icon

Kedy ste naposledy stretli gavaliera a s čím vám pomohol?

daska_tesco
20. nov 2014

Gavalier – slovko, s ktorého významom sa dnes už často nestretávame je podľa výkladového slovníka „muž ušľachtilých vlastností a uhladeného správania najmä k ženám“. Aj vodičov služby Tesco Potraviny domov vyberáme a školíme tak, aby z nich boli skutoční „gavalieri“ - aby vám nákup nielen priniesli až k dverám, aby ste sa cítili príjemne počas celého nákupu.
Najlepšiu odpoveď odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Okrem toho, tri z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby 🙂 Súťažiť môžete do zajtra 21.11.2014 do 9.00 hod. 🙂

Kedy ste naposledy stretli gavaliera a s čím vám pomohol?Kedy ste naposledy stretli gavaliera a s čím vám pomohol?Kedy ste naposledy stretli gavaliera a s čím vám pomohol?
Strana
z3
kvetinka15
20. nov 2014

Ja som stretla gavaliera pred pol rokom a to akurát pred Tescom. V siedmom mesiaci tehotenstva som ešte stále chodila na veľké nákupy sama a v košíku som mala aj balík minerálok. Ako vykladám nakúpený tovar do kufra auta, pozerám ako beží nejaký pán ku mne. Som sa zľakla, že mi chce niečo ukradnúť alebo ponúknuť (zlaté hodinky alebo niečo podobné 🙂 ) a on mi išiel pomôcť s tými minerálkami 🙂. Niekedy sa človek aj gavaliera zľakne, pretože na tomto svete sú už ohrozený druh a človek ich môže až na výnimky vidieť už iba v ZOO 🙂

sanide
20. nov 2014

Ja stretavam gavaliera kazdy den. Uz 10 rokov mi napr. kazde rano nachysta ranajky. Je nim moj manzel. 😉

jaja34581
20. nov 2014

Nie je davno, co som isla s nakupom a moj sused, inak invalidny dochodca s palickou mi chcel odniest nakup. Velmi ma to potesilo , aj mi ho z ruky zobral a odniesol.

dobromila1111
20. nov 2014

ja som stretla gavaliera s velkym G. Vsetky vieme,ako to v nemocniciach vyzera. Ja som bola tehotna a zacala som krvacat,tak sup na pohotovost. Bala som sa,ako ma pan doktor sfukne,ze ci nemam,co robit,len po nemockach behat..no prisiel mlady muz. Vysetril ma ako v rukavickach, pri nanasani gelu na brusko ma milo upozornil,ze to bude chladit,ukazal mi uzlik na monitore. Krasne vysvetlil vysetky otazky. Nikdy nezabudnem jeho meno a to,ako sa ku mne spraval. Bola som prestastna,ze som stretla takeho mileho cloveka, doktora. Srdecny clovek. Prajem ho kazdej z vas 🙂 zanechal vo mne velni dobry pocit a este dnes,po vyse roku na neho rada spominam 🙂

radlinka
21. nov 2014

Ja stretavam gavalierov na kazdom kroku, napr. nas riaditel skoly 🙂 ale je ich pomerne stale dost... Bohu vdaka. Naposledy asi na letiskach alebo pri kazdodennej praci ci nakupovani. Najviac ma uchvatili nasi slovensky a cesky chlapi, ktori mi pomohli odniest vsetky tasky a kufor az k vychodu, alebo mi pomohli zniest kocik po vsetkych schodoch ked ma zahr. personal letiska ignoroval, zobrali mi tasku, zniesli kocik, nalozili, pomohli, podrzali maleho. Taktiez pozitivum zazivam pravidelne na letisku v Bratislave, personal je pre mna vzdy mily a napomocny, som maximalne spokojna. Nasi ludia aj spolucestujuci su komunikativni a ustretovi, vzdy ochodni pomoct v tazkej situacii. Najviac si cenim cloveka, ktori sa spustil niekolko metrov do tunela, aby nam mamickam vytiahol kociky a zabudnutu batozinu, alebo dalsi, ktory pomohol dostat sa na posledny vlak domov 🙂 vdakaaa 😵

betka22betka
21. nov 2014

bývam na dedine. Som už staršia osoba, robí mi už problém odhŕňanie snehu z chodníka v zime.Chodník je 40 m dlhý, som aj po operácií, takže dvíhať aj odhadzovať sneh už naozaj nie je pre mňa. V našej ulici býva jeden pán, má cca 50 rokov. Pred dvomi rokmi ma videl ako sa trápim so snehom. Prišiel ku mne, zobral mi lopatu z rúk a celý chodník očistil. Potom povedal niečo, čo som vôbec nečakala. : " Toto ste robila posledný krát . Odteraz zakaždým keď napadne sneh prídem a očistím chodník". Normálne mi slzy vypadli, tak ma dojal! Slovo dodržal, preto predo mnou je to naozaj gentleman, jeden slušný človek s dobrým srdcom.

