Ako zapájate oteckov do domácich nákupov?
Mamičky, s akými domácimi prácami vám pomáhajú partneri? Ako ich zapájate? Čo na nich funguje? Poraďte nám ako na nich a tri z vás v stredu 19.marca 2014 odmeníme vlhčenými obrúskami Tesco Loves baby 🙂

U nás to občas funguje na SMSkách - ja pošlem zoznam a muž sa po práci zastaví v obchode. 🙂 Ale ja celkom rada nakupujem sama, takže ho zapájam len do väčších nákupov, drobnosti si rada obstarám sama počas prechádzok.
@motovidlo mám pre teba tip, ak si z regiónov okolo Bratislavy, Nitry alebo Košíc - cez webstránku Tesco Potraviny domov http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/ si môžeš večer spraviť nákupný zoznam a manžel môže po práci na druhý deň pripravený nákup vyzdvihnúť - služba sa volá Klikni & Vyzdvihni a stojí 1,99 €. Manžel ani nemusí vystúpiť z auta, pracovník služby mu nákup naloží do auta. Služba funguje pri hypermarketoch Bratislava - Zlaté piesky a Petržalka, Nitra a Košice. 🙂
je nutné si dobre vybrať 😀 😀 😀 Ja ked som svojho manžela spoznala, žil v prenajatom byte sám a teda si sám varil, žehlil, pral...a keď sme už boli spoločne žijúci pár, tak som sa tvárila, že takto ako to on mal zabehnuté je úúúúplné normálne a je nutné v tom plynule pokračovať 😉 takže naďalej si žehli košele sám, perie, upratuje...jedine čo som ho musela naučiť, je robiť veľké rodinné nákupy...len on si myslel, že v obchode sa kupuje každý deň to isté: rožky, treska, párky, pivo, špagety, morcadela 😀 😀 😀
Prajem vám krásny večer, mamičky! Teším sa na vás opäť zajtra 🙂
Moja babička hovorievala "Muž nemá doma pomáhať. Muž má doma robiť." a myslím, že mala pravdu. 😉 A ja mužovi davam nakupovať hlavne ťažké veci a vždy mu poviem, nech kupi čo chce, že ej dospelý, tak vie čo treba... Ale zemiaky, mlieko, cibula a take ťažšie veci mu zvyknem prenechať. 😅
A potom take od ruky nakupy ked sa robia a nechce sa nam so všetkými detmi.. Ja vodičák nemám, takže je to na mužovi... 😉 😀
ja ked kážem mužovi kúpiť 3 veci tak mi 2krát z obchodu zavolá a ajtak mi donesie len jednu 🙂
no kedze som si vyvrtla clenok, tak vsetky nakupy a vacsinu domacich prac teraz realizuje manzel sam. a musim povedat, ze mu to velmi ide a vobec ho nemusim o to prosit. robi to automaticky... ale aj ked som v pohode, veeeeelmi mi pomaha, je to velmi dobry mangelik. ;) (casto hovorim, ze som sa dobre vydala, len on sa zle ozenil.. :D :D :D :D)
@daska_tesco v mobile mám aplikáciu, vždy keď niečo potrebujeme kúpiť napíšem to tam, keď je toho viac, pošlem to manželovi na e-mail a on mi nákup prinesie z práce domov....takto nemusím chodiť na nákupy s kočíkom
nijako, zapaja sa sam odkedy je svojpravny.
@jvlo môžeš takýto nákupný zoznam vytvoriť aj cez web Tesco Potraviny domov http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/ a zvoliť službu Klikni & Vyzdvihni. Potom stačí, ak manžel pristaví auto pri hypermarkete Tesco a naši pracovníci mu nákup naložia do kufra za pár minút. služby funguje pri hypermarketoch Bratislava Zlaté piesky a Petržalka, Košice a Nitra. Tak bude nakupovanie baviť aj oteckov 🙂
@daska_tesco Rada by som, ale navštevujeme Tescá v PB a ZA. A ani v jednom z nich táto služba ešte nie je možná. Plánujete rozšíriť vyzdvihnutie tovaru, prípadne rozvoz až domov aj v týchto mestách?
