V ktorých mestách by ste uvítali službu Tesco Potraviny domov?
Služba dovozu potravín až k dverám bytu funguje vo vyše 90 miestach na Slovensku – najmä v okolí veľkých miest ako je Bratislava, Trnava, Košice, Prešov či Nitra. Ak chcete vedieť, či dovážame potraviny aj k vám – zadajte svoje PSČ sem: http://www2.itesco.sk/potravinydomov/on-line-ov...
Službu plánujeme rozšíriť postupne do ďalších regiónov. Kde by ste službu chceli vy? Napíšte nám, kde by sme mali službu spustiť a najmä – prečo práve tam? Tri z vás s najpresvedčivejším nápadom odmeníme vlhčenými obrúskami Tesco loves baby o týždeň 11. marca 2014 ☺

A koľko sa za to platí? Ja by som veľmi rada uvítala nakoľko som na vozíčku a s deťmi sa mi ťažko nakupuje 🙂 Martin
Kremnicaaaaaaaaaaaa 😅
Žilina 🙂 mame tu same tesco domy ale ani jeden nevozí...a hlavne keď mame choré dieťa alebo seba, manžela v práci a nemože ísť do obchodu..preto by sme takúto službu uvítali..
Žilina a okolie aspoň 10 km od Žiliny
sobrance 🙂 do najbližšieho tesca to máme polhodku cestu autobusom a stvrthodku od zastavky k tescu 🙂
Levice 🙂
Prievidza a okolie do 20 km :D
žiar nad hronom a okolie...máte pokrytú šaľu čo je zhruba tak isté veľké mesto, tak prečo nezačať riešiť aj stredné slovensko, tu je to dosť slabo pokryté a nám mamičkám to zjednoduší život, veď ísť do obchodu s malým dieťaťom je niekedy dosť náročné 😖
@daska_tesco aj ked mimo danu temu v prvom rade by som uvitala mile predavcky v tescu ktore by boli ochotne aj odpovedat na otazky a nie len drzo odvravat, dalej by som uvitala ak by ste mali dany tovar aj skladom a nie ze ho nemate aj dva mesiace.
@lenushka058 ďakujem za nápad - táto služba už existuje - volá sa Klikni & Vyzdvihni. Funguje jednoducho - vytvoríš si nákupný zoznam cez http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/ a zvolíš osobný odber - teda Klikni & vyzdvihni namiesto dovozu až domov. Táto služba funguje v hypermarketoch Bratislava - Zlaté piesky a Petržalka, Nitra a Košice a stojí 1,99 €.
@majkaa cena služby dovozu potravín až k dverám bytu stojí od 2,49 € do 3,99 € podľa času dovozu, ktorý si zvolíš bez ohľadu na vzdialenosť či veľkosť nákupu. Posielam ti na ukážku obrázok, ako vyzerá tabuľka s časmi dovozmi, z ktorých si môžeš vybrať. 🙂
Dobre by bolo TESCO aj do ŠIAH / ŠAHY / okres Levice, Leviciach TESCO je ale ak dačo chcem čo je v ponuke a prídem, že kúpim, tak mám smolu lebo vykúpené alebo ani nedodané. A Levice od nás dobrých 40km.
@daska_tesco Nove Zamky a okolie 😉
ale rozvoz z NZ, cize napr objednam si donasku z Hurbanova a tak chcem donasku z NZ, nezelala by som si aby mi to dodali z Hurbanovskeho tesca, pretoze uprimne povedane.....nakupuju tam nasi romski spoluobcania a je tam smrad vacsi ako v Carihrade, pochybujem o hygiene a cistote, tam nerada nakupujem, rovnako aj cela moja rodina a radsej uprednostnime Lidl
Nove Zamky 🙂
Turzovka a okolie - mám najbližšie Tesco 10 km a hodilo by sa mi dovoz nákupu až domov 🙂
Ďakujem, milé mamičky, za všetky vaše dnešné príspevky. Stretneme sa opäť zajtra ráno 🙂
Dobry vecer, aj Liptovsky Mikulas a okolie. Tuto sluzbu by urcite vyuzili aj ludia z dedin, ktore maju zle autobusove spojenie a auta nie su vzdy k dispozicii.
Určite v Detve ,keďže je tam Tesco úplne odruky,mamičkám,chorým a dôchodcom ,by to umožnilo nakupovať u vás. Nehovoriac o tom ,ze ste známi príjemnými rozvozcami ,takýmch pracichtivych tu máme plny región 🙂
Jednoznacne Zilina 😉
Komarno tiez
@daska_tesco Piešťany a okolie 🙂
V Piestanoch a levice a okolie;)
rozvoz potravin je len o tom ze obchod sa zbaví nekvalitnych vyrobkov.Mam skusenost.Lepsue si ist vybrat sam a vsetko cerstve.
Puchov a okolie 🙂
Ružomberok 🙂 😉
žilina
@daska_tesco to tiez znie dobre taka sluzba Klikni & Vyzdvihni,ale skoda je ze to tiez nie je v kazdom Tescu 😖
Uvitala by som Zilinu...99% nakupov realizujeme v Tesco a nic nenastve viac,ako to,ked sa tam priveizieme-minieme benzin a o nervoch ani nehovorim (premavka a pod),este predtym musime zabezpecit strazenie dietata,lebo s nim by sme nekupili nic a nakoniec tam teda prideme a polovicu veci zo zoznamu nemaju...v ZA mame v podstate 4 Tesca a to neratam Tesco Varin...najvacsiu istotu,ze si clovek nakupi vsetko zo zoznamu ,ma pokial ide do HM Tesco..ale to mame najdalej.Chodime preto do Tesca na sidlisku Hliny/Solinky, ale teda tam je uplne bezna vec,ze castokrat nezozenieme ani len muku a banany...jednoducho tovar,ktory najdete aj v tej najzabudnejsej vecierke...Takze ja pevne verim,ze nejaky rozumny clovek uzna,ze Zilina je dost velke mesto na to,aby sa tu sluzba zaviedla a pokial aj nie,aspon necn niekto dozrie na chod predajni...lebo ide to dole vodou..sustavne nevylozeny tovat,fungujuca jedna pokladna z 10tich,nepreceneny akciovy tovar...takze tak.POTRAVINY DOMOV BY TO MOHLI ZACHRANIT🙂
nove mesto nad vahom

Niektorým mamičkám by stačilo, keby si vybrali cez internet potraviny a tie by im nachystali - stačilo by si ich iba vyzdvihnúť na pobočke a toto by sa mohlo rozšíriť do viacerých miest, napr. z ľudí z dedín by potešilo aj to,aspoň by sa ušetril čas behania po obchode. 🙂