Utorková SÚŤAŽ o 21 výhier!
Milé mamičky, napíšte nám aspoň 3 mestá, kam doručujeme tovar v rámci služby Tesco Potraviny domov. Malá nápoveda – všetky mestá kam doručujeme nájdete jednoducho podľa PSČ tu: http://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme-...
Jednu z vás za správnu odpoveď odmeníme 20 € poukážkou na nákup cez Tesco Potraviny domov s dovozom zadarmo a balíčkom kozmetiky Tesco Loves baby. Ale pozor! Až 20 z vás dostane 3 € E-kupón na nákup cez Tesco Potraviny domov (platí pri nákupe nad 5 €). Súťaž končí zajtra 19.11.2014 o 9.00 hod. Držíme palce! 🙂

Pezinok, Bratislava, Nitra, Košice, Trnava, Prešov, Galanta, Šala, Malacky, Hlohovec...
Myslím, že táto služba funguje vo všetkých mestách alebo aspoň v tých väčších. A ak nefunguje, tak určite čoskoro bude. 🙂
Ale pre účely tejto súťaže spomeniem tieto 3 moje srdcovky - mestá, v ktorých som žila alebo žijem alebo som sa narodila. 😀
Trnava, Bratislava a Hlohovec. 🙂
Nitra, Bratislava, Trnava
Bratislava,Košice,Nitra
Bratislava, Trnava, Pezinok, Nitra
Bratislava, Nitra, Trnava 🙂
Bratislava, Trnava, Nitra
Košice, Nitra, Bratislava
Bratislava,Trnava,Piešťany
Bratislava, Nitra, Trnava
Bratislav, Nitra, Košice,Trnava, Malacky, Prešov, Galanta, Šaľa, Zlaté Moravce, Moldava nad Bodvou,Piešťany
Bratislava, Stupava, Malacky, Pezinok, Modra, Senec, Trnava, Hlohovec, Šamorín, Galanta, Nitra, Košice 🙂 😉 🙂
Nitra, Bratislava, Prešov, Košice...
Košice, Prešov, Bratislava 🙂
Prešov, Košice, Bratislava
Nitra, Bratislava, Košice
Bratislava,Trnava,Košice,Prešov,Nitra,......
Budmerice, Modra, Stefanova, Hubice 🙂 tam vsade mi Tesco prinieslo nakup domov 🙂
Bratislava,Nitra,Piestany,Kosice
Bratislava, Senec, Trnava
Nitra, Trnava, Kosice
Bratislava, Trnava, Kosice, Presov, ...
Nitra, Košise, Bratislava
Nitra, Košice, Bratislava
Bratislava, Senec, Malacky, Trnava, Kosice, ...
Prešov, Nitra, Košice
Presov,Kosice,Nitra
Trnava, Malacky, Prešov, Galanta
Piešťany, Košice,Malacky, Prešov,Bratislava...

Bratislava, Nitra, Kosice, piestany