_tesco Tiež by som navrhla také malé vozíčky, aby si deti odviezli sladkosti a neutekali nám po obchodnom centre, prípadne ešte niekde nájsť miesto na detský kútik-stôl, stoličku, farbičky, výkresy, kde by ocinko ostal s dieťaťom a aspoň chvíľu by mamina nakúpila bez dieťatka. Neviem prečo toto všetko zmizlo, kedysi aj v Nitre bol taký kútik pri detskom oblečení.Deti sa hrali a maminy nakupovali.

juliam
4. mar 2014

@daska_tesco jeeej, ďakujeme krásne 🙂 @najjulinka

kliksem
4. mar 2014

@daska_tesco A ešte mi vadí jedna vec, že v Tescu je pokladňa určená prednostne pre matku s dieťaťom, ale nazbierajú sa tam strašne veľa ľudí a pokladníčka ich berie a a kurát v tom momente keď dokúpime tak sa tam aj tak nemáme šancu dostať, tak aj tak čakáme v radoch.

annie6
4. mar 2014

Nas nakup, na zaciatku maly sedi poslusne v kosiku,po case sa nudi,tatinko vyerie maleho a nahana ho po predjani a mamka si nakupuje 😉 Takze najlepsie ist minimalne dvaja dospeli na jedno dieta 😀

silviaa
4. mar 2014

Ja chodim nakupovat casto s obidvomi babami (1,5r a 3,5r), jedna sedi v kociku a druha asistuje. Ked som mala na u nas na prazdninach synovca 5r, bolo veselo, dve starsie deti behali po obchode a robili neplechu. Kym mam mladsiu vo voziku este sa to ako tak da, akonahle budu obed dole, neviem...neviem...

sylvial
4. mar 2014

No a u nás v obchode JEDNOTA je to tak, že kočík musím nechať vonku, to by mi ešte nevadilo, pretože na malú stále vidím, ale keď prestanem kočíkovať, tak malá chytí svoj amok a reveeeee.

daska_tesco
autor
4. mar 2014

Milé diskutujúce, veľmi sa teším všetkým vašim podnetným nápadom a inšpiráciám 🙂 Je veľmi podnetné počuť váš názor a preto sa budeme snažiť previesť mnohé vaše podnety aj do reality našich obchodov 🙂

daska_tesco
autor
4. mar 2014

@nika1020, @juliam, @najjulinka prosím,pošlite nám kontaktné údaje do správy. Ďakujeme! 🙂

miracle
4. mar 2014

Ja som prezila idealne nakupovanie minuly tyzden - jedno dieta v skolke, druhe totalne unavene. Zaspalo v aute, ja som ho prelozila so sedacky do kosika (vdaka za dlhe kosiky). V obchode som ho oblozila nakupom Prespal cely nakup aj prelozenie do auta a spat.

Este keby mi mal kto vylozit nakup 🙂)

skerinko
4. mar 2014

Naše nákupy keď bola dcérka menšia sme riešili tak, že na nákupy chodil manžel, lebo s malou sa to proste nedalo. Teraz má 4 roky a naše nákupy sú už omnoho kľudnejšie a zábavnejšie. Máme takú dohodu, že ona si popozerá hračky ak chce tak sa s nimi pohrá - je to neskutočná doba, potom máme zastávku v oblečení, tam si musí vysúšať karnevalový kostýmček a keď už máme toto všetko absolvované, tak si postupne do košíka ukladám nákup. Najviac sa dcérka teší na platenie. Často chodievame do samoobslužnej poklade a tam ju strašne baví, keď si môže tovar nablokovať sama. Veľmi sa vždy čuduje kde to tá teta tam sedí a diktuje čo máme urobiť. Naše nákupy sú síce trochu dlhšie ale sme obe spokojné a hlavne si to vždy veľmi užijeme. 🙂

sylvial
5. mar 2014

Ahojte, dnes som bola prvýkrát nakupovať s mojou malou dcérkou. Podotýkam, že pre istotu som zobrala i maminu. Rozhodla som sa, že pre dcérku bude lepšie vajíčko, namiesto kočíka, tak sme ju vozili vo vajíčku, čo bol aj dobrý nápad. No ešte pred vstupom do Tesca sa dcérka rozhodla, že je hladná. No v Tescu som ju nemala kde nakŕmiť, tak som sa rozhodla, že zostanem v aute a tam ju nakŕmim. Škoda, že v Tescu sa nenachádzajú dáke lavičky ako vo všetkých väčších nákupných centrách. Tam by si aj ľudia mohli sadnúť po nákupe a tak.
To by bolo moje odporúčanie.

diabambulka
5. mar 2014

Dobrý deň, pre mňa a mojich dvoch malých deťoch je ďalší div sveta nakúpiť...ale veľmi by pomohli napríklad detské kočíky, ako sú napríklad v DM drogérii, deti to veľmi motivuje, páči sa im tlačiť vlastný malý nákupný košík a dokonca sa tešia keď tam ideme na nákup a krásne pomáhajú s nákupom, cítia sa dôležito a sú pyšní ako pomáhajú🙂

kliksem
5. mar 2014

@daska_tesco A za včerajšie príspevky nebude výherca odmenený?

maca_p
5. mar 2014

@erikaka co tak si kupit svoj sukromny detsky kosik? jedna firma v seredi ich vyrama len cosi okolo 80 eur 😀 este keby bol skladaci, co ho do auta strcime, to by sa nakupovalo 😀

potom by sme sa nehrali na dobre a lepsie, teraz neviem ktore su ktore, ci tie co nedaju dieta do nakupneho kosika, alebo tie, co ho daju do nakupneho kosika, aby sme nakup lepsie a rychlejsie zvladli 😀 😀

daska_tesco
autor
5. mar 2014

@kliksem tri výherkyne sme už vybrali - viď vyššie. Ale pripravujeme ďalšie súťaže - stačí sledovať nové témy na Fóre Tesco Potraviny domov.

zaira13
5. mar 2014

ja si pamätám že par rokov dozadu bol v hypermarkete /KE/ detský kútik ale potom sa zrušil ked sa prerábalo. Či sa mýlim??ja by som ten kútik velmi ocenila a tiež pokladne pre mamičky bez sladkostí

daska_tesco
autor
5. mar 2014

Ďakujem, milé mamičky, za všetky vaše dnešné príspevky. Stretneme sa opäť zajtra ráno 🙂