icon

Opýtajte sa čokoľvek o donáškovej službe Tesco Potraviny domov

daska_tesco
20. nov 2014

Čo by ste chceli vedieť o fungovaní donáškovej služby Tesco Potraviny domov? Posielajte nám otázky a v nedeľu 23.11.2014 jednu z vás odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Okrem toho, tri z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby 🙂

Opýtajte sa čokoľvek o donáškovej službe Tesco Potraviny domovOpýtajte sa čokoľvek o donáškovej službe Tesco Potraviny domov
barborav
21. nov 2014

Zaujimalo by ma kedy bude mozny dovoz do obce Lehnice 🙂

marbalulka
21. nov 2014

@daska_tesco na jazyk sa mi stale tisne len jedna otazka, kedy konecne tato slzuzba expanduje aj do inych miest, krajov??? uz vyse roka cakam a stale nic, ked ste tu boli naposledy, neviem, kedy to bolo, ale urcite aspon pred pol rokom a uz vtedy ste slubovali, ze coskoro, je to v pripave.. ale este stale nic. byvam v 5-tom najvacsom meste na slovensku, vacsom ako nitra, tesco je obrovska spolocnost, ktora zamestnava kvantum ludi a stale nechapem, ze im to tolko trva a ze to uz existuje aj v mensich mestach, ako sme my.

aknad
21. nov 2014

@daska_tesco my sme vyuzivali tuto sluzbu casto, kym sme byvali v Bratislave. Teraz sme sa vsak prestahovali na dedinu, do ktorej sice Tesco dorucuje, ale nasa ulica nie je v zozname (tiez je nas dom v tazsie pristupnom terene). Je mozne si objednat donasku aj mimo bydliska a prebrat tovar napriklad na parkovisku pri kostole?

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@barborav
@aknad
Ahojte, príprava nových lokalít vyžaduje čas - napríklad na naberanie a zaškolenie nových ľudí, zabezpečenie nových špeciálne upravených dodávok, úpravu a nastavenie systémov a plno ďalších aktivít. Ak sa predregistrujete, príde vám upozorňovací e-mail, keď službu spustíme vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@aknad Ahoj, žiaľ, toto nie je možné. Ale ak máš na adrese v donáškovej lokalite rodinu, priateľov alebo prácu, môžeš si dať doručiť tovar tam. Stačí v registračných údajoch zmeniť adresu. 🙂

gabikas82
21. nov 2014

Ja by som sa chcela opytat ohladne dovozu pre obcanov so ZTP preukazom. Je dovoz zdarma obmedzeny na dni alebo hodiny, alebo je to neobmedzene? Tovar musi prevziat osoba ktora preukaz vlastni, alebo ho mozem napriklad nechat svokre alebo manzelovi, ktory by tovar v pripade mojej nepritomnosti prevzali?

mabliss
21. nov 2014

Ja by som chcela vedieť,či sa planuje zrealizovanie služby klikni&vyzdvihni v TescoExtra BA-Lamač. Je to dosť veľká spadova oblasť,myslím,že by to mohlo byť efektívne. Ďakujem za odpoveď.

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@mabliss dobrá poznámka, ďakujem, nové lokality pripravujeme postupne. Ak sa predregistruješ, pošleme ti upozorňovací e-mail, keď službu spustíme v tvojej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@gabikas82 Ahoj, dovoz zadarmo pre občanov so ZŤP preukazom je aktuálne neobmedzený - teda 1 nákup/ 1 zákazník / 1 deň v ktoromkoľvek čase. Tovar musí byť prevzatý v prítomnosti osoby, ktorá preukaz ZŤP vlastní.

katuska80
21. nov 2014

chcela by som sa spýtat, či budete služby rozširovat v okolí Malaciek / okolitých dedinách/,
či sa už môžu využívat tesco poukážky,
a prečo nie sú pri niektorých proguktoch foto ň
dakujem

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@katuska80 Ahoj, či k vám dovážame si môžeš overiť tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Alebo sa môžeš predregistrovať a pošleme ti upozorňovací e-mail, keď službu spustíme u vás.
Fotografie nahrávame postupne v spolupráci s dodávateľmi a výrobcami, robíme všetko pre to, aby žiadne nechýbali. Ďakujem za pripomienku 🙂

heeedka
21. nov 2014

Chcela by som sa spýtať, kedy plánujete spustiť službu v Banskej Bystrici. Do Tesca chodím teraz pomenej, ale ak by ste službu spustili aj v BB, budem rada zase vašim zákazníkom.

