icon

Ako dlho nosíte rovnaké oblečenie bez prania?

Včera o 11:31

Samozrejme okrem spodného prádla a ponožiek. Ja nosím rifle aj týždeň, tričko tak Max dva dni, sveter aj tri dni. Navyše tričká nosím takmer rovnaké, obyčajne bavlnené čierne, takže to možno vyzerá, že chodím nonstop v tom istom. Som samozrejme vždy čistá a nesmrdim. Len viem, že kolegyne si to veľmi všímajú, mne nik nič nepovedal, ale napr riešili kolegu, že chodí v tom istom aj týždeň. Napr ja mám sušičku, čiže dnes to mám na sebe, večer operiem, vysusim, na druhý deň to môžem mať znovu, hoci ti vyzerá, že som zas v tom istom. Všímate si to u kolegov. Ja ani neviem, čo mala kolegyňa včera na sebe, ale možno som na ženu divná. Resp padne vám do oka, keď niekto chodí v tom istom, napr ja to mám akoby takú pracovnú uniformu a nemusím riešiť každé ráno čo si oblečiem...

Strana
z5
anonym_72da87
Včera o 11:33

@anonym_autor ja každý deň čisté. Aj viac x. Napríklad ráno čisté domáce. Idem variť, smrdí to z vary, po varení upratané, smer sprcha a čisté oblečenie. Pyžamo každý deň čisté. A tiež nesmrdím a nemám kolesá pod pazuchami

anonym_bce453
Včera o 11:37

@anonym_autor podobne ako ty, neviem co ludia na tom vidia, raz ma byvaly vysmial, ze sa mam vraj pozriet na seba, ze stale chodim v tom istom a on ma kazdy den ine oblecenie a topanky na sebe… vtedy som sa tak zasmiala, reku ano, ale v hlave mas nasr.te 😀. Inak, ked ti teraz napiseme, ze mame kazdy den oblecene a obute nieco ine, zacnes to robit aj ty? Pre kazdeho je komfortne nieco ine, dolezite je, aby si sa citila dobre, bola cista. To uz je len taka malomestiackost, ked niekto riesi taketo somariny.

anonym_7a6271
Včera o 11:37

Ja podobne ako ty. Akurat tricko kazdy den nove, lebo v case ked sa nosia tricka sa aj clovek viac poti. V zime pri svetroch si dam ten isty sveter aj 2-3x, to sa malicko potim. Ale samozrejme zavisi to od cloveka, ako sa poti. Ja som podobne ako ty, neriesim oblecenie druhych, vsimnem si az ked ineho cloveka zacitim nosom.
Ale verim tomu, ze to niektore kolegyne riesia, co si potrpia na modu.

anonym_4bebc4
Včera o 11:39

Rifle kludne aj dlhsie 😃
Tricko vzdy max 1 den a ano aj ked operiem osusim, nedavam si druhy den to iste. Ani neviem preco, asi len presne preto aby som nevyzerala ze mam stale jedno 😃 Ale - na druhych by som to neriesila.

anonym_ccdf34
Včera o 11:41

Nechapem, preco niektori ludia musia rozoberat oblecenie inych. Ja zvycajne ani netusim, co mala kolegyna oblecene.
Rifle rozhodne neperiem po kazdom pouziti, tricka musim mat kazdy den ine, lebo ja som ako male dieta, zvycajne sa mi podari napr. na obede okydat.
Ale @anonym_autor hlavne rob tak, ako vyhovuje Tebe.

anonym_cd4adc
Včera o 11:42

Ja nie, každý deň čisté, vždy všetky časti oblecenia. Tak som naučená. najmä tie nohavice a rifle, chodím vlakom, MHD a kade kto sedel , na toľkých priestoroch si moja riť sadne 🤐 nie musí to ísť do práčky.

autor
Včera o 11:47
@anonym_bce453

@anonym_autor podobne ako ty, neviem co ludia na tom vidia, raz ma byvaly vysmial, ze sa mam vraj pozriet na seba, ze stale chodim v tom istom a on ma kazdy den ine oblecenie a topanky na sebe… vtedy som sa tak zasmiala, reku ano, ale v hlave mas nasr.te 😀. Inak, ked ti teraz napiseme, ze mame kazdy den oblecene a obute nieco ine, zacnes to robit aj ty? Pre kazdeho je komfortne nieco ine, dolezite je, aby si sa citila dobre, bola cista. To uz je len taka malomestiackost, ked niekto riesi taketo somariny.

