icon

Plánujete už jarné upratovanie?

daska_tesco
13. mar 2014

Milé mamičky, ako prebieha u vás príprava domácnosti a záhradky na jar? Kedy robíte jarné upratovanie? Kto vám pomáha? Tri z vás 20. marca odmeníme za príspevky vlhčenými obrúskami Tesco Loves baby 🙂 A pozrite si aj skvelé zľavy do 35 % na čistiace prostriedky v Tescu: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/BuyList/L...

Plánujete už jarné upratovanie?Plánujete už jarné upratovanie?
pianko229
13. mar 2014

ja uz mam poupratovane, sice upratujem skoro kazdy den, takze moc toho upratovat nie je co 🙂 ,lebo ani vela nabytku nemame, len sem tam nejaka skrinka , akurat okna som poumyvala predverom, takze za mna vsetko ok 🙂 .....
a ide sa na chatu trosku zrelaxovat .....

jannullka1
13. mar 2014

No tak ja som dnes poumývala všetky okná, inak nič nenazývam že "jarné upratovanie", lebo všetko po celý rok upratujem..vlastne aj tie okná umývam aspoň 5x do roka, takže to sa tiež nedá špecifikovať len ako jarné upratovanie..Ale chcem už rodiť, tak som myslela, že mi to umývanie okien pomôže 😀

p3tra11
13. mar 2014

U nás sa už upratovanie zahajilo, este v pondelok... 🙂

vulka
13. mar 2014

Neplánujem, veď cez víkend má mohutne snežiť.

koniarova
13. mar 2014

No čo by som ešte nerobila. 😝 😝 Vonku krásne a ja mám upratovať? Nehrozí. 😀 😀

tarra6
13. mar 2014

Veľké jarné upratovanie nerobím. Začala som robiť preivan v skriniach a vyraďovať čo to. Koberce pretepujem v lete, keď bude teplo teplúčko, rýchlo vyschnú. Okná som prebehla minulý týždeň sklá handrou. Inak ich teraz neumývam, majú nám zateľovať dom. Takže až potom niekedy v lete.

jadodka
13. mar 2014

My sme v sobotu malovali, takze jarne upratovanie za mnou 😉

slniecko154
13. mar 2014

upratujem priebezne, ziadne jarne ci vianocne upratovanie nepoznam, "zabity" cas radsej venujem svojej rodinke 🙂

petkave
13. mar 2014

To také niečo aj existuje? Ja poznám iba pojem "dennodenné upratovanie".

cat
13. mar 2014

tfuj, no ešte to tak 😀

habibi78
13. mar 2014

@dendy1 jeeeej to je super vecicka, kde si ju kúpila? 🙂

daska_tesco
autor
13. mar 2014

Milé mamičky, ďakujem za vaše príspevky a pekný večer! 🙂

dendy1
13. mar 2014

@habibi78 tento bol v datarte tuším kúpený. Ale daj si do g. Hobot a da sa kúpiť už aj inde.

lucikatn
13. mar 2014

Upratujem priebezne a "velke" upratovanie ako povyhadzovat skrine a skrinky robim podla potreby a hlavne ked je chut. Nezalezi ci je jar, stred leta alebo Vianoce. Pred mesiacom sme sa stahovali do vacsieho tak mam jarne upratovanie zasebou 🙂

martini
13. mar 2014

plánujeme, plánujeme 😉 čistiace výrobky sme už online nakúpili...len teraz rozmýšľam, že založím otázku na MK s názvom "TESCO UPRATOVACIA SLUŽBA ZADARMO k nákupu čistiacich prostriedkov nad 150 €"
Kto je za?
😉 😀 😉

angelheart
13. mar 2014

Neplánujeme a ani to nemáme v pláne 😀 Vysáva robot a my upratujeme vtedy, keď už faaaaakt treba. Prach je veľká sviňa, furt sa tvorí a tvorí 😀 ale nikto u nás nič "nemusí", všetko je v pohode a bez stresu.