Nijako ho nezapajam, je aktivny sam 😀 on je u nas sofer, takze pocita s tym, ze ked nie je tesco donaska a potrebujeme vacsi nakup (neratam nase "sidliskove" nakupy) tak je to jeho zalezitost. Akurat samozrejme rata s tym, ze mu napisem zoznam veci, ktore by on sam od seba nekupil - cize vacsinou speci veci na stravu pre malu a podobne 🙂
Moj milovany manzel mne pomaha najviac z nakupmi.Kazdodenne male nakupy kupuje on-ja len poviem co ma kupit (niekedy napisem zoznam aby nezabudol ) a on nakupi, aj doniese domou, niekedy aj vylozi 🙂 castokrat doniese nieco zaujmave ,co bolo v akcii 😎 ....na VELKE nakupy chodime spolocne 🙂 🙂 🙂 🙂 VSETCI -spolu z detmi 🙂 je to dost narocne, obzvlast zo starsim skoro 3rocnym synom. Taktiez moj manzel pomaha mne z upratovanim kazdu sobotu(vyniese smeti, vymeni sacky do smetiaka, povysava), zobere deti von aby som mala klud pri dalsom upratovani. Obcas da veci prat a potom ich vyveci 🙂 alebo ked ja jeho pekne poprosim tak len vyvesi 😀 Par krat nam uvaril veceru 😀 dost casto nam pripravuje ranajky a mne kavicku alebo cajik . Rano, ked este "spim", zoberie deti do vedlajsej izby aby som si trosku vzdremla 😀 bez neho bolo by to tiazke 😝 som velmi vdacna, ze je taky ochotny 🙂
Mne manžel rád pomôže so všetkým. Aj pri upratovaní, aj pri nákupoch - nechá ma doma oddýchnuť si a ide sám na veľké nákupy, kúpi všetko, čo treba a ešte veľa vecí navyše - hlavne mlsnotky pre radosť , mne sa to veľmi páči a cenním si to 🙂 a po večeroch chrumkáme, čo nakúpil. 🙂
@jvlo áno, službu postupne rozšírime do ďalších miest. Aby si vedela medzi prvými,kde služba začala fungovať,môžeš sa predregistrovať tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist...
Krásny víkend, mamičky, a nezabudnite, že vo fóre Tesco Potraviny domov sa môžete až do 19. marca 2014 zapojiť do veľkej fotosúťaže o balíček pre vaše zlatíčka v hodnote 30 € a o plienky podľa vášho výberu: https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-tesco-potraviny-domov/velka-sutaz-1-chcete-vyhrat-balicek-pre-deti-s-tesco-potraviny-domov-2/
Pripájam aj kupón na dopravu zdarma pri objednaní služby dovozu potravín až k dverám Tesco Potraviny domov 🙂
Nakolko je doma velmi máli tak mi pomáha zo všetkým, od vysávania až po umývanie bytu. Na väčšie nákupy chodíme spolu on hlavne nosí tašky /ked si neobjedname tesco domov/
Ja mám ukážkového manžela. Na nákupy chodíme zásadne spolu, vždy si spravíme zoznam, aby sme na niečo nezabudli. Vždy pomáha pri upratovaní, zásade on umýva kúpelku je to jeho srdcovka a mňa tam vôbec nepustí, vysáva a v neposlednom rade varí on. Dokonca niekedy mi i dcérka povie, že tatinko navaril lepšie a že sa vôbec nemusím báť, že časom sa to i ja naučím 😀 Manžel je totiž kuchár.
Ahojte mamičky, ďakujem za vaše príspevky o oteckoch 😉 Trom z vás pošlem vlhčené obrúsky Tesco Loves baby: @stormie, @xarra246, @maca_p. Výherkyne, pošlite mi prosím vaše kontaktné údaje do správy. Krásny deň! Pripájam pre všetky aj e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/
@daska_tesco Jeeej, teším sa a ďakujem 🙂
Ja mam uplne perfektného manzela....uz odkedy sme zacali spolu chodit, tak pomahal i doma u mojich rodicov...varieval spolu s mojou mamou i so mnou...ked sme zacali spolu byvat, tak mu to ostalo....vari, upratuje, nakupuje....nezmenilo sa to ani ked sa nam narodil syn...velmi pomaha...cez vikend ked je niekedy doma tak spolu varime, upratujeme a nakupujeme ked nam to syncek dovoli....pre neho je varenie a upratovanie relax po namahavej robote...nikdy by som ho nevymenila 🙂
Moj manzel je tiez uzasny 🙂 Nakupuje vacsinou on, zastavi sa v obchode po praci - zavola mi, ci ma nieco este nenapada co treba kupit ale vacsinu veci nakupuje sam od seba. Ma lepsi prehlad co nam chyba nez ja 🙂 Ked mam chut ist do obchodu aj ja tak sa po mna zastavi domov a ideme na nakup spolu.