@anonym_bce453 nie, nezačnem. Len ma zaujíma, ako to vnímajú iní ľudia.

autor
Včera o 11:48
@anonym_7a6271

Ja podobne ako ty. Akurat tricko kazdy den nove, lebo v case ked sa nosia tricka sa aj clovek viac poti. V zime pri svetroch si dam ten isty sveter aj 2-3x, to sa malicko potim. Ale samozrejme zavisi to od cloveka, ako sa poti. Ja som podobne ako ty, neriesim oblecenie druhych, vsimnem si az ked ineho cloveka zacitim nosom.

@anonym_7a6271 ja v lete tričko jazdy deň čisté, ale napr v zime často nosím tričko a na vrch taký otvorený kardigan, tak občas vtedy dám tričko aj 2x po sebe to isté...

autor
Včera o 11:49
@anonym_4bebc4

Rifle kludne aj dlhsie 😃
Tricko vzdy max 1 den a ano aj ked operiem osusim, nedavam si druhy den to iste. Ani neviem preco, asi len presne preto aby som nevyzerala ze mam stale jedno 😃 Ale - na druhych by som to neriesila.

@anonym_4bebc4 no len ja mám všetky tričká aj tak rovnaké 🤭

anonym_9d15a9
Včera o 11:50

kazdy den ciste a vzdy iny outfit

autor
Včera o 11:51

Baby ja sa v móde moc nevyznám, nikdy som sa nevedela pekne obliekať, takže som si vytvorila uniformu to práce a som spokojná. Len viem, že kolegyne čo sú do mnou v kanáli stále riešia čo má kto na sebe, akú značku, čo má nové, tak rozmýšľam čo musia vravieť o mne, aj keď ako vravím, sedím vedľa nich a isto nesmrdim, 🤣

klotildabazarik
Včera o 11:55

Momentálne saty vecer operem rano oblecem

anonym_87ba6d
Včera o 11:56

biele/blede tricka periem po kazdom obleceni. ine farby podla vone. ked mi pod pazuchami vonia od deodrantu, obleciem si ho kludne este raz.nohavice nejako nesledujem. ak sa zaspinia tak jasne hned, ak nie tak ked sa mi zda ze uz treba.
ale oblecenia mam dost, takze striedam. nikdy nevyzeram, ze mam to iste dva dni po sebe. dokonca mi to nevychadza ani tak, ze ten isty outfit mam v priebehu 2 tyzdnov 2 krat. ale fakt to nesledujem. mam dost oblecenia na striedanie. aj to iste tricko si dam raz k sukni, raz k nohaviciam, potom zase k inym nohaviciam. kolegyne si nevsimam vobec. co maju ako casto na sebe. hodnotim len to, ci ich citim alebo nie.

anonym_b9bc8a
@anonym_autor

Baby ja sa v móde moc nevyznám, nikdy som sa nevedela pekne obliekať, takže som si vytvorila uniformu to práce a som spokojná. Len viem, že kolegyne čo sú do mnou v kanáli stále riešia čo má kto na sebe, akú značku, čo má nové, tak rozmýšľam čo musia vravieť o mne, aj keď ako vravím, sedím vedľa nich a isto nesmrdim, 🤣

@anonym_autor Ja sa rada obliekam, aj sa rada pozerám po pekne oblečených ľuďoch, ale nekritizujem a nehodnotím ľudí podľa oblečenia. Čo sa týka prania, nosím vrchné oblečenie viackrát, ale nesmie byť špinavé a spotené. Je neekologicke prať každý deň.

anonym_87ba6d
Autor odpoveď zmazal
anonym_039c88
@anonym_autor

@anonym_autor dôvod prečo to tu rozoberáš?

anonym_4bebc4
Včera o 11:58
@anonym_autor

@anonym_autor ja sa tiez v mode absolutne nevyznam, nosim obycajne a pohodlne veci. Ale tie tricka mam aspon jednofarebne v zakladnych farbach, nech nemam vsetko rovnake. Ale pozri ved to je jedno, ked to vyhovuje Tebe, vsetko ok.

autor
Včera o 11:59
@anonym_039c88

@anonym_autor dôvod prečo to tu rozoberáš?

