Týždenná SÚŤAŽ 2: Aké sú vaše skúsenosti so službou Tesco Potraviny domov alebo Klikni & Vyzdvihni?
Napíšte nám vaše názory na donáškovú službu Tesco Potraviny domov a tri z vás za komentáre odmeníme 3 kupónmi v hodnote 30 € na nákup Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom detskej kozmetiky Tesco Loves baby. 🙂 Súťažiť môžete až do nedele 23. novembra 2014 do 15.00 hod. Držíme palce!
Všetko o službe nájdete na www.tesco.sk/potravinydomov
Ja využívam službu Potraviny domov a som spokojná. Len raz mi dajú páni darček, raz nie a neviem od čoho to závisí...
U nás ešte služba Tesco Potraviny domov "nefunguje" . Mne to ale vôbec nevadí pretože som na materskej a je fajn keď si urobím "výlet" , pochodím medzi regálmi, stretnem známich...takže vôbec by mi neprekážalo keby som si nákup za kupóny a balíček detskej kozmetiky Tesco Loves baby išla kúpiť sama 😉
my tuto sluzbu vyuzivame casto skoro kazdy mesiac,kedze mame dve male deti a nechce sa nam nakupovat s nimi potraviny,radsej tie usetrene 2 hodiny nakupom stravime s nasimi deturencami....skoda len,ze sa nedaju vyuzivat kupony, ktore chodia postou s vyuctovanim bodov...
paraaada..co viac by som si mohla priat..ist s dvoma krpcami vo veku 2,5r a 11m., s jednym kocikom na nakup je hotova pohroma..tuto sluzbu som vyskusala s malym srdieckom, ci bude vsetko ok..a prave dnes cakam svoj treti nakup..ma to ale jedinu chybu..ked idete s detmi na nakup..kupite len to, co potrebujete (no niekedy nestihnete ani to) a upalujete domov..aby ste predisli problemom spojenym s detskym vymyslanim..no ked nakupujete cez net..co vam poviem..nakupny kosik sa plni a plni..ucet stupa a stupa.. :D ale to nevadi..lebo vybrat vsetko co potrebujeme a zaroven v klude si porovnavat ceny niekedy aj 3dni stoji za to..a nemusim sa stresovat, ze potrebujeme ist znovu na nakup.. 🙂 takze moje veeelkee dakujem za taketo sluzby.. 🙂
tuto sluzbu som nikdy nevyuzila a ani neviem ci v nasom meste funguje, idem zistit blizsie info
Aké sú moje skúsenosti so službou Tesco Potraviny domov? Túto službu som vyskúšala asi 2týždne dozadu po prvýkrát. Na veľký nákup ideme raz za týždeň, prevažne v sobotu. Cez týždeň si píšem zoznam, čo sa minulo a čo treba nakúpiť a keď v sobotu prídeme do obchodu, človek zabije v tom obchode s cestou aj 2-3hodiny. Okrem toho, že strácame čas, nakúpime aj to čo netreba, lebo tam na nás kričí akcia, tam výhodné balenie 2v1... A to sú len potraviny... Potom v týždni už len do večierky pri dome zbehneme ak je niečo urgent treba, ale to je málokedy. A raz za čas sa vyberiem do mesta – ako odreagovanie a to na nákup či už topánok, alebo oblečenia, či nejaké hračky pre deti... No ale dva týždne dozadu mi dcéra nakúpila so službou Tesco Potraviny domov a bola som veľmi prekvapená – zoznam som mala pripravený a trvalo to pár minút, pár klikov a bolo nakúpené. Aj ťažké veci ako balíky minerálok, či kartóny mlieka priniesli v mnou stanovený čas až pred dvere... Ušetrila som fakt dve hodiny behania po obchodoch, nakúpila som len to čo bolo treba, ušetrili sme na benzíne, čakanie v radoch, búchanie a tlačenice v obchodoch... Proste paráda, určite sa k tomuto nákupu vrátim. Kuriér bol milý, a dokonca ma veľmi prekvapilo, že naše Tesco večne zíva prázdnotou čo sa pekárenských výrobkov, ovocia a zeleniny týka a tu čo som mala v košíku, tak mi aj bolo privezené. Mäkkučký chlieb, čerstvá zelenina aj ovocie, bola som milo prekvapená a určite sa k tejto službe Tesco Potraviny domov vrátim.
Do našej dediny zatial nepremáva donášková služba - ale stále číham, kedy sa to zmení 😉 Je to podľa mňa perfektná vec a určite ju budem využívať, keď sa rozvoz rozšíri aj na náš smer!
