icon

Ako dlho nosíte rovnaké oblečenie bez prania?

Včera o 11:31

Samozrejme okrem spodného prádla a ponožiek. Ja nosím rifle aj týždeň, tričko tak Max dva dni, sveter aj tri dni. Navyše tričká nosím takmer rovnaké, obyčajne bavlnené čierne, takže to možno vyzerá, že chodím nonstop v tom istom. Som samozrejme vždy čistá a nesmrdim. Len viem, že kolegyne si to veľmi všímajú, mne nik nič nepovedal, ale napr riešili kolegu, že chodí v tom istom aj týždeň. Napr ja mám sušičku, čiže dnes to mám na sebe, večer operiem, vysusim, na druhý deň to môžem mať znovu, hoci ti vyzerá, že som zas v tom istom. Všímate si to u kolegov. Ja ani neviem, čo mala kolegyňa včera na sebe, ale možno som na ženu divná. Resp padne vám do oka, keď niekto chodí v tom istom, napr ja to mám akoby takú pracovnú uniformu a nemusím riešiť každé ráno čo si oblečiem...

anonym_72da87
Včera o 12:25
@anonym_1d12f4

@anonym_72da87 tiež dávame dcére každý deň nové - čisté pyžamo. Bodaj by aj nie, keď má únik moču.
Neviem si predstaviť pri viacerých deťoch + rodičia aby mal každý člen rodiny každý deň pyžamo z práčky. A to je len pyžamo. Kde sú ostatné veci ešte .

@anonym_1d12f4 mne to vadí. Predsa len ten typický "puch" pyžama cítiť. Ja vyskočím z postele ráno, sprcha, čisté oblečenie

anickaaa6aaa
Včera o 12:31

Tričko čisté každý deň. Mikiny a rifle alebo iné nohavice podľa potreby. Neperiě to po jednom oblečení. Ale inak v práci mám na sebe firemne tričko takže to mám vždy čisté… domáce oblečenie tiež podľa potreby. By som tie veci zničila za mesiac kebyže ich dám prať po jednom oblečení.

anonym_1d12f4
Včera o 12:36
@anickaaa6aaa

Tričko čisté každý deň. Mikiny a rifle alebo iné nohavice podľa potreby. Neperiě to po jednom oblečení. Ale inak v práci mám na sebe firemne tričko takže to mám vždy čisté… domáce oblečenie tiež podľa potreby. By som tie veci zničila za mesiac kebyže ich dám prať po jednom oblečení.

@anickaaa6aaa je rozdiel či je majiteľ trička v ňom 10 hod. cez deň ,alebo príde do práce a prehodí si iné oblečenie. V oblečení ide len do práce a z práce.

anonym_45972a
Včera o 12:40

@anonym_autor ved podla toho ci smrdi, alebo je spinave alebo nie niekedy vymenim po 1 dni inokedy po 3-4, rovnako zalezi ci je to na doma alebo sport alebo do prace. Ale najcastejsie je to 1max 2dni pracovne po celom dni, domace kedze to cez tyzden mam tak 2hod na sebe vydrzi dlhsie. Pyzamo mam 2-3noci. Po sporte oblecenie ide hned do prania. A v lete neexistije aby som mala tricko 2 dni to automaticky ide hned do prania. Viac dni nosim vyhradne mimo leta.

mandzula
Včera o 12:45

Pokial clovek nesmrdi nohacinou, ritacinou ci potom, je mi fuk, co nosi.

marca12
Včera o 12:52
@anonym_autor

@anonym_4bebc4 no len ja mám všetky tričká aj tak rovnaké 🤭

@anonym_autor Tiez mam vela veci rovnakych. Biele, cierne basic tricka mam vsetky rovnake 😂 som magor a ked sa v niecom citim dobre a mam ich rada, tak si kupim aj 5 rovnakych. Ja mam aj ponozky rovnake. Potom vyzeram,ze nosim to iste,ale kto ma pozna,vie o tejto mojej uchylke a nikto to neriesi. Uprimne by mi to bolo aj jedno. Uz som vo veku,kedy ma reci okolia netrapia.

autor
Včera o 12:53
@marca12

@anonym_autor Tiez mam vela veci rovnakych. Biele, cierne basic tricka mam vsetky rovnake 😂 som magor a ked sa v niecom citim dobre a mam ich rada, tak si kupim aj 5 rovnakych. Ja mam aj ponozky rovnake. Potom vyzeram,ze nosim to iste,ale kto ma pozna,vie o tejto mojej uchylke a nikto to neriesi. Uprimne by mi to bolo aj jedno. Uz som vo veku,kedy ma reci okolia netrapia.