benca
14. mar 2014

Zahradku nemam,a okna kedze som na materskej umyvam casto,no urcite ked zacnem robit to tak nebude, a ostatne upratuje sporadicky,ked ma napadne som schopna vytriedit cely satnik aj viackrat,neznasam to slovo jarne,vianocne a neviem este ake upratko,to robia le ludia,ktori needia aleo sa im nechce systematicky upratovat,my co mame upratane cely rok,mozme na jar klude oddychovat a a teraske pit kavu

daska_tesco
autor
14. mar 2014

Krásny víkend, mamičky, a nezabudnite, že vo fóre Tesco Potraviny domov sa môžete až do 19. marca 2014 zapojiť do veľkej fotosúťaže o balíček pre vaše zlatíčka v hodnote 30 € a o plienky podľa vášho výberu: https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-tesco-potraviny-domov/velka-sutaz-1-chcete-vyhrat-balicek-pre-deti-s-tesco-potraviny-domov-2/
Pripájam aj kupón na dopravu zdarma pri objednaní služby dovozu potravín až k dverám Tesco Potraviny domov 🙂

skerinko
19. mar 2014

Ja nejak zvlášť neplánujem jarné ani nijaké podobné upratovanie. Upratujem si priebežne počas celého roka, čiže závesy, okná, prach na skriňach a lustroch, prevliecť a oprať sedačky a koberce.poumývať kuchynskú linku.... Je to dosť ale ako vravím ak si to človek robí priebežne počas roka nemusí sa potom stresovať, že nič nestíha. 🙂 Takže príjemné upratovanie... 😀

briketa
19. mar 2014

Jarne upratovanie uz vykonane. Mala som tu catu troch profesionalov na pat hodin. Najlepsie investovane peniaze 😉 A to ani nerobili okna, tie robi syn za odmenu (dostal andulku)

jul17
19. mar 2014

no ja jarne upratovanie zatial len planujem ale ci z toho nieco aj bude to je este zahada. s malou sa to vobec neda som rada ked si nieco uvarim a urobim zakladne upratovanie (utieranie prachu a podlaha) ale co bude s oknami na ktorych su pusinki a male prsteki tak uvidim dufam ze sa mi to podari. drzte mi palce

bejbinka
19. mar 2014

Ja som dnes umyla jedno okno...spalnove...takze taky pomaly rozbeh 😀 Pri mojom dietati, narocnom na moju pozornost, sa viac nedalo. 😅

rebeka7501
19. mar 2014

poznám aj príjemnejšie veci (záhrada, bicykel, korčule, výlety, príroda, .............). Veľké upratovanie sa robilo v minulosti, keď ľudia neupratovali denne (starali sa o statok, veľké role, kopu detí.......). No niektoré domácnosti vyzerajú ako múzeum, nie ako pohodový domov. Ale na druhej strane aj výrobcovia čistiacich prostriedkov musia z niečoho žiť 🙂

livka299
19. mar 2014

Ja už od pondelka plánujem že začnem 😀

livka299
19. mar 2014

@briketa a to koľko taká sranda vyjde???

briketa
19. mar 2014

@livka299 nie som na SVK, takze nasa cena je asi bezpredmetna na slovenskom trhu

livka299
20. mar 2014

@briketa Aha, ok..diki 🙂

digysa
20. mar 2014

Kazdy druhy tyzden mi chodi pani upratovacka vsetko poupratovat. Velke upratovanie u nas nie je potrebne.

daska_tesco
autor
20. mar 2014

Mamičky, ďakujem vám za super príspevky, trom z vás pošlem vlhčené obrúsky Tesco Loves baby: @dendy, @digysa, @terezka1947 🙂 Výherkyne, pošlite mi prosím kontaktné údaje do správy. Krásny prvý jarný deň! 😎

jeanettka
20. mar 2014

Uz som zacala s umyvanim okien. Kedze som tehu okrem maminy aj manzel sa chysta pomoct. Pravidelne vysavam este vymalujeme obyvacku a kuchynu a staci. Jar moze prist. Oprasim jarne dekoracie a hotovo.