daska_tesco
autor
21. nov 2014

@heeedka Ahoj, nové lokality ešte len pripravujeme. Ale ak sa predregistruješ, pošleme ti upozorňovací e-mail, keď službu spustíme u vás: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

daska_tesco
autor
21. nov 2014

Pekný večer, mamičky 🙂 Ďakujem za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra 🙂 Posielam vám ešte E-kupón na dovoz zadarmo na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov: www.tesco.sk/potravinydomov

daska_tesco
autor
22. nov 2014

@daska_tesco Ahoj, mám pre teba doplňujúce informácie - možno ti to pomôže: ak sa PSČ vašej obce nachádza v zozname lokalít donáškovej služby Tesco Potraviny domov, stačí, ak si vyberieš ulicu najbližšie k vám a do poznámky napíšeš svoju reálnu adresu alebo GPS súradnice. Tak ti autíčko tovar dovezie až k dverám.
Nové adresy postupne nahrávame do systému. Ďakujem za otázku 🙂

irenaliza
22. nov 2014

Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa dá presne naplánovať aj hodina v ten deň, kedy to chceme a či sú Vaši pracovníci ochotní vyniesť tovar aj na tretie poschodie bez výťahu, alebo mi ho dovezú k dverám bytovky a hore si ho musím vyniesť sama?

daska_tesco
autor
22. nov 2014

@irenaliza Pri vypĺňaní objednávky sa dá vybrať časový úsek /v rozmedzí 2 hodín/, v korom ti tovar privezú. Naši šoféri ti ho prinesú aj na tretie poschodie bez výťahu - až do kuchyne alebo pivnice 🙂 Kam si rozkážeš 😉

irenaliza
22. nov 2014

ďakujem za odpoveď, keď čítam všetky tie informácie o Tesco potraviny domov, uvažujem, že to sama vyskúšam, snáď sa podarí s výhrou ak nie tak sama si objednám túto službu a budem sa tešiť či sa vyplní všetko čo som sa dozvedela a ďakujem za tieto informácie o donáške, bez toho týždňa by som tejto službe ja osobne nevedela. ďakujem Prajem pekný sobotný večer aj ďalšie dni. 🙂 🙂

matusiatko
22. nov 2014

Ahoj, tak ja som na základe skúseností mamičiek z MK, včera objedala a dnes tovar doručili. Všetko je ok, som spokojná. Musím priznať, že som sa obávala, ale všetko je ako má byť. A to mám tesco "pod nosom", ale žiaľ nie je zásobené ako "veľké" tesco. Ďakujeme, určite budeme využívať túto službu i naďalej.
Pekný deň.

daska_tesco
autor
22. nov 2014

@matusiatko Super! To sme radi, že sme Tvoje očakávania nesklamali 😉 Tešíme sa aj na ďalšie nákupy 🙂

cencula
22. nov 2014

Je táto služba aj v Martine? kolko sa platí za donášku a dá sa platiť lyones poukážkami tesco?

daska_tesco
autor
22. nov 2014

@cencula Ahoj , je mi ľúto, ale v Martine ešte donášková služba nie je. Ale ak sa predregistruješ, pošleme ti upozorňovací e-mail, keď službu spustíme vo vašom meste: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-.... Cena dodania je od 2,49 € do maximálne 3,99 €. Záležii od zvoleného času dodania. Čo sa týka poukážok Lyones - zatiaľ sa nimi platiť nedá.

daska_tesco
autor
22. nov 2014

Pekný večer, mamičky ! Ďakujem za všetky vaše komentáre, stretneme sa opäť zajtra 😉 Posielam vám ešte E-kupón na dovoz zadarmo na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov: www.tesco.sk/potravinydomov

lufisko
23. nov 2014

Ahoj, chcela by som sa spýtať, čo ak musím ísť nečakane y domu a v čase donášky doma nebudem? Dá sa s kuriérom nejak dohodnúť? Lucia