Kym som este chodila do prace radsej som nakupovala online teraz je to prave naopak 🙂 Nakup beriem ako taky "kulturny zazitok". Stale sa tam zastavim vramci prechadzky s kociarom,casto tam niekoho znameho stretnem a porozpravame sa. Babatko v kociari vykuzli usmev na tvari aj tej najzachmurenejsej predavacke 🙂,minule kvoli mne otvorili novu pokladnu, aby som nemusela s kociarom dlho cakat. Velakrat sa mi stalo, ze ma pustili v rade ked kupujuci videli kociar. Vtedy si stale pomyslim ze ludia "nie su az taki zli" a bezohladni.🙂 Avsak, ked sa opat vratim do prace a do toho "uponahlaneho sveta" vratim a aj k sluzbe "Tesco Potraviny domov" 🙂
ako to tu čítam,asi to vyskúšam...dovoz do nášho mesta funguje,tak sa nechám prekvapiť 🙂
ja nakupujem pravidelne cez potraviny tesco domov.sk, je to super ja som rada, lebo naozaj mi to setri cas, nestiham velmi rodinu, pracu, priatelov, nejaku tu zabavu, hobby, sport a co vsetko chcem stihnut 😉
takze som rada ze si mozem cez net objednat, vyhovuje mi ze aj body rychlejsie zbieram, a potom aspon nieco to usetrim. Platba kartou mi tiez vyhovuje, vacsinou boli vzdy mili a ustretovi zamestnanci Tesca, jedine ma mrzi ked su darceky porozdavane, a nam sa uz neuslo. 🙂 takze vela zdaru prajem
už viackrát som uvažovala nad využitím tejto služby a už viackrát som ju aj na základe akcie doručenia zadarmo išla využiť, no vždy ma nakoniec zabrzdila podmienka výšky nákupu ☹
Myslím, že na prvé vyskúšanie by doručenie malo byť ozaj zadarmo, neviem či sa takto odhodlám urobiť 1. nákup
Raz som ju vyskusala a bolo to super; ratalo sa mi, ze mi kurier vyniesol vsetky veci az ku dveram a dostala som aj darcek.
ja som žila v zahraničí, takže na Slovensku som to ešte neskúšala...ale mám v pláne... ale tu v UK je to úplne super vec, takýto nákup využíva veľa ľudí... objednala som si deň a hodinu, kedy mi mali nákup priniesť...mala som uložený zoznam potravín, ktoré nakupujem pravidelne a už som len popridávala tie, ktoré sa nekupovali každý týždeň... pracovníci tesca boli vždy milí a vôbec im nevadilo, že som objednávala bez tašiek, trpezlivo počkali, kým som si vybrala veci z prepravky /snažím sa chrániť našu peknú planétu aspoň tou troškou, akou môžem/ ..Takže pevne verím, že to podobne funguje aj tu 🙂 plánujem to vyskúšať v čo najbližšej dobe 🙂
O tejto sluzbe viem ale nevyuzivam,no moze to byt super nakolko je to urcite jednoduchsie a rychlejsie hlavne pre mamicky s detmi. 🙂
Sluzbu vyuzivame vtedy ked sa nam minie viac "velkych" veci do domacnosti 🙂 zatial sme boli vzdy spokojni 🙂 dorucovatelia su mili, nie je problem s neprebratim niektorych veci, ak sa nahodou vyskytne (u nas len v nahradach teda), ked nahodou dojde k drobnej chybe, byva vzdy napravena a nahradena (napr. dalsim zlavovym kuponom 🙂).
Je to velmi fajn, ked z nejakeho dovodu nemozeme ist na nakupy, ze nemusim s Eliankou riesit tazke tasky, ale mi vsetko donesu az k dveram v rozmedzi kedy potrebujem 🙂
Zdravím, táto služba je fakt super, skúsila som ju s prvým dovozom zdarma a bola som veľmi milo prekvapená. Okrem toho že si viem ustrážiť koľko miniem, viem si ľahšie nájsť potraviny v akcii a zistiť najlepšie ceny, tiež keď sa mi niečo nezdá pri príchode potravín, viem ich ľahko odmietnuť a cena sa mi odpočíta (napr. mi viackrát prišli plienky s vysokou cenou, ktorú mali na nete inú, tiež potlčené vajíčka, ktoré mi pán odrátal, atď...)