@anonym_039c88 kľudne preskoc tému

anonym_2ae7e3
Včera o 11:59

Boli časy, keď som striedala 2 blúzky a 2 nohavíc.Samozrejme,veci som po každom oblečení vyprala.Bolo a je mi srdečne jedno, že kto si čo myslí.Stale lepšie striedať 2 ks,ale vyprane, než každý deň v týždni iné,ale s flakom spred mesiaca,alebo "vôňa,, dlhšieho neoprania prekrytá silným sprejom

anonym_039c88
Včera o 12:05
@anonym_autor

@anonym_039c88 kľudne preskoc tému

@anonym_autor bola to nevinná otázka. Neviem, prečo na mňa útočiš

anonym_1d12f4
Včera o 12:06
@anonym_72da87

@anonym_autor ja každý deň čisté. Aj viac x. Napríklad ráno čisté domáce. Idem variť, smrdí to z vary, po varení upratané, smer sprcha a čisté oblečenie. Pyžamo každý deň čisté. A tiež nesmrdím a nemám kolesá pod pazuchami

@anonym_72da87 tiež dávame dcére každý deň nové - čisté pyžamo. Bodaj by aj nie, keď má únik moču.
Neviem si predstaviť pri viacerých deťoch + rodičia aby mal každý člen rodiny každý deň pyžamo z práčky. A to je len pyžamo. Kde sú ostatné veci ešte .

anonym_aa2dc2
Včera o 12:08
@anonym_autor

@anonym_autor ved ked riesia oblecenie inych, tak im vtedy povedz, ze “boze baby, to aj ja musim vyzerat, ze nosim to iste a pritom mam viacero rovnakych triciek a navyse susicku, cize vecer operiem a na druhy den obleciem”. Ja by som im toto povedala, nech je jasne, ze nenosis jedno tricko cely tyzden a viac by som to neriesila.
A ja som ako ty, ja si vobec nevsimam kto ma co oblecene. Kto kolko pribral/schudol a kto ma novy uces. Ja som aj schopna prehliadnut znamu ked ide v dave oproti mne 🤷‍♀️ skratka- ja si druhych vobec nevsimam 😆

anonym_91131a
Včera o 12:09

Mna zaujalo to pyzamo kazdy den, to kolko pyzam ma potom clovek?😳tiez rifle kazdy den mi pride prilis - mozno niekto kto kazde 2 mesiace za par eur kupi nove?

lenka13332
Včera o 12:16
@anonym_7a6271

@anonym_7a6271 pyžamo čisté každý deň. Domáce oblečenie každý deň čisté. A veci čo som mala v práci každý deň čisté, veci na šport tiež periem po každom použití. V noci sa veľa potím a v domácom upratujem alebo varím a smrdí to po jednom použití. A veci do práce tiež použijem len raz, sadám v tom v reštaurácii, príde mi to nechutné obliecť viac ráz.

anonym_8ea7cc
Včera o 12:17

Rifle ,kratase podla toho co cez den robim …vacsinou 3-4x mam na sebe .takisto tricko.v lete ked sa potim kazdy den ciste Inak 2 dni.
Mikiny mam 3-4x na sebe .

nikoletta1712
Včera o 12:17

@anonym_autor Rifle, nohavice neperiem po každom použití…Tričká/košele by som si nedala na seba ak by nebolo opraté po jednom použití…Fuj…

autor
Včera o 12:19
@anonym_aa2dc2

@anonym_autor ved ked riesia oblecenie inych, tak im vtedy povedz, ze “boze baby, to aj ja musim vyzerat, ze nosim to iste a pritom mam viacero rovnakych triciek a navyse susicku, cize vecer operiem a na druhy den obleciem”. Ja by som im toto povedala, nech je jasne, ze nenosis jedno tricko cely tyzden a viac by som to neriesila.
A ja som ako ty, ja si vobec nevsimam kto ma co oblecene. Kto kolko pribral/schudol a kto ma novy uces. Ja som aj schopna prehliadnut znamu ked ide v dave oproti mne 🤷‍♀️ skratka- ja si druhych vobec nevsimam 😆

@anonym_aa2dc2 ja som to presne takto medzi rečou prehodila... Ja som prehliadka na chodníku aj vlastného brata, ktorý šiel oproti mne. 🤭

maca1984
Včera o 12:20

Každý deň všetko čisté. Ale neriešim iných koĺko čo nosia. Pokiaľ nesmrdia potom rovno mne pod nosom je mi to jedno.

euka210
Včera o 12:21

@anonym_autor ja toto absolutne neriesim na druhych...mam vacsie starosti ako riesit toto.
Ja sa riadim podla toho, ci je spinave, prepotene a pod. Takze rovnako rifle tyzden, tricko 1 den v lete ale kludne na doma aj tyzden v zime.

anonym_20c3b9
Včera o 12:23

@anonym_autor v tomto teple sa prezliekam min. 3x denne do čisteho a nie, že tričko 2x to isté..

Strana
z5