@marca12 Ježiš, toto robím aj ja, keď mi niečo dobre sadne, hneď kúpim viac..

anonym_82cda5
Včera o 13:00
@anonym_91131a

Mna zaujalo to pyzamo kazdy den, to kolko pyzam ma potom clovek?😳tiez rifle kazdy den mi pride prilis - mozno niekto kto kazde 2 mesiace za par eur kupi nove?

@anonym_91131a Tiež tomu nerozumiem, jedine že by sa potili každú noc, že by sa zobudili mokrí... Hlavne že periny stačí prezliecť raz za mesiac :D

aurelia2000
Včera o 13:41
@anonym_82cda5

@anonym_91131a Tiež tomu nerozumiem, jedine že by sa potili každú noc, že by sa zobudili mokrí... Hlavne že periny stačí prezliecť raz za mesiac :D

@anonym_82cda5 Ja myslím, že ľudia, ktorí si dávajú každý deň čisté pyžamo, prezliekaju posteľné obliečky každý týždeň, alebo nemajú vôbec obliečky a perú každý týždeň celé paplóny a podusky. Proste to sú ľudia, čo vkuse perú, veď to tu uz v diskusiách x-krát bolo, že denne 2-3 práčky u nich idú. U nás v rodine nepoznám nikoho takéhoto😁, žeby sme boli 🐖

aurelia2000
Včera o 13:43
@anonym_autor

@marca12 Ježiš, toto robím aj ja, keď mi niečo dobre sadne, hneď kúpim viac..

@anonym_autor 👍Takto isto môj manžel, z každej kosele 5 rovnakých😆

autor
Včera o 13:44
@aurelia2000

@anonym_autor 👍Takto isto môj manžel, z každej kosele 5 rovnakých😆

nikoletta1712
Včera o 13:58
@marca12

@marca12 Aspoň nie som sama🫢

anonym_7bbbeb
Včera o 14:01
@anonym_20c3b9

@anonym_autor v tomto teple sa prezliekam min. 3x denne do čisteho a nie, že tričko 2x to isté..

@anonym_20c3b9 😨😨
V robote sa prezliekaš? Aj doma? Niekoľkokrát?
Kopeš kanály,keď sa tak potíš?

anonym_f82881
Včera o 14:07

Ja som tiež prestala riešiť oblečenie, nemám problém aj týždeň nosiť tie isté šaty dokola štýlom večer operiem a ráno dávam voňavé..
Oblečenie na iných si veľmi všímam, no na malé rozdiely nosí tiež každý to isté😁
Keď má niekto nové topánky všimnem si to, viem hneď že som ich ešte nevidela..ale nemá to žiadnu váhu pre mňa, je to len fakt

anonym_fb1114
Včera o 14:10

@anonym_autor že ty si založila aj túto tému "Kam ukladať oblečené veci, ktoré sa neperú často?"?

anonym_f82881
Včera o 14:11

A tiež keď si myslím že mi to oblečenie sedí tak si kúpim ďalší rovnaký kus😂

januska12323
Včera o 14:11

Keď si spomeniem, že sme ako deti chodili týždeň v tom istom pokiaľ nebolo viditeľne špinavé 😁 oblečenie mením podľa potreby a vôbec netuším čo majú oblečené ľudia okolo mňa. Každý deň púšťať práčku kvôli pár veciam a prehnanej čistote odmietam.

autor
Včera o 14:26
@anonym_fb1114

@anonym_autor že ty si založila aj túto tému "Kam ukladať oblečené veci, ktoré sa neperú často?"?

@anonym_fb1114 nie

anonym_fb1114
Včera o 14:29
@anonym_autor

@anonym_fb1114 nie

@anonym_autor no isto

autor
Včera o 14:30
@anonym_fb1114

@anonym_autor no isto

@anonym_fb1114
@anonym_fb1114 vravím že nie. A keby aj áno, tak čo, nesmie sa to?

anonym_50c886
Včera o 14:32
@anonym_91131a

Mna zaujalo to pyzamo kazdy den, to kolko pyzam ma potom clovek?😳tiez rifle kazdy den mi pride prilis - mozno niekto kto kazde 2 mesiace za par eur kupi nove?

