icon

Opýtajte sa čokoľvek o donáškovej službe Tesco Potraviny domov

daska_tesco
20. nov 2014

Čo by ste chceli vedieť o fungovaní donáškovej služby Tesco Potraviny domov? Posielajte nám otázky a v nedeľu 23.11.2014 jednu z vás odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Okrem toho, tri z vás dostanú vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby 🙂

Opýtajte sa čokoľvek o donáškovej službe Tesco Potraviny domovOpýtajte sa čokoľvek o donáškovej službe Tesco Potraviny domov
evicka1971
23. nov 2014

ahoj,strasne mi chibi,ze se u vas neda zaregistrovat i z ciziny.bydlim ve Svycarsku a tady na koniku pomaham maminkam a vzdy kdyz jim chci objednat potraviny nebo drogerii musim to komplikovane resit pres jine obchody.Vyhovovalo by mi kdybych se mohla zaregistrovat taky a adresu menit podle toho jak potrebuji pro urcitou maminku.

moje2deti
23. nov 2014

Chcela by som sa spýtať, prečo sa líši poplatok za dodanie nákupu (2,49€ - 3,99€) a nie je jednotný. Ďakujem 😉

oktobermimi
23. nov 2014

Ahoj 🙂 prečo nejazdí aj v okrese Skalica??? ☹

sasasx
23. nov 2014

Ahoj, som z Presova, ktory patri k najvacsim mestam Slovenska a napriek tomu sme zasobovani pri vyuziti sluzby Potraviny Domov z Hypertesca Kosice. Casto si vsimnem pri nakupe syrov, sunky a pod., ze su balene v skorych rannych hodinach (+ blocek je vystaveny skoro rano) napriek tomu, ze si objednavam dorucenie az okolo 12-13. Chcela by som sa spytat, kde je tento tovar pocas tejto doby - uz nalozeny v aute (predpokladam v chladiacom boxe🙂, alebo odlozeny niekde bokom - ak ano, v akych podmienkach.

Zaroven by som chcela upozornit, ze kapacita volnych casov na dodanie uz pre Presov a Kosice (zasobavane z KE) nestaci - opakovane sa mi stalo, ze v stvrtok/piatok su vyblokovane dorucenia celu sobotu-nedelu.

lufisko
23. nov 2014

ďakujem za odpoveď

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@sasasx Ahoj, tovar na rozvoz cez Tesco Potraviny domov pripravujú do špeciálnych prepraviek od rána 6.00 hod. naši vychystávači. Všetky pripravené balíky potom čakajú v zázemí v špeciálnych chladiacich a mraziacich boxoch podľa typu výrobku tak, aby sa nič neznehodnotilo. Balíčky si potom naberú do špeciálne upravených dodávok vodiči. Autá sú tiež vybavené mraziacou a chladiacou časťou. Tak sa pri prevoze zachová kvalita všetkých potravín.
Za upozornenie o časoch rozvozu ďakujem, urobíme všetko pre to, aby sa to zlepšilo 🙂

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@moje2deti Ahoj, časy rozvozu s vyššou cenou sú tie, o ktoré je najväčší záujem.

sasasx
23. nov 2014

@daska_tesco Dakujem za odpoved.

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@oktobermimi Ahoj, nové lokality pripravujeme postupne. Ak sa predregistruješ, pošleme ti upozorňovací e-mail, keď službu spustíme aj vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

martinka_martinka
23. nov 2014

@daska_tesco budete rozširovať rozvoz aj do inych miest Slovenska ??? PD nieje take male mesto, že by sa to neuchytilo a ja by som to využila určite 🙂 ďakujem...

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@evicka1971 Ahoj, áno, je to možné - adresu v profile pri registrácii si určuješ sama a môžeš ju meniť. Len do poznámky daj, že nákup preberie niekto iný než je tvoje meno v registrácii - napíš tam meno mamičky. 🙂

nanulik
23. nov 2014

@daska_tesco ahoj uz davnejsie som zaregistrovana, ale dnes som sa skusala prihlasit a zamietlo mi pristup. a heslo som zadala spravne. neviete mi poradit?

a este by ma zaujimalo ci sa daju vyuzivat kupony z klubcard.