prunee
21. nov 2014

Ja by som rada stretla gavaliera, ktory by mi priniesol nakup z Tesca. Kedy sa to podari aj u nas v Banskej Bystrici?

juliet221
21. nov 2014

stretavam ho kazdy den. pretoze som si ho pred 6 rokmi zobrala za manzela 🙂 🙂 🙂

floryna
21. nov 2014

No to je dobra tema lebo mam pocit ze v dnesnej dobe to je s gavaliermi velmi biedne, ale z casu sa najde nejaka dobra dusa, ktora sa aspom opyta ci netreba pomoct vyniest kociarik schodmi alebo podrzat dvere kedze mam pocit ze my mamicky to mame v mestach tazke ked sa chceme niekde s kociarom dostat...

tosijo
21. nov 2014

Gavaliera som stretla zhodou okolností v Tescu, bolo to tento týždeň. Dokonca to bola rodina gavalierov. Prišli sme so synom do Tesca a vnútri pravidelne, ale fakt, že 9x z 10tich nikdy nie sú nákupné vozíky. Hovorím pani na informáciach, či by mohli zabezpečiť vozíky. A pani mi hovorí: choďte si zobrať von, pán príde do práce až na 18tu, potom budú vozíky aj vnútri. (bolo 16.30!). Hovorím synovi, poď ideme von pre vozík, a v tom sa pri mne pristavila pani a hovorí, nechoďte, vonku prší, máte malé dieťa, zoberte si môj, ja pošlem dcéru po vozík, ona vybehne. Bola som veľmi milo prekvapená. O pár minút sme boli pri regáli a syn chcel pozrieť autíčko, na ktoré som nedočiahla, pristavil sa pri mne pán a hovorí, pani počkajte, podám vám ho. Ďalšie milé prekvapenie a o to väčšie, že za chvíľu za ním docupitala pani, ktorá mi prenechala nákupný vozík – bola to jeho manželka. Takže asi to majú v rodine a je fajn, že dnes ešte takýto milí ľudia žijú a sami od seba ponúknu pomoc. A zaklincoval to doma môj 4r. syn, prišli sme z nákupu domov a drobec sa ma pýta: maminka, môžem ti nejako pomôcť. Áno Tomi, poď mi pomôcť vyložiť nákup. A syn na to: mamina, ale ja som chcel pomôcť a nie vykladať nákup 😉

danulicek
21. nov 2014

Ja som gavaliera stretla prvýkrát pred 10 rokmi, keď mi na stužkovej priniesol svoje sako, aby mi nebola zima 🙂 A naposledy som toho istého gavaliera stretla dnes ráno, keď ma pustil prvú do kúpeľne, hoci on sa ponáhľal do práce 🙂

bandurka1979
21. nov 2014

Ja mam doma gavalierov troch , vlastne styroch ale ten jeden je skoro stale v praci .Najviac mi pomahaju pri domacich pracach ..

daska_tesco
autor
21. nov 2014

Milé mamičky, ďakujeme za všetky vaše príbehy s gavaliermi 🙂
Odmenu 20 € poukážku na nákup cez online donáškovú službu Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby pošleme: @kvetinka15
Trom z vás za odpovede pošleme vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby:
@vv88, @betka22betka, @danulicek
Výherkyne, pošlite nám svoju adresu, mobil a e-mail do IP.
Všetkým posielam aj E-kupón na dopravu zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov 🙂

tetapetra
22. nov 2014

@daska_tesco v stredu, v praci som nevedela otvorit mikrovlnku, kde som si ohrievala obed. Dosiel gavalier od stola, ci mi pomoze 😉 ...pomohol

daska_tesco
autor
23. nov 2014

Milé mamičky, dnes týždeň s donáškovou službou Tesco Potraviny domov končí. Ďakujem vám za všetky komentáre a prajem vám nádherné sviatky v kruhu svojich najbližších! Verím, že aj so službou Tesco Potraviny domov získate viac pohody a času na rodinu v predvianočnom zhone 🙂
Všetkým posielam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Ak u vás služba ešte nefunguje, môžete sa predregistrovať a pošleme vám upozorňovací e-mail, keď službu spustíme vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Krásne a veselé!

Strana
z3