@anonym_91131a ja menim kazdy den, pretože sa v menopauze neskutočne potim. Mám 5 rovnakych nocnych kosiel len rozne farby, ale stacilo by mi aj menej, periem kazdy den.

zuzubb007
Včera o 14:38

Tričko a sveter každý deň čisté, tak isto aj šaty periem po jednom použití, nezniesla by som oblečené druhýkrát, nakoľko sa človek spoti, dezodorant, ide na obed nasmradí sa z jedla a proste nevonia ako čisto opraté, rifle a nohavice vydržím tak max do 5 dní a musím oprať

zuzubb007
Včera o 14:39
@anonym_7bbbeb

@anonym_20c3b9 😨😨

@anonym_7bbbeb ja napríklad sedím v kancelárii ale mám tam nad 30 stupňov čiže nemusím sa ani pohnúť a celý deň som dolepená z tepla, ak chlap robí von nečudovala by som sa keby sa prezlečie aj 10 krát napríklad na stavbe atď.je extrémne povolaní čo sa vykonáva vonku neviem čo sa čuduješ

esther100
Včera o 14:50
@anonym_autor

@anonym_fb1114

@anonym_autor

anonym_fb1114
Včera o 14:51
@anonym_autor

@anonym_fb1114

@anonym_autor mne je len divné,že to niekoho zaujíma,ako to robia iny

autor
Včera o 14:52
@anonym_fb1114

@anonym_autor mne je len divné,že to niekoho zaujíma,ako to robia iny

@anonym_fb1114 čo je na tom divné?

anonym_fb1114
Včera o 14:53
@anonym_autor

@anonym_fb1114 čo je na tom divné?

@anonym_autor čo?že ťa zaujíma ako dlho kto nosí rifle

1mina
Včera o 14:55

Keď není takéto teplo tak niekedy aj 2-3 dni, ale ja idem len do práce, tam sa prezleciem do pracovného a len cestu domov a zas sa prezleciem. Takže to oblečenie mám na sebe napr hodinku denne. Ale aj to ma napadne že či si nepomyslia ľudia čo ma vidia že cien dva tri dni v Tom istom 😂 ale v tomto teple za stihnem sporiť aj po ceste takže sa to snažím menit. Ale zase hej keď nám šaty v ktorých sa cítim fajn, aj keď ich večer operiem tak do rána sú suché

anonym_e15b10
Včera o 15:13
@januska12323

Keď si spomeniem, že sme ako deti chodili týždeň v tom istom pokiaľ nebolo viditeľne špinavé 😁 oblečenie mením podľa potreby a vôbec netuším čo majú oblečené ľudia okolo mňa. Každý deň púšťať práčku kvôli pár veciam a prehnanej čistote odmietam.

@januska12323 no ja teda neviem v ktorom storoci ale aj v dobach davno minulych pocas mojho detstva, ked nebol takmer ziadny vyber v obchodoch, som chodila kazdy den v novom obleceni a rovnako aj moji spoluziaci. veru nepamatam si nikoho kto by chodil v tom istom cely tyzden. a to boli v triede deti aj zo socialne slabsich rodin. po tyzdni taka kosela u chlapcov uz teda musela vyzerat. kazdy den nosim ine oblecenie, a tiez mam nejake tricka rovnake ked mi sadli, kupila som si 2ks ale nenosim ich dni po sebe. ja si vsimam co kto ma na sebe, zaujmu ma najma teraz v lete vselijake pekne saty co zeny nosia

anonym_20c3b9
Včera o 15:49
@anonym_7bbbeb

@anonym_20c3b9 😨😨

@anonym_7bbbeb nie, nekopem kanály, ty sa zrejme nepotis v tomto teple, kľudne si nos tričko aj tri dni. Ja mám v práci aj náhradné, tričko, spodné prádlo v tejto horúčave.. Keď idem z práce, stačí dadnúť do rozhoruceneho auta a uz som spotená. Keď prídem domov, osprchujem sa a dám si čisté oblečenie.. ak idem do obchodu, tiež sa prezleciem. Do postele, čisté pyžamo... Ale ako píšem, kude aj tri dni máj jedno tričko.