Zatiaľ som túto službu nevyužila, ale myslím, že pre ženy na materskej dovolenke je to na nezaplatenie. Možno teda v budúcnosti aj ja využijem túto možnosť.
Zial u nas tato sluzba nieje,ale velmi rada by som ju vyuzivala,keby som mala moznost...skoda...snad niekedy v buducnosti 😉
Ja som službu zatiaľ využila len dvakrát, ale bola som maximálne spokojná. Pán, ktorý nám tovar doviezol bol strašne milý, ochotný, všetko vysvetlil a skontroloval. Tovar bol dobrý, dokonca kvalita ovocia a zeleniny bola oveľa lepšia ako priamo v obchode čo ma milo prekvapilo 😀 Akurát by ste mohli rozšíriť sortiment hračiek a napríklad pridať do ponuky aj trebárs detské oblečenie. Bábetká si veci aj tak neskúšajú a bolo by celkom fajn mať možnosť nakúpiť aj online keď je fajn akcia 😀
Ja mam zatiaľ veľmi dobré skúsenosti, čo sa týka dodania v objednanom čase, aj kvality výrobkov. Začala som objednávať asi od apríla tohto roku. A budem aj pokračovať, veľmi vynikajúci posun vpred pre pohodlie kupujúcich.
Tuto sluzbu som uz par krat vyuzila a musim vyjadrit velku spokojnost. Vzdy sme narazili na naozaj mily a ochotny personal. Je to pohodlne a ta radost a sustanie igelitiek u nas doma, ked dorazi nakup stoji za to 🙂 Tovar bol vzdy kvalitny, s dobrym datumom spotreby a pokial aj bolo nieco zamenene, pracovnik nas na to riadne upozornil a ponukol, ze tovar nemusime prebrat.
Sluzbu vyuzivam prevazne na velke nakupy, napriklad pred Vianocami, alebo na predzasobenie sa. A urcite budem vyuzivat aj do buducna.
Je to super vec, šetrí náš čas, a keď je vonku pekne, radšej trávime chvíle s deťmi na ihrisku ako dnu v obchodných centrách... .-) A povedzme si úprimne, behať s dvomi malými deťmi po obchode a nič nezabudnúť kúpiť, je umenie....-) Takže využívame túto službu pomerne často🙂
Sluzbu vyuzivame uz takmer 2 roky, pri malom babatku nam naozaj velmi pomohla,usetrila nam kopec casu (aj nervov 🙂). Personal je vzdy velmi ochotny a prijemny, myslim,ze je to najvacsie plus tejto donasky. V poslednej dobe uz nakupujeme touto cestou ale vyrazne menej.. Bohuzial som opakovane nebola spokojna s kvalitou zeleniny a ovocia a takisto sa mi pomerne casto stavalo,ze moj "oblubeny" tovar z ponuky zmizol. Sklamanim je pre mna aj maly vyber bio vyrobkov, aj ked chvilu to vyzeralo,ze sa ponuka bude postupne rozsirovat, opak bol pravdou a niektore vyrobky z ponuky ubudli :(
Mili ludia, zakazdym dojdu v danom case, potraviny vzdy cerstve. Mam pocit, ze potraviny z donasky su kvalitnejsie t.j. cerstvejsie ako v predajni
Nikdy ma nenapadlo túto službu využiť, a v podstate ani neviem či je v našom meste poskytovaná (TRENČÍN) ale pravidelne nakupujeme priamo v TESCU a som maximálne spokojná, i ked niekedy ked nie je mm doma by takýto nákup určite padol vhod kedže s mojou ročnou slečnou sú nákupy hotový maratón, takže keby som vyhrala určite s radosťou skúsim túto službu a ak sa osvedčí určite by som využívala 🙂
Tuto sluzbu som chcela vyskusat no zatial sme to nevyuzili.dovodom je to ze nemate v ponuke taky sortiment vyrobkov ako na predajni.napr.viac druhov peciva,velmi mi chyba oblecenie,teraz pred vianocami hracky..mam dve male deti a kupovat s nimi oblecenie a skusat je hrozne.preto by som velmi rada privitala aj donasku takehoto tovaru.
my nakupujeme len cez tesco domou je to jednoduchšie kliknem na web a už len počkám kým príde domou je to veľká pomoc a uľahčenie 🙂
moje hlavne 3 plusy: setri hlavne cas, cerstve potraviny a mili a ochotni dopravcovia

Tuto sluzbu vyuzivam a som velmi spokojna.