icon

Ste spokojní s operátorom Radost a jeho službami

Včera o 17:21

Ahojte, ste spokojni? Internet ide dobre? Maju dobre pokrytie? Ako je to s tymi neobmedzenymi datami vramci programu (23€). Naozaj je to tak? Nejake ine problemy? Pripadne lutovali ste prechod?
Dakujem

Strana
z2
sszuzu8
Včera o 19:19
@140173

@anonym_1d4499 predpokladam, ze to mefunguje kvôli operatorovi ci nie?

@140173 si v zahraničí?

cyberk
Včera o 19:22

Presli sme z o2 (ja som dokonca predtym mala este kredit😂) a tiez mame tu radost za 23e a sme spoko 🙂 asi si zaplatim rocnu tiez uz

kocuris
Včera o 19:25

My sme to riešili najmä kvôli roamingu v CZ. Ostatní operátori mali vtedy malé kvóty na dáta mimo SR, teraz už navýšili na základe direktívy EU. Radosť ich mala najväčšie. Cenovo fajn, predtým sme boli vo 4ke. Ale tam to zabili duálnym cenníkom, z kreditu drahšie, pri platbe kartou menej... proste chaos. A platnosť kreditu a milión blbostí. Tu netreba v Radosti nič riešiť.Tiez vo 4ke sa veľakrát stalo, že po prechode hraníc sa nedalo pripojiť na net. Museli sme ručne vytvoriť prístupový bod a pripojiť sa. Otravné. V Radosti vsetko funguje tiptop

kocuris
Včera o 19:29
@cyberk

Presli sme z o2 (ja som dokonca predtym mala este kredit😂) a tiez mame tu radost za 23e a sme spoko 🙂 asi si zaplatim rocnu tiez uz

@cyberk rok ubehne ako voda. A ušetríte na tom ešte. Jediný problem je zmena programu, ale pri neobmedzenom, asi nie je čo riešiť. My sme po zvážení vybrali. Po prečerpaní v ramci mesiaca sa dáta obnovia 1GB za 2€.

autor
Včera o 19:40
@anonym_f5799f

Tie dáta 😄 100gb mi je malo a potom sa jemne spomalia keď to presvihnem už si neviem nič stiahnuť atď. Ale inak spokojná som

@anonym_f5799f ou, tak ja spotrebujem max 7-8gb 😁 syn okolo 30gb

autor
Včera o 19:42

Dakujem teda vsetkym. Asi ste ma presvedcili a zatial ja aj sym prejdeme. Muz je v tomto velmi konzervativny. On zevraj nebuce vymyslat 😂

ankare
Včera o 19:47

@anonym_autor Som.velmi spokojná.

buberova
Dnes o 04:04

Mám a som spokojná 🙂

momusik
Dnes o 04:43

Tiez mam a som spokojná

140173
Dnes o 05:09
@sszuzu8

@140173 si v zahraničí?

@sszuzu8 nie

lucianka222
Dnes o 05:23
@140173

My sme v celku spokojní. Problém je akurát s niektorými aplikácie (napr.decathlon), ktoré nepodporuje.

@140173 mne fungujú aplikácie bez problémov - fungujem len na mobilnych dátach cez Radost. Problem bude niekde inde.

140173
Dnes o 05:33
@lucianka222

@140173 mne fungujú aplikácie bez problémov - fungujem len na mobilnych dátach cez Radost. Problem bude niekde inde.

@lucianka222 ďakujem.

Strana
z2