Dakujem

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@lufisko Ahoj, ešte ti posielam ďalšie doplňujúce informácie o prebratí nákupu, aby služba bola pre teba čo najpohodlnejšia: v prípade, ak musí zákazník neplánovane odísť v čase doručenia, stačí, ak zavolá na našu bezplatnú zákaznícku linku 0800 222 333 a operátori urobia všetko pre to, aby ste sa dohodli na inom vhodnom čase doručenia, ak je to možné ešte v ten deň. Ak nie je doručenie možné ešte v daný deň je objednávka bezplatne zrušená a zákazník si môže vytvoriť nový nákupný zoznam na iný deň. 🙂 Stačí ti odpoveď takto? 🙂

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@nanulik Ahoj, ak si zabudla heslo, stačí kliknúť na link Zabudli ste heslo a na e-mail dostaneš nové heslo. A k druhej otázke - kupóny z Clubcard vyúčtovania sa zatiaľ nedajú využívať, ale za každý nákup cez Tesco Potraviny domov, dostaneš dvojnásobný počet Clubcard bodov. .

kalu33
23. nov 2014

@daska_tesco dobry den. Vcera som prvy krat takto nakupovala. Vsade sa pisalo ze za prvy nakup sa neplati za dovoz. Ale mne to tu moznost nedavalo. Tak som sa chcela spytat ako prebiehaju tieto akcie. Ci som niekde spravila pri registracii chybu alebo nieco ine. Dakujem

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@martinka_martinka Ahoj, nové lokality pripravujeme postupne. Ak sa predregistruješ, pošleme ti upozorňovací e-mail, keď službu spustíme aj vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

nanulik
23. nov 2014

@daska_tesco ano heslo som si uz zmenila, dokonca mi niekolko krat vypisalo ze zadavam nepatny mail...

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@kalu33 Ahoj, zadala si pri finalizovaní zoznamu kód z E-kupónu na prvý nákup? Je uvedený na hlavnej stránke služby - viď nižšie. Ale posielam ti ešte jeden E-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov.

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@nanulik Pošli mi do IP tvoje prihlasovacie meno a prezistíme, kde je problém.

prunee
23. nov 2014

Kedy bude tato sluzba dostupna v Banskej Bystrici?

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@prunee Ahoj, nové lokality pripravujeme postupne. Ak sa predregistruješ, pošleme ti upozorňovací e-mail, keď službu spustíme aj vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

nanulik
23. nov 2014

@daska_tesco este mam otazku ci je nejaka minimalna hodnota nakupu

butterfly22
23. nov 2014

ja som túto službu v UK využívala a bola som veľmi spokojná.. rada by som ju využila aj doma, ale v našej lokalite zatiaľ táto možnosť nie je, aj napriek tomu, že Nové Zámky sú dosť veľké mesto... vedeli by ste mi poradiť, akým tempom sa táto možnosť rozširuje...teda kedy by sme teoreticky mohli očakávať túto možnosť aj u nás?? /zaujíma ma, či to mám počítať na týždne, mesiace, alebo aj dlhšie/ ..tesco máme velmi daleko, ked idem s kočíkom, vela toho ani nakúpit neviem, nakup je aj tazky...takze napr. pre mňa by to bola veľká pomoc ... vopred ďakujem za odpoved 🙂

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@nanulik nie, žiadna taká podmienka nie je 🙂

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@butterfly22 Ahoj, nové lokality pripravujeme postupne a budeme o nich včas informovať. Ak sa predregistruješ, pošleme ti upozorňovací e-mail, keď službu spustíme aj vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...

evicka1971
23. nov 2014

@daska_tesco no to prave nejde ,ja tam nemuzu dat adresu ze Svycarska,a Slovenskou ja nemam.Kdyby to slo bylo by to super,protoze hodne nakupuji pro jine maminky,

daska_tesco
autor
23. nov 2014

@evicka1971 ďakujeme za tip na zlepšenie - skúsime to pozmeniť. 🙂

evicka1971
23. nov 2014

@daska_tesco je dekuji to by bylo super.

daska_tesco
autor
23. nov 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše zaujímavé otázky. Pomôžu nám donáškovú službu Tesco Potraviny odmov vylepšiť 🙂 Odmenu 20 € poukážku na nákup cez online donáškovú službu Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby pošleme:
@petrarac
Trom z vás za odpovede pošleme vlhčené detské obrúsky Tesco Loves baby:
@miskamaj @matarka @jana121212
Výherkyne, pošlite nám svoju adresu, mobil a e-mail do IP.

Dnes týždeň s donáškovou službou Tesco Potraviny domov končí, ďakujem vám za komentáre a prajem vám nádherné sviatky v kruhu svojich najbližších! Verím, že aj s Tesco Potraviny domov získate viac pohody a času na rodinu v predvianočnom zhone 🙂 Všetkým posielam e-kupón na dovoz zdarma na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Ak u vás služba ešte nefunguje, môžete sa predregistrovať a pošleme vám upozorňovací e-mail, keď službu spustíme vo vašej lokalite: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Krásne a veselé!

petrarac
23. nov 2014

dakujem daska. velmi sa tesime a dakujem aj za odpovede. dnes sme v tescu minuli kupony co prisli postou, takze odteraz nakupujeme uz len online. 🙂 🙂 vyzera to dobre, tak to musim co najskor vyskusat. nakupny zoznam na tesco potraviny domov je uz pripraveny 🙂