Varim zvycajne ja, manzel mi vsak hlavne cez vikendy casto pomaha - naskrabe zemiaky, nakraja maso atd..., ked sa necitim dobre, nema problem navarit sam. Dokaze umyt riad, poriadit, atd..., vysava a vynasa smeti takmer vyhradne on. Je starostlivy a milujuci manzel a coskoro aj (urcite skvely) otec. Som rada, ze takito chlapi este existuju... a nemusela som ho k nicomu prosit ani nutit... naucil sa to sam a uz takto fungujeme skoro 8 rokov, takze dufam, ze sa nic nezmeni.... milujem ho a nikdy by som ho za nic nevymenila.
Ahojte všetci, u nás to máme tak zabehnuté, že cez týždeň- bežný nákup robím ja. Ale na víkend keď sa vyberieme celá rodina, tak vyberáme síce všetci ale platí to tatino...To sú jeho nákupy...Majte sa fajn.
najradsej chodim nakupovat sama alebo s detmi🙂. je to vasci relax, nez ako pocuvat "toto ti je na co", "ved toto doma mame", "toto nepotrebujeme"... tomas pomaha s inymi vecami. nakupovanie je moja parketa 🙂
...kedze sme rodina...povinnosti mame spolocne🙂...kto stoji blizko spinaveho riadu...ten ho umyje 😀 ,kto zakopne o plny kos,ten ho ide vysypat..a koho dcera stretne v byte ako prveho...ide citat vecernu rozpravku 😀 ....myslim,ze je to uplne normalne a prirodzene...pekny den
...aha...a jasne,zabudla som na najdolezitejsie...nakupy....anoooo,tie su...ale vzdy v mojej rezii🙂...nestazujem sa..
@maca_p zašli mi prosím do správy kontaktné údaje na zaslanie výhry. Ďakujem 🙂
@daska_tesco jeeej ja som vyhrala? 😀 . dakujem 🙂 😉
Milé mamičky, ďakujem za vaše skvelé zapojenie do fóra Mesiac s Tesco Potraviny domov - službou dovozu potravín a ďalších potrebných vecí pre domácnosť až k dverám bytu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/
Dnes končíme, ale získala som od vás počas troch marcových týždňov množstvo pozitívnych ohlasov aj nápadov a tipov na zlepšenie, ktoré postupne zapracujeme. Služba aktuálne funguje vo vyše 90 mestách a obciach Slovenska a čoskoro ju rozšírime do ďalších miest. Ak chcete byť informované medzi prvými, predregistrujte sa tu: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/predregist... Prajem vám ešte krásny víkend a pripájam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie služby Tesco Potraviny domov. Ďakujem, ste skvelé! 😉 🙂

@daska_tesco Ja mám skvelého manžela. U nás varí výlučne on 🙂 Ja robím len pre dcérku príkrmy, ale normálne jedlo pre nás varí on a možno tomu nikto neuverí, ale varí lepšie ako moja mamina a to je už čo povedať! 🙂 Takisto sa stará o drobné nákupy počas týždňa - to máme tak pol na pol. Niekedy však zvykne ráno kúpiť čerstvé pečivko.
Inak to máme podelené tak, že ja mám na starosti interiér a on exteriér. Takto sme si to dohodli ešte počas stavania nášho domčeka a tak to aj ostalo. Takže kosenie trávy a odhrabovanie snehu je manželova parketa. Ja mám na starosti upratovanie domu a veru že je čo upratovať a najmä je to pri malom dieťatku troška komplikované + objednávam väčšie nákupy cez itesco 🙂 Myslím, že to máme celkom spravodlivo rozdelené 🙂